Air Sea Lines

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
MindTraveller":3stl1eel said:
Μήπως αντί να κατηγορούμε την Ελλάδα, τους άλλους, την ζωή, το σύστημα, την άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει,
να προσπαθούσαμε ενίοτε να βρούμε μήπως κάπου έχουμε κάνει λάθος και εμείς…;
Έτσι για αλλαγή βρε παιδί μου.

Όταν λες 'εμείς' τι εννοείς ακριβώς?
Πάντως συζητώντας πρόσφατα με στέλεχος των ASL διαπίστωσα οτι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ατσάλινα νεύρα.. Ενδεικτικά αναφέρω οτι λόγω έλλειψης υποστέγου (αφού βρίσκουν ΄κλειστές πόρτες' όπου κι αν έχουν βρει μέρος για την κατασκευή του) η εταιρία ανάγκάζεται να στελνει τα υδροπλάνα στην Ελβετία για τους τακτικούς ελέγχους. Και ας δεχτούμε ότι τώρα που είναι χειμώνας και η κίνηση είναι μειωμένη δεν έχει και μεγάλο αντίκτυπο. Φανταστείτε όμως π.χ μέσα στον Αύγουστο όταν η κίνηση βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα να λείπει ένα υδροπλάνο κάθε λίγο για 3-4 μέρες τουλάχιστον..
Αφήστε που για να υποβάλλουν ένα flight plan μόνο στη ΝΑSA δεν το στέλνουν...
 
εεε...εεεχμμμ....συγγνωμη, Κυριοι: μην τα ριχνετε ολα στο κακο κρατος και τις (ανυπαρκτες,ναι) υποδομες του. Η μοναδικη φορα που χρησιμοποιησα την εν λογω εταιρεια ηταν μια σκετη απογοητευση, και μου εδειξε ενα μαγαζακι εντελως ανοργανωτο, αδιαφορο για τον επιβατη, που δουλευει με λυσεις της τελευταιας στιγμης και κυνηγαει να μπαλωσει τα "αμπαλωτα" (καινουρια λεξη!). Οσο για την κινηση επιβατων, το εχουμε ξαναπει, αν δεν ξανασκεφτει με ΛΟΓΙΚΗ τις τιμες της, πληροτητα δεν χτυπαει. (πχ, 100ευρω Κερκυρα-Παξοι με επιστροφη. Δεν παω καλυτερα με θαλασσιο ταξι? :twisted: )
 
τι γυρευε στην καβαλα στις 15.3.08 το Otter ?
 
ευχαριστω πολυ.......... ειμαι συνδρομητης της "εβδομης", μαλλον κατι δεν κανω σωστα κατα την αναγνωση της !!!!!!!!!
 
Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο DHC-6 είναι βαμμένο με τα χρώματα της ASL απο τον περασμένο Αύγουστο, όταν και είχε ακόμα το νηολόγιο Ν768JM. Το Σεπτέμβριο πήρε το καναδικό. Η διαδρομή του έως τώρα είναι: Vancouver (7/3)-Saskatoon-Iquluit-Sondre Stromfjord-Reykjavic-Newcastle (11/3)- Ostend (12/3)- St. Gallen. Στο τελευταίο αεροδρόμιο είναι ακόμα για modifications και avionics.
Αναμένουμε...

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος ε'ιχε και ένα ατυχηματάκι τον καιρό που πέταγε για την ΡΙΑ, αλλά επισκευάστηκε.
http://aviation-safety.net/database/rec ... 19850915-0
 
Αλλο ένα (4ο) DHC-6 για την Air Sea Lines!

C-FSHJ (c/n 691) Model 310

Η διαδρομή του προς την Ελλάδα:
29/3/2008
CYYR (Goose Bay, Canada) - BGSF (Kangerlussuaq, Greenland)
30/3/2008
BIKF (Reykjavík, Iceland) - EKAH (Århus, Denmark)
1/4/2008
.... - LGKR (Κέρκυρα)

Οπως φαίνεται και από την φωτογραφία θέλει μετατροπές (πλωτήρες σίγουρα... δεν ξέρω και τι άλλο) και βάψιμο.

[album]14396[/album]
 
Στις 9 Μαρτίου, οι AirSeaLines πραγματοποιησαν την πρώτη τους αεροδιακομιδή ασθενούς. Συγκεκριμένα, η πτήση Πάτρα-Κέρκυρα έκανε παράκαμψη στους Παξούς, για να παραλάβει άρρωστο νεογνό και τους γονείς του, καθώς έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Ας ελπίσουμε ανάλογες αξιέπαινες ενέργειες να συνεχιστούν και στο μέλλον.
 
Top