www.airpics.gr / www.airpics.net

Re: www.airpics.gr

Σίγουρα υπάρχουν φωτογραφίες που να μην είναι και οι καλύτερες ποιοτικά. Άλλα κάλως ή κακώς έχουν πλέον μπει στη βάση.

Από την αρχή πολίτικη μας ήταν να μην αφαιρούνται φωτογραφίες που έχουν ήδη ανεβεί εάν δεν συντρέχει λόγος πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύσεων, μετά από αίτημα του φωτογράφου κτλ κτλ.

Όσο περνάει ο καιρός και όσοι έχουν κάποια προβληματάκια στις φωτογραφίες τους σιγά σιγά διορθώνονται αλλά και εμείς είμαστε λιγότερο ελαστικοί.

Για την ιστορία από την φωτογραφία με ID 2000 ανέβηκαν 683 φωτογραφίες από τις οποίες 598 προστέθηκαν στη βάση και 85 απορρίφθηκαν. Ενώ από την φωτογραφία Νο 2000 (που προστέθηκε) ανέβηκαν 292 από τις οποίες 253 προστεθήκαν και 39 απορρίφθηκαν. Συνολικά από τη πρώτη μέρα έχουν απορριφθεί 431 φωτογραφίες.
 
Re: www.airpics.gr

Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά από τις τελευταίες 12 (π.χ.) που μπήκαν, 2 θα μπορούσαν εύκολα να έχουν απορριφθεί.. Δεν έχω κάτι με τους φωτογράφους απλά οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τους δεν είναι για να μπουν.. Δεν σημαίνει οτι επειδή ανέβασε κάποιος 10 φωτογραφίες πρέπει έστω χαριστικά να του βάλουμε 2-3 από αυτές.. Αν είναι και οι 10 μέτριες, να απορριφθούν και οι 10... Οχι στους νέους είμαστε πιο ελαστικοί και τους κάνουμε τα χατήρια και στους άλλους είμαστε αυστηροί (γιατί μπορεί π.χ. οι άλλοι να το βρουν άδικο αυτό και να μην ξανανεβάσουν ποτέ).
Από την άλλη δεν λέω να γίνεται όπως στο a.net που πρέπει να κάνεις 10 προσευχές γιατί τις ψυρίζουν (όχι οτι κάνουν λάθος για το μέγεθος του site τους)..
Μια μέση λύση..
Ελπίζω στο μέλλον να βλέπουμε μόνο καλές φωτογραφίες..
 
Re: www.airpics.gr

Μια και το ανεφερες.. Εχεις δει τις πρωτες εκατονταδες φωτο στο εν λογω σαιτ? ;) Αλλα δεν τις βγαζουνε, παρα το γεγονος οτι εχει πλεον πολυ υψηλα στανταρ.. Γιατι? Δες το και ετσι: Δειχνουν την εξελιξη της ιστοσελιδας. Αλλα θα συμφωνησω οτι στο screening χρειαζεται λιγη προσοχη παραπανω. Οχι τιποτε τρελλα ορια σαν την προαναφερθησα σελιδα, αλλα λιγο προσοχη στα βασικα.. ;)


Αντε και ανυπομονουμε να δουμε τη νεα εκδοση της σελιδας.. :mrgreen:
 
Re: www.airpics.gr

αμα ειναι να τις αποριπτετε τις φωτογραφιες επειδη πχ ειναι μετριες η κατι δε παει καλα, να λέτε και το λογο που της διαγραφετε, για να ξερουμε οι νεοι τι πρεπει να κανουμε για να τις καλυτερεψουμε
 
Re: www.airpics.gr

Για κάθε φωτογραφία που απορρίπτουμε ενημερώνουμε με σχετικό e-mail τον φωτογράφο και δίνουμε και τους λόγους για τους οποίους έχει απορριφθεί η φωτογραφία του.

Αν έχεις στείλει κάποια και δε μπήκε και δεν έχεις λάβει e-mail πες μου πότε ήταν και τι έδειχνε καθώς και το e-mail σου (με ΠΜ) και θα σου στείλω πάλι το e-mail.
 
Re: www.airpics.gr

Την Κυριακή 12/10/2008 θα ανέβει το «αδερφάκι» του airpics.gr. Το http://www.airpics.net!

Το .net μας προέκυψε κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του νέου look για το .gr. Όταν όμως καταφέραμε να πάρουμε το domain του airpics.net αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο concept για το νέο site.

Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές στη λειτουργία του site, στους τρόπους αναζήτησης, στη προβολή αποτελεσμάτων αναζήτησης και φωτογραφιών και πολλά ακόμη.

Η βάση δεδομένων είναι η ίδια και για τα δύο sites. Στο μέλλον ίσως διαφοροποιηθεί το .gr σε κάτι πιο «ελληνικό». Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του .gr έχουν ενημερωθεί με e-mail σχετικά. Αν κάποιος δε το έχει λάβει ας μου στείλει ΠΜ.

Ελπίζω να σας αρέσει το νέο site και περιμένω τα σχόλια σας από την Κυριακή! :D

Υ/Γ: Το νέο site «απαντάει» και στο http://www.airpics.aero!
 
Re: www.airpics.gr

Είμαστε στον αέρα… που έλεγε και το τραγούδι! :D http://www.airpics.net

Πραγματικά ελπίζω να σας αρέσει η δουλειά που κάναμε.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους όσους έκαναν το beta testing πριν βγει το site στον αέρα. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν προβληματάκια ακόμα. Περιμένω τις επισημάνσεις σας.
 
Re: www.airpics.gr

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

Μόνο αυτό μπορώ να πω. Εφάμιλο με μεγάλα sites του εξωτερικού.

Αν γίνεται να αυξηθει το ημερήσιο upload limit, τότε θα είμαστε άρχοντες.

Κα πάλι :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:
 
Re: www.airpics.gr

Στο εχω πει στο MSN, στο τηλεφωνο, ε, παρ'το και απο δω:
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! :cool: :thx:
Tωρα ακολουθει ξεψυρισμα για τυχον προβληματακια!
 
Re: www.airpics.gr

Όπως σου είπα και προσφάτως, ότι έλειπε από το airpics.gr υπάρχει πλέον στο airpics.net. Πολύ καλή δουλειά! Τώρα χρειάζεται προώθηση προς τα "έξω" (και εννοώ εκτός συνόρων) για να γίνει και ευρέως γνωστό.
 
Top