Elite Airlines

georgina":19lpslqy said:
ένα ακόμα παράξενο ήταν ότι την περασμένη Δευτέρα πήγε για συνέντευξη μία δική μου γνωστή, σχετικά μικρή σε ηλικία βεβαια, και μετά λέει από δεκάλεπτο interview, της ανακοινώσαν ότι προσλαμβάνεται... Η 'αμεσότητα' του θέματος την τρόμαξε τόσο, που τελικά αρνήθηκε τη δουλειά....
ενδιαφερον...τι την ρώτησαν ακριβώ?ξέρεις πότε ξεκινούν η καμία άλλη χρήσιμη πληροφορία?εγώ έχω στις 20 του μήνα συνέντευξη... :rolleyes:
 
Tina":281o29gf said:
ενδιαφερον...τι την ρώτησαν ακριβώ?ξέρεις πότε ξεκινούν η καμία άλλη χρήσιμη πληροφορία?εγώ έχω στις 20 του μήνα συνέντευξη... :rolleyes:

λοιπόν..απ'ότι μου είπε, είχε στείλει το cv της με mail και την πήραν τηλέφωνο να πάει για συνέντευξη. Μάλιστα επειδή η κοπέλα ήταν εκτός αθηνών, φανήκαν ιδιαίτερα ευελικτοι στο πρόγραμμα της. Όταν πήγε στα γραφεία, ήταν λέει ένα υπερσύγχρονο γυάλινο κτίριο που της έκανε φοβερή εντύπωση (δε ξέρω περιοχή) και όλα ήταν με κουμπάκια κτλ. Από ότι μου είπε (όρκο δεν παίρνω, δεν ήμουν μπροστά) της έκαναν ένα λογύδριο για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και έπειτα Της ρωτήσαν τα κλασσικά (γιατί θες να πετάς κτλ) και κάποιες ερωτήσεις στα αγγλικά και μετά, αυτό που είπα και πριν, απλώς της ανακοίνωσαν ότι προσλαμβάνεται!
 
αν και δεν θελω ποτε να εμπλεκομαι σε τετοιου ειδους συζητησεις..tina εγω ειμαι η γνωστη της georgina.. οι εξελιξη των πραγματων δεν εχει καμια απολυτως σχεση με αυτη που σου παρουσιασε η αγαπημενη γνωστη μου που καλο θα ηταν σε πραγματα που δεν την αφορουν ουτε στο ελαχιστο να μην εμπλεκεται και αναβει φωτιες χωρις λογο.Λοιπον...δεν ειχα σκοπο να ασχολειθω με το θεμα που ανοιξε η αγαπητη γνωστη απλα καποιες στιγμες βγαινω εκτος εαυτου οταν συνανταω "στο δρομο" μου ατομα που ασχολουνται και περνουν θεση σε θεματα που δεν εχουν πληρη και σαφη στοιχεια.(το μονο που πετυχε ηταν τα κουμπακια στο κτιριο..)Λοιπον..εγω προσωπικα εχω παρα πολυ καλη γνωμη για την εταιρεια αυτη και περιμενω οτι θα κανει δυναμικη αρχη(..ορκο παιρνω γιατι εκει ημουν και τα ειδα με τα ματια μου.. ΕΓΩ :) )Απο ΄κει και περα σου ευχομαι καλη επιτυχια και ολα θα πανε καλα γιατι θα συναντησεις ενα πολυ ομορφο κλιμα εκει.
Υ.Γ Δεν απεριψα καμια δουλεια αγαπητη γνωστη!Δεν εισαι καλα ενημερωμενη βρε!
 
bdtk_":2v54d64r said:
εγω ειμαι η γνωστη της georgina..

μάλλον έχουν μπερδευτεί οι γνωστές και δημιουργούνται έριδες δίχως λόγο και σε λάθος τόπο. Ζητώ συγγνώμη γι'αυτό μιας και το θέμα λύθηκε ήδη με πμ και δεν αφορά το τοπικ..
 
Οκ κοριτσια δεν υπαρχει λογος πανικου!!Δεν εγινε και τιποτα.. :eek:
Ευχαριστω παντως για τις πληροφορίες και ελπίζω να μου βγει σε καλό...
 
georgina":1xo5o56n said:
μάλλον έχουν μπερδευτεί οι γνωστές και δημιουργούνται έριδες δίχως λόγο και σε λάθος τόπο. Ζητώ συγγνώμη γι'αυτό μιας και το θέμα λύθηκε ήδη με πμ και δεν αφορά το τοπικ..
Μια γενικη παρατηρηση georgina το τοπικ οντως δεν αφορα το μπερδεμα που δημιουργηθηκε με ΄τις΄ γνωστες σου,το αφορουν ομως οι ανολοκληρωτες και αβασιμες πληροφοριες τις οποιες διασκορπας καθαρα απο δικη σου περιεργεια καθοτι σαν γνωστη σου ξερω οτι δεν σε αφορα το θεμα της παραπανω εταιρειας ουτε στο ελαχιστο..Οποτε ειναι κριμα να αποπροσανατολιζουμε κοσμο ετσι απλα και μονο απο την δικη μας περιεργεια...

Ευχαριστω και ζητω συγνωμη
 
Θα ηθελα να κάνω και μια μικρή πλην σημαντική (για εμένα τουλάχιστον) επισήμανση.

Σημαντική εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι τα άτομα που διεκπεραίωναν την συνέντευξη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τι ακριβως σημαίνει cabin crew checker καθως επίσης τους φάνηκε αρκετά...αγνωστος ο όρος CABIN CREW LINE TRAINER. ο οποίος όπως ξέρουν οι γνώστες υπάρχει και για τους πιλότους.

Αναρωτιόταν σε τι χρησιμευει η ημερομηνία δίπλα στους παραπάνω όρους και δεν γνωριζαν οτι αυτη την ημερομηνία την επισυνάπτει η Υ.Π.Α για να ορίσει απο πότε και μετά μπορει κάποιος να κάνει χρήση του τίτλου αυτού.

Για τον ηλικιακό ρατσισμό καθως και για άλλου τυπου ρατσισμό δεν θα επεκταθώ.Απλά θα επιβεβαιώσω με την ειλικρινή μου λύπη.

Αναμένω με αληθινή περιέργεια την πορεία αυτης της εταιρείας με αυτους τους διευθύνοντες.

Φιλικά
 
MerNion":1qljmbz7 said:

Αυτός είναι ο seven4seven και κρύβεται!!!!!! :D :D

Είπες 3 Β744 θα πάρουν...?

Νεοσύστατη εταιρία να πάρει slots για US?

Το project της Pantheon έχει κολλήσει σε τέτοια θέματα (slots σε νεοσύστατη εταιρία), που εμπλέκεται και η Ελληνική κυβέρνηση, θα βγει ιδιώτης να πετάξει U.S.?
Το D.O.T. μήπως το ξέρετε?
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΦΗΜΗΣ:

Κάποιο πουλάκι, που κελαηδάει στα ψηλά κλαδάκια, μου είπε ότι η πολυπόθητη άδεια θα δοθεί τελικώς...και στην Ελίτ...τσιου τσιου
 
Καλώς σας Βρήκα ,
Συγνώμη για τα greeklish Αkis !
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τίποτα καινούργιο για την Elite Airlines
Εγώ δεν βλέπω να ξεκινάει πριν τα Χριστούγεννα
Εσείς τι λέτε?
 
Top