FAA - JAA

yiannis19

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
27/12/2007
Μηνύματα
17
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGMT
Υπαρχει περιπτωση τα πτυχεια FAA - JAA να καταργηθουν και να γινει ενα ενιαιο για Αμερικη και Ευρωπη???
 
Ουτε μια στο εκατομμυριο!
Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτει η FAA τετοια υποβαθμιση.
Ασε που θα κλεισουν χιλιαδες σχολες στην Αμερικη .
Ασε που θα φτασει σε δυσθεωρητα υψη το κοστος της εκπαιδευσης για οποιοδηποτε πτυχιο.
Ασε που θα ψαχνονται οι ανθρωποι τι διαολο να διδαξουν στους υποψηφιους του ATPL σε 640 ωρες μαθημα?
 
SCanavos":3gpz9qd1 said:
Ασε που θα ψαχνονται οι ανθρωποι τι διαολο να διδαξουν στους υποψηφιους του ATPL σε 640 ωρες μαθημα?
Προσπερνωντας την ειρωνεια σου φιλε SCanavos,να σε πληροφορησω οτι την απο την εναρξη της επομενης 5ετιας και τα τελη της επομενης 10ετιας η ζητηση θα ειναι τεραστια για χειριστες τοσο ωστε οχι να εξισωθουν τα πτυχια αλλα τοσο ωστε να σου επιτρεπουν να πετας με αμερικανικο πτυχιο στην ευρωπη.Ποτε μη λες ποτε και ειδικα σε ενα χωρο τοσο ρευστο οσο η αεροπορια.Και με την ευκαιρια να σε ρωτησω πως τα βλεπεις τα πραγματα στην ελλαδα ολα καλα?οι μισθοι?οι συνταξεις?Οπως παμε ειμαι πολυ πεπεισμενος οτι σε λιγα χρονια νεοι ελληνες χειριστες δεν θα υπαρχουν,ποιος μικρομεσαιος,δημ υπαλληλος κτλ θα εχει να διαθεσει τοσα χρηματα για τις σπουδες του παιδιου του(στην ευρωπη),και ανσυνυπολογισω και τη ραγδαια αυξηση των καυσιμων τα πραγματα γινονται ολοενα και δυσκολοτερα.Στο ερωτημα που θετει ο φιλος πιο πανω κανεις δεν μπορει να απαντησει με σιγουρια.
 
Οπως πιθανον γνωριζετε απο την πρωτη μερα που γραφτηκα στο forum δεν απαντω ποτε και σε κανεναν, δεν συμμετεχω σε συζητησεις περαν της μιας, της μοναδικης και της αρχικης αποψεως μου για ενα θεμα.
Αυτο ειναι ζητημα αρχης, θεμα προσωπικης τιμης και αδιαπραγματευτο ιδιωμα μου.
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι επικοινωνιας μαζι μου π.χ. με προσωπικα μηνυματα εαν πρεπει και αξιζει να δοθει εκταση σε μια συζητηση που αρχισε...
 
oκ καταλαβα οτι ο κυριος <<πολλα βαρυς>> scavanos δεν αξιζει να απανταει σε ατομα που αντιθετολογουν επιχειρηματολογοντας(ισως επειδη δεν εχει κατι να πει)..........εδω τελος
 
Παιδια να κανω και εγω μια μικρη παραθεση.
Η Αγγλικη υπηρεσια αεροποριας ηρθε σε επαφη με ALPA (Airline Pilots Association,USA) για το ιδιο θεμα πριν 2 μηνες.γινονται συζητησεις για το θεμα απο οτι ξερω και θα σας κρατησω ενημερους αν κατι αναγγελθει.απο οσα καταλαβα οι αγγλοι για πρωτη φορα θελουν να αλλαξουν την θεση τους για τα πτυχια.Προφανως δεν υπαρχουν αρκετοι πιλοτοι στην Ευρωπη για τους ευνοητους λογους.Τωρα αν γινει αυτο και ποτε θα γινει ειναι αγνωστο.Το σιγουρο ειναι οτι το μαχαιρι εφτασε στο κοκαλο.
flight_instructor
 
TO YIANNIS19:

Υπάρχει περίπτωση, όπως υπάρχει περίπτωση να ενωθούν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και να έχουμε μόνο ένα κόμμα.
 
Γεια σας και παλι απο USA.
Για ολα τα παιδια που μου στελνουν (πμ) και για οσα παιδια ενδιαφερονται για τα FAA-JAA και γενικοτερα για την εκπεδευση πιλοτων θα ειμαι στην Αθηνα για μερικες μερες στο τελος του μηνος. Απο 27-02 μεχρι 04-03.θα οργανωσω καποια συναντηση για ερωτησεις και οτιδηποτε αλλη πληροφορια χρειαζεστε.
Να ειστε ολοι καλα και καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισετε.
Flight_instructor
 
PPL FAA-JAA

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιές είναι οι απαιτήσεις και η διαδικασία για την απόκτηση JAA PPL στην Ελλάδα δεδομένου ότι είμαι κάτοχος FAA PPL με valid 3rd class medical και πτυχίο P/T από την ΥΠΑ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρω γιά τις απαντήσεις σας.
 
Καλησπερα σε όλους. Μια ερώτηση σε ένα θέμα που είχε αναφερθεί πριν αρκετό καιρό από τον flight_instructor, για το θέμα της επαφής της Αγγλικής υπηρεσίας αεροπορίας με την ALPA.Έχουμε κανένα νεότερο, κάποια εξέλιξη στο θέμα αυτό;;
 
Top