Heathrow Airport

Socrates":1ip4z3sp said:
Hastaroth":1ip4z3sp said:
Είμαι περίεργος να μάθω πόσοι από τους εν λόγω ακτιβιστές έφθασαν στο Heathrow αεροπορικώς.........

μπορεί να έκλεισαν να ερθουν με charter! :banana:

Δηλαδή τα charterάδικα αεροπλάνα είναι πιό οικολογικά; :D Μήπως είναι σάν εκείνο το περιβόητο Tupolev μέ το φυσικό αέριο;

Οπως έχω ξαναπεί,διατηρώ πάντοτε επιφυλάξεις κάθε φορά που ακούω/διαβάζω/μαθαίνω για τέτοιου είδους "ακτιβιστικές" διαμαρτυρίες,εξ αιτίας τής επιλεκτικής ευαισθησίας που φαίνεται να δείχνουν.
 
Διορθώστε με αν κάνω λάθος....

Ακτιβιστής ---- Active + ελληνική κατάληξη "ης" δηλαδή ενεργός..

Εχω την εντήπωση οτι ο ορος ακτιβιστής παραπέμπει σε ατομα τα οποια κανουν ενέργειες πράξεις επικινδινες και μη προβλεπομενες απο τις αρχες... Κατι σαν τα κομαντα τις Greenpeace (Greenpeace μεγάλοι χορηγοι της για οσους δεν γνωριζουν Shell, BP--- (Shell+BP)+Activist=Oil Tanker Sabotaz = Καλή Διαφήμηση) )

Μεχρι στιγμης και απο όσο ειδα στα νεα, τα παληκάρια στο LHR μεχρι στιγμής ειρηνική διαδηλωση κανουν... Μήπως ο ορος ειναι υπερβολικός???


Αν το σχολιο για την Greenpeace και τους χορηγούς της αποτελει πρόβλημα για το forum ζητώ συγνώμη και παρακαλώ αφαιρεστε το..
 
Πρός ενημέρωση ταξιδιωτών πρός Λονδίνο, απο Δευτέρα και ώρα 1800 (ώρα Λονδίνου) υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα απεργίας - και για 72 ώρες - των υπαλλήλων της Metronet (Tube).

Εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί (η τελευταία τον Απρίλιο ανακλήθηκε 2 ώρες πρίν την έναρξή της) θα επηρεάσει φυσικά την Piccadilly Line από/πρός Heathrow. Χωρίς προβλήματα θα γίνονται οι μετακινήσεις απο τις 5 εταιρίες κόκκινων λεωφορείων και φυσικά το Heathrow Express.
 
oaicarus":3crsm9lg said:
Κατά τη γνώμη μου, καιρός ήταν να ανανεώσουν τον Τ2. Στο επίπεδο των check-in, έφτανα στο ταβάνι! Και το όλο σκηνικό μου θυμίζει λίγο LGAT ανατολικό.

Πραγματικά το Τ2 είναι τραγικό. Αρκετές φορές προτίμησα να ταξιδέψω με ΒΑ μόνο και μόνο για να πάω από το Τ1 :D
 
Το Τ2 σίγουρα για κάποιους κρύβει και πολλές αναμνήσεις. Θυμάμαι πρίν τις ανακαινήσεις, γύρω στα μέσα με τέλη του 80 που από την αίθουσα αναμονής αναχωρήσεων έβλεπες όλες τις ευρωπαικές εταιρίες να έρχονται και να φεύγουν (είχε τζαμαρία και θέα σε 8-9 gates). Απο εκεί είδα την πρώτη caravelle ενώ θυμάμαι και την ΟΑ που έκανε εντυπωσιακή είσοδο κάθε φορά με τα Α300 της. Σαν terminal μπορεί να ήταν μικρό αλλα σίγουρα ήταν λειτουργικό και σημαζεμένο! Μετά με τις ανακατασκευές γύρω στα μέσα του 90, χάθηκε η θέα αλλα απέκτησε ωραία duty free!!!
Αν και το νέο trend επιβάλλει άλλου τύπου κτήρια σίγουρα το "ευρωπαϊκό terminal" του Heathrow θα μου λείψει!
 
Ένα update για το θέμα της απεργίας (1800 Δυτερα - 1800 Πεμπτη) στο μετρό του Λονδίνου. Η Piccadilly line θα λειτουργήσει κανονικά τελικά από/πρός Χίθροου αλλά αναμένεται να έχει μεγάλες καθυστερήσεις λόγω του πλήθους των επιβατλων.
 
Ξεκινάνε τα δοκιμαστικά για το Terminal 5 του Heathrow. Ζητούνται εθελοντές για να πάρουν μέρος. Αυτοι που βρίσκοντε στη ευρύτερη περιοχή μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον στη σελίδα:
Heathrow Trials

Είναι κάτι το ενδιαφέρον και θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο νέο κτίριο πριν μπει σε λειτουργία! Εγώ πολυ πιθανον να δηλώσω. Αν κανεις άλλος ενδιαφέρετε και μπορέσουμε να πάμε μαζί ας στείλει ένα ΠΜ. ;)
 
HEATHROW TERMINAL 5

Το νέο στολίδι του Λονδίνου, το Τ5 του LHR στην επίσημη ιστοσελίδα του. Άντε και ένα trip report από εκεί :D
 
Συνεχίζεται η ταλαιπωρια των επιβατών στον νέο τερματικό σταθμό του Heathrow γιατί λεει το προσωπικο δεν εχει έξοικειωθεί με τα μηχανήματα και γενικά με τον νεο εξοπλισμό. Όχι τίποτα άλλο για να διαψευστούν οι κακές γλώσσες που κατηγορούσαν την χώρα μας για το χάλι των δυο ημερών στο Ελ. Βενιζέλος όταν άνοιξε. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες λοιπόν! :mrgreen:
 
Top