Google Earth Flight Simulator

thanOS

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
09/11/2005
Μηνύματα
61
Likes
0
Γειά και χαρά σε όλους

Στη τελευταία έκδοση του Google Earth (σε αυτή δηλαδή που περιλαμβάνει και τις νυχτερινές απόψεις του ουρανού με τα αστέρια), υπάρχει ένας "easter egg" flight simulator.

Πατήστε Ctrl + Alt + A, επιλέξτε αεροσκάφος και αεροδρόμιο και δοκιμάστε μια πτήση.

Το μοντέλο του αεροσκάφους είναι αρκετά ρεαλιστικό και περιλαμβάνει αρκετές παραμέτρους (για πρόγραμα που δεν είναι εξ' αρχής φτιαγμένο για flight simulator). Μια λίστα με τα controls βρίσκεται εδώ:
http://earth.google.com/intl/en/usergui ... index.html

Ρίξτε μια ματιά αξίζει το κόπο ;)
 
δυσκολο αλλα ειναι ωραιο να βρισκεις ακομα μια εφαρμογη flightsim.pameeeeeeeee και για αλλα..
 
Όντως με το πληκτρολόγιο είναι λίγο δύσκολο επειδή το πηδάλιο λειτουργεί αθροιστικά. Οπότε μόλις αφήνεις ένα πλήκτρο δεν επανέρχεται στην ουδέτερη θέση αλλά μένει στη τελευταία ρύθμιση.

Μπορείς να κάνεις μονό κλίκ σε κάποιο σημείο επάνω στην οθόνη του simulator και να ελέγχεις το αεροπλάνο με το ποντίκι...

Άν έχεις και joystick ακόμα καλύτερα.
 
Εγώ ρε παιδιά που δεν μπορώ να βρώ τίποτα? :oops: Εχω το καινούριο google earth αλλά δεν μου λέει τίποτα για το easter egg flight simulator
 
To easter egg είναι απλά μια έκφραση που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "κρυφό δωράκι"...

Το Flight Simulator θα ξεκινήσει αφού πατήσεις ταυτόχρονα το συνδιασμό των πλήκτρων Ctrl+Alt+A...

Αφού ξεκινήσεις το FS τουλάχιστον μια φορά, μετά θα σου βάλει μια φανερή επιλογή κάτω απο το "Tools".

Το Α πρέπει να είναι το αγγλικό A (Παρ' όλο που τα σύμβολα είναι ίδια το Αγγλικό άλφα με το Ελληνικό στέλνουν διαφορετικούς κωδικούς στην εφαρμογή), δοκίμασε λοιπόν με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα Αγγλικά.

Ελπίζω να βοήθησα.
 
σημειωση...το Α πρεπει να ειναι αγγλικο και κεφαλαιο
το δοκιμασα κι εγω, ειναι δυσκολο αλλα φαινεται οτι αν σε επομενες εκδοσεις δωσουν σημασια οι κατασκευαστες του προγραμματος μπορει να γινει εκπληκτικο!
 
Google Earth Flight Simulator συνέχεια!

Τώρα μπορείτε να βρείτε κάποιες ακροβατικές πτήσεις απο τους αγώνες Red Bull σαν τοποθεσίες και αξιοθέατα στο Google Earth.

Αναπαράγεται η τοποθεσία του αγώνα, οι πύλες και η πτήση με ένα τρισδιάστατο μοντέλο του αεροπλάνου. Επίσης με το Google Earth Flight Simulator μπορείτε να δοκιμάσετε να πετάξετε τη διαδρομή.

Περισσότερες πληροφορίες απο:
http://www.gearthblog.com/blog/archives ... earth.html

Κάπου πήρε το μάτι μου εν το μεταξύ οτι υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει κανείς τις παραμέτρους του αεροπλάνου.

Όποτε, με το Google Earth να παρέχει τα sceneries και τα πτητικά μοντέλα, ίσως δούμε στο μέλλον ομάδες χρηστών ή communities να εστιάζοντε στη χρήση του Google Earth ως ένα πλήρες Flight Simulator...είδωμεν.
 
Δυστυχώς δε μπορώ να κάνω edit το προηγούμενο post μου για να προσθέσω τις Google Earth τοποθεσίες για τους αγώνες απο το επίσημο site των αγώνων:

http://www.redbullairrace.com/2007/goog ... hp?lang=en

Εκεί υπάρχουν τα μοντέλα απο όλες τις διαδρομές στην αντίστοιχη τοποθεσία, μόνο που είναι στατικά, αντί animated που ήταν στο προηγούμενο link.

Δείτε τις αποστάσεις των πυλών και έχετε υπ όψην σας οτι τα αεροπλάνα κινούντε με περίπου 250mph.
 
Top