Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αγαπητέ nemo το handling το ανέλαβε η Goldair. Εγκυρότατη πηγή.Πιο έγκυρη δεν γίνεται.
 
Σε ευχαριστώ nsap για την πληροφορία !!!!! Εχει κι εγω περίπου μια ώρα που το έμαθα!!! Παντως ευχαριστώ!
 
Μιλατε για προσωπικο που ηδη υπαρχει. Δηλαδη εχει κλεισει απο αποψη προσωπικου σε ολα τα ποστα; Δεν θα παρει αλλο προσωπικο;
Οσο για τη goldair μπραβο της.
 
Αγαπητε cabincrew4ever απο οσο ειμαι σε θέση να γνωρίζω όλες οι θέσεις της εταιρείας έχουν κλείσει. Οι χειριστές είναι πρώην πιλότοι της Ολυμπιακής και οσον αφορά τα πληρώματα ύπαρχει μια μίξη παλιού, έμπειρου και νέου αίματος . Επίσης οι θέσεις των γραφείων είναι όλες κατηλλειμένες. Επι προσθέτως και οι θέσεις των flight managers και του operation κ.α. ειναι τα πάντα καλυμένα. Εχει τελειώσει απο πλευράς προσωπικού το οποίο μάλιστα είναι παρα πολύ έμπειρο και έτοιμο να δουλέψει την εταιρεία. Θα έχει 2 γραφεία στο αεροδρόμιο και τα κεντρικά της θα είναι σε ενα bussiness center κοντα στο Μediterranean Cosmos(Μου διαφεύγει αυτη τη στιγμή το όνομα) . Πάντως η εταιρεία σχεδιάζει στις αρχες Ιούνη να βαφτίσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μακεδονία με το όνομα που εχει γίνει ηδη γνωστό (ΜAJA) και έπειτα θα ακολουθήσει και δεξίωση.
 
Nemo το ποιός θα αναλάβει το handling της astra airlines έχει ήδη αποφασιστεί σχεδόν μία εβδομάδα πριν.Απο τότε ξέρω αλλά μάλλον είχε αποφασιστεί ακόμη νωρίτερα.To έμαθα την αμέσως επομένη του πόστ.Θεώρησα πως θα ήταν γνωστό το ποιός έχει το χάντλινγκ (μιας και εδώ είναι πολλά άτομα που γνωρίζουν πάρα πολλά πράγματα για εταιρείες ) και δεν το ανέφερα.Πάντως θα ήθελα και εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα εταιρεία.
 
Αφου ξερετε τοσα πολλα, ξερετε και καμμια ιστοσελιδα ρε παιδια γιατι εχουμε τζατζεψει απο αγωνια.. λολ
 
http://www.astra-airlines.gr

αλλα οπως ειναι λογικο ....under construction ...ελπιζω για πιο λιγο χρονο απο οτι το site της Hellas Jet...
 
Στον Αγγελιοφορο της Κυριακης παντως στο ενθετο για ταξιδια που ειχε, βρισκοταν καταωρησεις απο ταξιδιοτικα πρακτορεια που διαφημιζαν ταξιδια με carrier την Astra Airlines. Βεβαια υπηρχαν αλληλοκαλυψεις στα ωραρια μερικων δρομολογιων αλλα φανταζομαι οτι αυτο θα ειναι ειτε τυπογραφικο λαθος ειτε θα λυθει εν καιρω.
 
morpheus78 μηπως θα σου ηταν ευκολο να μας πεις τι προορισμους δινει ετσι ενδεικτικα?
 
Αν και εχω πεταξει την εφημεριδα, θυμαμαι οτι ειχε προορισμους εσωτερικου (διαφορα νησια) αλλα και εξωτερικου (για το Παρισι σιγουρα, για αλλους δεν μπορω να θυμηθω σορρυ)
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top