Norwegian στην Ελλάδα

Αλλη μια ευχαριστη εκπληξη απο τη Norwegian.Το οτι επιλεγει την Αθηνα ειναι πολυ καλη ειδηση και μαλλον θελει να ανταγωνιστει τις SAS και Sterling η οποιες πρεπει να εχουν καλη κινηση.Το νεο αυτο αεροδρομιο θα αποτελεσει το δευτερο δευτερευον αεροδρομιο του Οσλο και φυσικα εμας δεν εχει παρα να μας στενοχωρεσει κοιτωντας ποσο πισω βρισκεται στις αεροπορικες συγκοινωνιες η Πατριδα μας.Συγχαρητηρια στους Νορβηγους.
Τα νεα αυτα δρομολογια ξεκινουν μεσα Μαρτιου 2008 καθε Πεμπτη και Σαββατο.Επισης η Norwegian θα πεταει και απο το κυριο αεροδρομιο του Οσλο.
 
Norwegian Air και στήν Αθήνα..

Η Norwegian Air από Αθήνα για Βαρσοβία , 3 φορές / εβδομάδα με Boeing 737-300. Οι τιμές με επιστροφή από 88 ευρω.
Από τον ερχόμενο Μάρτιο ξεκινάει και Αθήνα - Oslo Rygge 2 φορές / εβδομάδα..

http://www.norwegian.no/sw7127.asp
 
Eπέκταση της Norwegian στην Ελλάδα. Από το καινούργιο θερινό πρόγραμμα , αρχές Ιουνίου μέχρι μέσα Αυγούστου, θα πετάει από Oslo Gardermoen στη Ρόδο και την Κω μια φορά την εβδομάδα.
 
Η Norwegian επεκτείνεται στην Κοπεγχάγη καλύπτοντας το κενό της Sterling - (προφανώς από το καλοκαίρι) ξεκινά σύνδεση με Ηράκλειο (είχε ήδη την σύνδεση με Όσλο το καλοκαίρι 200:cool:
http://www.shephard.co.uk/news/1103/nor ... agen-base/
 
Σύντομα η Norwegian.no αναμένεται να επιστρέψει για την καλοκαιρινή τουλάχιστον περίοδο καί από Οslo (είτε Gardermoen είτε Rygge), ιδιαίτερα μετά την εγκατάλειψη των δρομολογίων OSL-ATH και OSL-CHQ από την SAS Scandinavian Airlines Norge.
 
μα τα εισιτήρια για Όσλο και Βαρσοβία από Αθήνα για μετά το Μάρτιο έχουν βγει για πώληση εδώ και αρκετούς μήνες...
 
ναι, δικό μου λάθος ptiseisA. Όμως βρισκόμαστε σε μια περίοδο με γρήγορες αλλαγές καί καταργήσεις δρομολογίων, ακόμα καί αν έχουν τεθεί προς πώληση στο σύστημα της κάθε εταιρείας. Στην γραμμή OSL-ATH καί OSL-CHQ η SAS Norge δεν θα συνεχίσει το καλοκαίρι του 2009, οπότε αυτό δίνει προβάδισμα στην Norwegian.no που εγκαινίασε καί άλλες γραμμές προς ελληνικά νησιά για το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Παλι οι ξενοι ηρθαν να καλυψουν εστω και εποχικες πτησεις εξωτρικου.
Απο οτι κοιταξα με εξαιρεση το Ριγγε οπου συνδεεται με την Αθηνα οι αλλες γραμμες προς την Ελλαδα ειναι απο το Οσλο.
Ετσι λοιπον για το 2009 θα πεταει απο το Οσλο για το Ηρακλειο,τα Χανια, τη Ροδο,τη Κω, την Κερκυρα και τη Σαντορινη.
6 εποχικοι προορισμοι , και ολα αυτα χωρις κανενα κινητρο προσελκυσης πλην του σιγουρου τουριστικου ρευματος.
 
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Aπό τα μέσα Απριλίου αρχίζει η Norwegian απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας καί Στοκχόλμης Arlanda :great: άγνωστο αν θα είναι ένα εποχικό δρομολόγιο όπως καί αυτό για Όσλο Rygge.
 
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Με τι πετούμενο??
 
Top