Προσλήψεις στην Aegean

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
skyhigh":14zqprb2 said:
Πόσοι μήνες είναι η σύμβαση που υπογράφουν οι ιπτάμενοι της Aegean?Μετά την ανανεώνουν?
Ειναι 6μηνη αλλα την ανανεωνουν..δεν ειναι σαν την ΟΑ που μετα το 8μηνο σου 'δινουν ποδι'... :?
 
Tina

Γιατι λες οτι η ΟΑ σε πεταει εξω??? Προσληψεις παλαιων εποχικων κανει συνεχεια και οσοι λιγουν το 8 μηνο τους τους ξαναπαιρνει το αργοτερο μετα απο ενα - δυο μηνες
 
Petros_Olympic":gzfdtv42 said:
και οσων ληγει το 8 μηνο τους, τους ξαναπαιρνει το αργοτερο μετα απο ενα - δυο μηνες
για να μη θεωρηθεί συνεχής ο χρόνος απασχόλησης και θεμελιώσουν δικαίωμα μονιμοποίησης.
 
....oποτε και γινεσαι ο all time classic "OA-μονιμα-συμβασιουχος"... Αλλα ας μη βγουμε αλλο οφφ.
 
Αυτο εννοουσα...η Αιγαιου σε μονιμοποιει καποια στιγμη..αυτη ειναι η διαφορα..
 
Προσλήψεις χειριστών στην Aegean

Kαλά, δεν υπάρχει κανένας χειριστής που συμμετείχε στις πρόσφατες και τρέχουσες εξετάσεις προσλήψεως χειριστών να μας πει τι έγινε?

Είναι δυνατόν να έχουν γίνει τα ψυχομετρικά ο φόβος κι ο τρόμος των υποψηφίων οι οποίοι προσέρχονται στις εξετάσεις με την πεπλανημένη εντύπωση οτι η ιδιωτική επιχείρηση που λέγεται Aegean λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια?

Θα πει δικαιολογημένα κάποιος : Ναι, δεν κάνουν αξιοκρατικές προσλήψεις αφού είναι ιδιωτική επιχείρηση αλλά δεν μπορούν να πάνε όλους τους χειριστές μέχρι την τελική εξέταση και μετά να βγάλουν λίστα επιτυχόντων και προσλαμβανομένων.Κάπου πρέπει να υπάρχει κλιμακωτό κόψιμο ώστε να στενέψει ο λαιμός του χωνιού!

Αν κάποιος έδωσε εξετάσεις ας μας διαφωτίσει επί της διαδικασίας.
Εκτός κι αν υπάρχει απόλυτη έντρομη κι εύγλωτη σιγή!...Τόσο δυνατοί χάκερς υπάρχουν στην AEGEAN ώστε όλοι φοβούνται μη σπάσουν οι ΙΡ και κλάψουν μανούλες...?
 
Re: Προσλήψεις χειριστών στην Aegean

SCanavos":b0my01iy said:
Αν κάποιος έδωσε εξετάσεις ας μας διαφωτίσει επί της διαδικασίας.
Μιας και μιλάς με τόσες λεπτομέρειες, και αναφέρεσαι σε ψυχομετρικά τεστ, τότε μάλλον γνωρίζεις επι της διαδικασίας πιο πολλά από εμένα. Ας κάνουμε λοιπόν μια αρχή να μας ενημερώσεις για τα βήματα της διαδικασίας...


