LGAT Athens Hellinikon (closed)

Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

Δυστυχως "ταφοπλακα" για το Ελληνικό μπήκε με υπουργική απόφαση! Δημοσιευτηκε σημερα: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

Το κακό είναι οτι καταργείται και η υπουργική απόφαση, βάση της οποίας παρέμενε σε μερική επιχειρησιακή δυνατότητα για ΕΚΑΒ και άλλες έκτακτες αναγκες. Κρίμα. :wall:
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

Καλα ενταξη αναμενομενο ηταν. Ειμαι ''Ελληνικιωτης'' και απο οσο ξερω κανενας απο αυτους που ειναι στην δημοτικη διοικηση και πρωτα πρωτα ο δημαρχος δεν θελανε να υπαρχει αεροδρομιο εκει. Δεν το σηζητω οτι υπηρχε ποτε εστω και 1% πιθανοτητα για commercial use αλλα θα ηταν πολυ καλο αν γινοταν κατι για γενικη αεροπορια. Τελος παντων το θεμα τωρα ειναι αυτη η εκταση να αξιοποιηθει οσο καλυτερα γινεται και να μην την ''φανε'' διαφορες κλικες και να το κανουν μια τσιμεντουπολη.
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

SkyHawk":1m62qwds said:
Τελος παντων το θεμα τωρα ειναι αυτη η εκταση να αξιοποιηθει οσο καλυτερα γινεται και να μην την ''φανε'' διαφορες κλικες και να το κανουν μια τσιμεντουπολη.

Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί, αλλά όπως όλοι ξέρουμε, τίποτα δεν μένει ανεκμετάλλευτο στη χώρα μας... :(
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

Να θυμίσω πως επίκειται η δημιουργία καφετέριας (αναψυκτηρίου για να μη χτυπάει "άσχημα" στον τηλεθεατή-ραδίκι) στην Ακρόπολη, εντός του κτιρίου του παλαιού μουσείου! :wall: Οπότε δε θέλω να σας προϊδεάσω αρνητικά για το τί πρόκειται να γίνει και στο Ελληνικό! :rant:
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

Ειμαι πολυ περιεργος ποιοι ειναι αυτοι που ειχαν το θαρρος να το κανουν αυτο. Δυστυχως - και δεν ειμαι απαισιοδοξος απλα ρεαλιστης - δεν νομιζω να υπαρχει καμια πιθανοτητα να "παραμεινει" αεροδρομιο καθοτι αν εχει παει καποιος απο εσας προσφατα θα δει οτι δεν υπαρχει καν αεροδρομιο. Το θεμα για αεροδρομιο ασφαλειας δεν το βλεπω να υφησταται διοτι δεν υπαρχει πλεον ουτε διαδρομος εκτος απο 600 μετρα που καλα καλα δεν φτανουν για να προσγειωθει αεροσκαφος γενικης αεροποριας ποσο μαλλον ενα μεγαλο. Για να ξαναδημιουργηθει διαδρομος θα πρεπει να δαπανηθουν πολλα ποσα για να φυγουν οι εγκαταστασεις του τραμ καποια γηπεδα και καποια ξεχασμενα κτιρια απο τους Ολυμπιακους αγωνες. Πραγμα που το βλεπω ουτοπικο οχι οτι δεν μπορει να γινει αλλα δεν υπαρχει διαθεση απο τους διοικουντες για κατι τετοιο. Εδω κοιτανε πως και πως να "φανε" οτι ειναι εφικτο και ειναι μεγαλη ευκαιρια αυτο (και δεν μιλαω για τον δημο Ελληνικου μιλαω για τα διαφορα εμπλεκομενα υπουργια διοτι αν κερδισει καποιος θα ειναι αυτοι) ποσο μαλλον να δαπανηθουν και λεφτα για να ξαναγινει αεροδρομιο το μερος. Ολους τους συμφερει η περιεργη δικαιολογια του LGAV οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αλλα πολιτικα αεροδρομια για θεμα ασφαλειας (εδω γελαμε διοτι πουθενα στον κοσμο δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο ακομα και στο EGLL που ειναι απο τα πιο busy αεροδρομια υπαρχουν στον χορο του 14 controlled αεροδρομια και συνολο 22 και στην Αγγλια τα βλεπουν και πιο πολυπλοκα τα πραγματα φανταστητε).
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

SkyHawk":1u08ko2k said:
Ολους τους συμφερει η περιεργη δικαιολογια του LGAV οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αλλα πολιτικα αεροδρομια για θεμα ασφαλειας

Για θέματα ασφαλειας έγινε αυτό? Και go που νόμιζα ότι έγινε για θέματα κερδοσκοπίας... :D
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

Δυστυχώς το χάσαμε το αεροδρόμιο και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό.
Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι έχουν ανοίξει ορέξεις και πρέπει να αντιδράσουμε για να μην έχουν την ίδια τύχη το Σέδες, το Τατόϊ και το Μάλεμε όπου ειδικά για το τελευταίο πολλά περίεργα γίνονται. Αν υπάρχει κανένα μέλος από την αερολέσχη Χανίων ας μας ενημερώσει για τα τελευταία νέα.
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

Παιδες ξερει κανεις ποτε θα γινει καμια εκθεση στο αεροδρομιο για να το επισκεφθω ?
 
Re: αποριες για το Ελληνικο LGAT

gregory-trelamenos me to":15aoizkt said:
Παιδες ξερει κανεις ποτε θα γινει καμια εκθεση στο αεροδρομιο για να το επισκεφθω ?

τον Οκτωβρη θα γινει ενας διαγωνισμος με πυροτεχνειματα, το ποτε δε θυμαμαι καλα
 
Top