Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Θυμασαι τουλαχιστον το γραφειο που διαφημιζε τα πακετα; Το μυαλο μου πηγε αρχικα στον Ζορπιδη,αλλα με μια ματια που εριξα στην ιστοσελιδα του εχει αεροπορικες εκδρομες ,σε καποια νησια, αλλα οχι με τσαρτερ. Οι μεταβαση γινεται με τις κανονικες πτησεις των ΟΑ και της Α3 απο τη Θεσσαλονικη. Ποιο αλλο μεγαλο γραφειο μπορει να διοργανωνει πακετα με πτησεις της Astra?
 
Η συγκεκριμένη καταχώρηση με ημερομηνίες και ώρες πτήσης της Αstra που υπάρχει στο ένθετο "Ταξίδια" του Αγγελιοφόρου 8/6/08 αφορούσε το πρακτορείο DION TRAVEL.
 
Αυτο το γραφειο και εν μερη Τ.Ο που διοργανωνει τσαρτερ δεν εχει μια ιστοσελιδα....Ελλας!
 
Έχει. http://www.diontours.com δεν έχει όμως πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες πτήσεις. Είναι γνωστό γραφείο στη Β. Ελλάδα
 
Εχει την Αστρα για Παρίσι...μάνα μου!3 ωρες μεσα στο 112-θεσιο ΒΑe 146-300 :shock: :shock: ...το αποκορυφωμα της κλειστοφοβίας..
 
Charter εταιρεια θα ειναι, τι περιμενες? Πιο στριμοκωλο θα ειναι απο τα 186-θεσια Α320 της Τομας Κουκ? (τυχαιο παραδειγμα)
 
186 είναι τα α320 του μάγειρα???? μα πως χωρέσανε τις extra 6 θέσεις ? εδώ τις w6 που έχει 180 k μονο πάνω στο φτερό δεν έχει θέσεις!
 
Απο οτι ειδα οι πτησεις της Astra με αυτο το γραφειο ειναι μονο σε Ροδο,Σαντορινη και κω.Τα αλλα νησια που ειναι; Αν δεν κανει τσαρτερ απο αλλους οργανωτες τοτε κριμα θα μας ξενερωσουν για αλλη μια φορα εδω στη Χιο που γραφει τις κανονικες των ΟΑ.Ελεος Ποιος να πρωτοταξιδεψει με 3 απευθειας πτησεις;Τι να πω 500χρονια πισω τα τουριστικα γραφεια της Θεσσαλονικης...Αληθεια γνωριζει κανεις εαν τελικα θα πεταει σε Ζακυνθο,Κυθηρα,Χιο,Σαμο που αρχικα γραφτηκε;
 
Τα εισητήρια θα πωλούνται μόνο μέσο του πρακτωρείου?
Η Astra θα πουλάει και αυτή?
Εγώ που μένω Κω πως πχ θα μπορώ να ταξιδέψω για θεσσ?

(είναι το εκατοστό ποστ μου! :) )
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top