Easyjet

jetflight":5ep3ksa6 said:
Τυπικα η GB θα παψει να υφιστανται σαν εταιρια και σαν συνεργατης της ΒΑ στο τελος Μαρτιου του 2008 οποτε μεχρι τοτε λειτουργει οπως και σημερα και για αυτο οι προορισμοι αυτοι υπαρχουν και στην ιστοσελιδα της ΒΑ.Απο το τελος Μαρτιου 2008 θα ειναι Easyjet,οποτε ενδεχομενως εν αποκλειεται αυτοι οι προορισμοι της GB να προστεθουν τοτε και οχι τωρα αφου τυπικα δεν της ανηκουν ακομα.

Η easy επισημως δεν εχει δικαιωμα να "πουλησει" τα δρομολογια της GB μιας και ακομη η εξαγορα δεν εχει εγκριθει απο την επιτροπη ανταγωνισμου.
 
Πάντως στην σελίδα της εταιρείας το routemap έχει πλέον "μεγαλώσει" φτάνονας μέχρι και την Κύπρο ανατολικά και τα την Τενερίφη δυτικά. Άρα μάλλον όπου νά ναι θα ανακοινωθούν και τα δρομολόγια και από Gatwick, έτσι κι αλλιώς έχουν ήδη μείνει τελευταίοι..
 
Ξεκίνησαν οι πωλήσεις εισητηρίων για τους νέους καλοκαιινούς προορισμούς - Μύκονο, Ρόδο κλπ - επίσης δείτε και τον ανανεωμένο χάρτη δρομολογίων. Απο ότι φαίνεται τα δρομολόγια είναι μόνο για την περίοδο 3/30 μέχρι 9/30.
 
Μήπως η έλευση της νέας χρονιάς έκανε τους Easyjetέδες να τρελαθούν?
Μύκονος-Gatwick 18/5/08
Gatwick-Μύκονος 22/5/08
933 ευρώ ( :shock: )για δύο άτομα?
Και δεν πάω περπατώντας?
 
Καλά πλάκα κάνεις?Με αυτά τα χρήματα πάω Αυστρία με 4 άτομα για 5 ημέρες!Ε σου λέει αφού άλλαξε ο χρόνος ας αλλάξουμε βρε και εμείς τις τιμές!Αιντέ!!!!! :D ΔΕν πάμε καλά!Καθόλου καλά!
 
Έλεος ρε παιδιά. Οι παραπάνω τιμές είναι απλώς παράδειγμα. Ας μην κρίνουμε ορισμένα πράγματα από μια τιμή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Γιατί αν κάνετε τον κόπο να πάτε στην σελίδα της easyjet θα δείτε ότι υπάρχουν και χαμηλότερες τιμές (περ. 100 €/άτομο).
 
Ναι για παράδειγμα εγω βρείκα απο Ρόδο για Λονδίνο Γκάτγουικ με 50 ευρό μάζι με τουσ φόρους :D
 
Οι νέες τιμές της Easyjet για τα ελληνικά νησια είναι σκέτη απογοητευση.. Ισως επειδη είναι αρχη ακομη, ισως τις αναπροσαρμοσουν. Παντως σε παρα πολυ λιγες ημερομηνιες μπορεις να βρεις φθηνα εισητηρια (κατω απο 100 ευρώ / διαδρομη). Απ' ο,τι παρατηρω η Easyjet δεν εχει επεμβει καθολου ουτε στις ωρες των δρομολογιων ουτε στις τιμές σε σχεση με τη GB. Ανακατεμένα δρομολογια χωρις λογικη συνοχη για τη συχνοτητα πτησεων (πχ. 4 πτησεις εβδομαδιαια - οι 2 γινονται τη δευτερα και οι αλλες 2 την παρασκευη). Με τη Gb παντως Ηρακλειο - Λονδινο ηταν σχεδον παντα κατω απο 200 ευρω με επιστροφη οταν κλεινοταν νωρις και τωρα με την Easyjet το ξεπερναει κατα πολυ. Εν τω μεταξυ η Κερκυρα είναι ακομη αφαντη παρολο που στο site της Easyjet διαφημιζεται..

New routes from London Gatwick:
Fly to: Fares from:
Corfu £44.99
 
Tυπος αεροπλανων της EasyJet

2 φορες που εχω πεταξει απο LGAV – EGGW με την EasyJet πεταξα με 737-700,
Σ’αυτην τη διαδρομη μονο τα 737-700 χρησιμοποιουν? Τα airbus 319 τα βαζουν σε αλλες διαδρομες? η απλα ετυχε?
 
Auf Wiedersehen EeasyJet!??????

Συμφωνα με δημοσιευμα-δελτιο τυπου της Ryanair (οσο αξιοπιστο ειναι αυτο) η EZY προκειται να μειωσει αρικως και να κλεισει την βαση της στο Ντορτμουντ. Στη βαση αυτο εχει 3 αεροπλανα και λειτουργει η γραμμη DTM-SKG.
Αν ειναι αυτο αληθεια τοτε μπαινουμε σε νεα εποχη... Δεν περιμενα ενας τετοιος κολλοσος να κανει τοσο μεγαλη κινηση οσο το κλεισιμο εντεκως μιας βασης.

Περισσοτερες πληροφοριες:

http://www.ryanair.com/site/EN/news.php ... -en-120608
http://www.ruhrnachrichten.de/lokales/d ... 028,283231
http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/4023609/
 
Top