Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Πιστεύω οτι ειναι παρα παρα πολυ καλο για την πόλη της Θεσ/νικης οτι επιτέλους θα υπάρχει μια Thessaloniki based εταιρεία. Βρισκόμουν χτες στο αεροδρόμιο και είδα το αεροσκάφος που έχει έρθει για την ASTRA. Είναι ενα Avro Jet 112 θέσεων , μλέ χρώματος. Το θετικό είναι οτι αυτό το βήμα γίνεται απο ανθρώπους οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία και γνώση του αντικειμένου. Το λεω αυτο διότι τυχαίνει να τους γνωρίζω προσωπικά. Ο κύριος Ζλατάνης ο οποίος κάνει αυτό το εγχείρημα είναι παρα πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου και είμαι σίγουρος οτι θα πετύχει. Για όσους γνωρίζουν τον κο Ζλατάνη και το τι έχει πετύχει στο χώρο των αερομεταφορών , ειναι κάτι παραπάνω σίγουρο οτι θα πετυχει και με την ίδρυση της ASTRA της οποίας το προσωπικό διαθέτει τεράστια εμπειρια. Το μόνο που μπορω να ευχηθώ είναι το σκάφος να είναι καλοτάξιδο και οσο για την επιτυχία του εγχειρήματος, τη θεωρώ κάτι παραπάνω απο σίγουρη.
 
Αφου λοιπον ειναι τοσο καλος και αξιοπιστος επιχειρηματιας(Προσωπικα δεν γνωριζω τιποτα) για τι μας τον κρυβατε; Ακομα και αν ο εν λογω επιχειρηματιας ειχε κανει στο παρελθον καποια αποτυχημενη προσπαθεια , τωρα δε σημαινει οτι θα παθει το ιδιο. Ολοι μας πρεπει να μαθαινουμε απο τα λαθη μας...
 
Γνωρίζουμε το 'ιδιοκτησιακό' καθεστώς του ARJ; Έχει αγοραστεί, είναι με leasing;
 
To Avro προερχεται απο την Flybe πιθανον αγορασμενο.
 
Παντως, εχθες το βραδυ (κατα τις 0300 - φωτο ακολουθει αργοτερα σημερα) ητανε στην ιδια θεση.
Μαλλον η θεση αυτη εχει ενοικιαστει απο την εταιρεια?
Τασο το χαντλινγκ θα το κανετε εσεις;
Θα κανει δοκιμαστικη πτηση? (Η ΗΙΑ εφερε ολοκληρο Β747 στη Θεσσαλονικη και ας μην εχει σκοπο να ερθει ξανα... )


Ξερω, πολλες ερωτησεις και ειναι νωρις ακομα.. ;)
 
ναι τον υποστηρίζω..helsingfor

και υπαρχει λόγος....
πρώτον ξέρω τον ίδιο
δευτερον ξέρω το προσωπικό που θα ασχοληθεί με την εταιρεία αυτή ... συνάδελφοί μου στο χώρο και φίλοι μου .

και επειδη θα ασχοληθώ έμμεσα με την εταιρεία αυτή θέλω να την υποστηρίξω.

πιστυω και εσυ το ιδιο θα έκανες .

και επειδη απο πριν ο κυριος Ζλατάνης ότι κινησεισ εκανε στο χώρο των αερομεταφορών ήταν πολύ σοβαρές , πιστευω ότι στη δικιά του εταιρεία θα ειναι ακομή πιο σοβαρες οι κινήσεις του .
 
To αεροσκάφος της εταιρείας προέρχεται απο την Αγγλική Flybe. Βρισκότανε στην πόλη Έξετερ και εκανε μια μικρή πτήση έτσι ωστε να καταλήξει στο αεροδρόμιο Σάούθεντ όπου εκατσε εκεί για να βαφεί και πάρει την τελική του μορφή. Τωρα το σκάφος βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία , σταθμευμένο εδω και μέρες σε συγκεκριμένη θέση ( μπροστά στις εταιρείες καυσιμων) και η συγκεκριμένη θέση θα είναι η θέση σταθμευσης του αεροσκάφους για οσο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Το handling δεν εχει ξεκαθαριστεί ακόμη εαν θα το κάνει η Goldair ή η Ολυμπιακη, ειναι κάτι το οποίο ακόμη παίζεται άπό οσο γνωρίζω. Πάντως οσον αφορά τον φίλο jetflight , βλέπω μια τάση αμφισβήτησης απο τη μεριά του και ,μεγάλης επιφυλακτικότητας προς τη νέα εταιρεία. Απο τη μία είναι λογικό διότι μπορεί να μην γνωρίζει τον κο Ζλατάνη , αλλα απο την άλλη ας ακούσει και εμάς που τον γνωρίζουμε και συνεργαζόμαστε μαζι του και θα επενδύσουμε πανω σε αυτο το σκαφος και μπορούμε να έχουμε μια πραγματική εικόνα των δυνατοτήτων της νέας εταιρείας.
 
Καμια αμφισβητιση ειδικα για καποιον επιχειρηματια που δε γνωριζω τι εχει κανει.Εξεφρασα απλα την απορια μου γιατι ολοι εσεις που ισχυριζεστε οτι γνωριζετε τη δομη αυτης της εταιριας δε μας αναφερατε το ονομα του υπευθυνου. Ακομα και αν δουλευετε κανεις δε θα σας κανει τιποτα εφοσον σε αυτο το φορουμ δε χρησιμοποιειτε τα κανονικα σας ονοματα.
Σαν αρχικη προσπαθεια και ιδεα ειναι καλη, διοτι θα καλυψει ενα πολυ σημαντικο κενο στη Θεσσαλονικη.
 
Τα συγχαρητηρια μου και απο μενα για την κινηση αυτη. Η εταιρια αυτη θα καλυψει ενα σημαντικο κενο οσο αφορα τα δρομολογια απο την Θεσ/νικη. Γνωριζει κανενας αν η εταιρια προτιθεται να ξεκινησει και δρομολογια scheduled ή θα μεινει μονο στα charter? Υπαρχουν σχεδια για πτησεις εξωτερικου?
Ισως η δημιουργια μιας εταιριας στα πλαισια λειτουργιας Low-cost με βαση τη Θεσ/νικη να ηταν καλη κινηση.

Καλες πτησεις και καλες πληροτητες ευχομαι παντως.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top