SCanavos":b0my01iy said:
Θα πει δικαιολογημένα κάποιος : Ναι, δεν κάνουν αξιοκρατικές προσλήψεις αφού είναι ιδιωτική επιχείρηση
Θα έλεγα το αντίθετο. Μη αξιοκρατικές προσλήψεις σε μια ιδιωτική επιχείρηση δεν είναι καθόλου, μα καθόλου δικαιολογημένο. Δηλαδή, βάζει και ρισκάρει ο άλλος τα λεφτά του και κάνει εν γνώσει του sabotage στην επένδυσή του με το να μην κάνει αξιοκρατικές προσλήψεις;;; Αν πράγματι, λοιπόν, συμπεριφέρονται ως μια δημόσια επιχείρηση με προσλήψεις με το χαρτάκι, τότε κακό στην εταιρεία τους κάνουν... Από την άλλη μεριά, δεν έχουν καμία, μα καμία υποχρέωση να 'απολογηθούν' στον καθένα για τα κριτήριά τους.


SCanavos":b0my01iy said:
Είναι δυνατόν να έχουν γίνει τα ψυχομετρικά ο φόβος κι ο τρόμος των υποψηφίων
Δεν είναι δυνατό να το γνωρίζω αυτό. Κάθε μέρος της διαδικασίας πρέπει να είναι σοβαρό, και υποψήφιος που δεν έχει τα προσόντα είναι λογικό να το θεωρεί 'φόβο και τρόμο'. Αντίθετα, υποψήφιος με σίγουρα τα προσόντα του δεν θα έχει λόγο να το θεωρεί 'φόβο & τρόμο'.
 
Re: Προσλήψεις χειριστών στην Aegean

Να ειστε σιγουροι οτι ο πρωτος που θα κοπει απο τα ψυχομετρικα θα ειναι ο γκρινιαρης και ο δυσκολοπιστος.
Για να μην ακους παραπονα μαλον καλα θα γινετε η διαδικασια.
 
Re: Προσλήψεις χειριστών στην Aegean

Έχοντας περάσει και το στάδιο του simcheck, μαλλον επιτυχώς αν κρίνω από τα υποννοούμενα των εξεταστών έχω να πω τα εξής αν και μπορεί να μιλούσα διαφορετικά αν δεν ήμουν στους επιτυχόντες.
1ον. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η όλη διαδικασία του selection. Άκρως επαγγελματική συμπεριφορά από τους ιθύνοντες και γενικά το όλο κλίμα καλύτερο των προσδοκιών μου. Θα ήθελα βεβαια να είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα καθώς κλείνουμε αισίως περίπου 3 βδομάδες και γενικά κάποιος που δεν είναι από Αθήνα όπως εγώ, του φεύγει μπόλικο ρευστό σε ξενοδοχεία και τα λοιπά.
2ον. Σχετικά λίγοι υποψήφιοι για αρκετές θέσεις. Περίπου 60 υποψήφιοι για 30 θέσεις.
3ον. Χαμηλό το υπόβαθρο αρκετών συναδέλφων, τουλάχιστον σε επίπεδο θεωρίας. Δε μπορεί να ακούγεται ερώτηση μετά την θεωρητική εξέταση: "Ρε παιδιά, για θυμήστε μου, ποιά είναι η emergency frequency;" Τελικά το Bristol database έχει κάνει κακό.

Απ' ότι καταλαβαίνουμε ως τώρα, μάλλον δε θα γεμίσει τα κενά της η εταιρία. Τελευταίο στάδιο το interview μέσα στην βδομάδα αλλά μάλλον τυπική διαδικάσια. Δε χρειαζόταν μέσον για να περάσει κάποιος, διαβασμένος χρειαζόταν να είναι. Στα ψυχομετρικά πάντως έκοψαν 2-3 άτομα που μπορούσαν να προχωρήσουν, δε ξέρω γιατί. Συνολικά πολύ θετική εικόνα από τη διαδικασία.
 
Re: Προσλήψεις χειριστών στην Aegean

Συνολικά πολύ θετική εικόνα από τη διαδικασία.
Θα ειχε ενδιαφερον η γνωμη σου και μετα το περας καποιων μηνων εργασιας στην συγκεκριμενη εταιρια χωρις βεβαια να ισχυει το ρητο ''αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει'' καλες πτησεις.. :laola:
 
Top