ATC live in Greece

Re: ATC live in Greece ?

Γνωρίζει κανείς τι είναι ο ενοχλητικός θόρυβος που ακούγεται από το πρωί στο Arrival του LGAV στο http://www.liveatc.net :?:
 
Re: ATC live in Greece ?

Αυτό που κάνει σαν Huey overhead; Ακούγεται σαν παρεμβολές από κάποιο ραντάρ...
 
Re: ATC live in Greece ?

Πιθανόν να είναι αυτό. Εννοώ το συνεχή βόμβο που ακούγεται και από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχουν πραγματικά feeds, ουσιαστικά ATC δεν ακούμε!

P.S.: Όταν λες Huey overhead εννοείς ότι σε αυτά τα ελικόπτερα ακούγεται μονίμως αυτό το πράγμα; :shock:
ή όχι; :oops:
 
Re: ATC live in Greece ?

Σήμερα το arrival του Βενιζέλου ακούστηκε κανονικά μόνο που ακουγόταν μόνο η κοπέλα από το arrival και λίγες φορές ακούγονταν και οι πιλότοι.
 
Re: ATC live in Greece ?

Λέω για Huey γιατί ένας βομβός που ακούω στο LGAV ATC μερικές φορές θυμίζει έντονα τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει ο έλικας στα Huey. Είναι πχ. όπως αυτή η παρεμβολή εδώ:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... pecker.ogg
 
Re: ATC live in Greece ?

aμπορειτε να ξαναδωσεται το λινκ για το βενιζελο?Με βγαζει στη home των sites
 
Re: ATC live in Greece ?

Να κάνω μια ερώτηση ήθελα πάνω στο ATC Live. Έχω σκεφτεί ένα πανεύκολο τρόπο να φτιάξω το δικό μου atc live με κάποιο διαφορετικό τρόπο, θα μπορέσει κανείς να βοηθήσει με τις δικές του μεταδόσεις από το αεροδρόμιο της πόλης του ή όπου αλλού έχει σήμα ? Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε καλώδιο με καρφάκι και στις δυο άκρες (το ένα θα πηγαίνει στον δέκτη σας που θα ακούει την συχνότητα και το άλλο βέβαια στην κάρτα ήχου του υπολογιστή σας στο in) και επίσης ένα πρόγραμμα που θα σας δώσω εγώ όποιος δεν το έχει για να κάνετε την μετάδοση. Μετά θα δημιουργηθούν κανάλια μετάδοσης όπου θα μπαίνουν όποιοι επισκέπτες θέλουν να ακούνε το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Επίσης θα μπορείτε μέσω του προγράμματος να συζητάτε live σε ώρες π.χ. που δεν υπάρχει μετάδοση από το αεροδρόμιο.
 
Top