Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, αν σε περίπτωση δεν επιδείξει κάποιος την κάρτα του, θα μπορέσει αργότερα δείχνοντας το απόκομμα του εισητηρίου του, να του περάσουν τους πόντους;Ευχαριστώ!
 
Βεβαίως. Αλλά όχι μόνο το απόκομμα.
 
Τι άλλο εκτός από το απόκομμα;
 
Κωδικό κράτησης και αριθμό εισιτηρίου.
 
kleopatra":3h0aree7 said:
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, αν σε περίπτωση δεν επιδείξει κάποιος την κάρτα του, θα μπορέσει αργότερα δείχνοντας το απόκομμα του εισητηρίου του, να του περάσουν τους πόντους;Ευχαριστώ!
Αν έχεις κάνεις την κράτηση ηλεκτρονικά κι έχεις βάλεις και τον κωδικό της Miles & Bonus σου, τότε τα μιλιά του δρομολογίου μπαίνουν αυτόματα και δεν χρειάζεται να την δείξεις στο check in. Αν όμως έχει γίνει αγορά εισιτηρίου τηλεφωνικά η ξέχασες να την δηλωσεις στην ηλεκτρονική κράτηση, τότε πρέπει να τη δείξεις. Σε διαφορετική περίπτωση μετά την επιστροφή σου, στέλνεις το απόκομμα της κάρτας επιβίβασης μαζι με τον κωδικό κράτησης και τον αριθμό εισιτηρίουμε φαξ στην εταιρία.


Nightfly":3h0aree7 said:
Σε περιπτωση που κλεισω εισητηριο απο το site της LH οι ποντοι για miles and bonus θα ενταχθουν ως 750 για απλη διαδρομη οπως γραφει στο site της Α3 με πτησεις της LH η 200?
Αν έχεις επιλέξει το πιο οικονομικό ναύλο στην LH σε συμφέρει όταν κανείς την ηλεκτρονική κράτηση να μην δηλώσεις το κωδικό της miles &_more και στο check in του αεροδρομίου να δώσεις την miles & bonus της Aegean! Έτσι θα πάρεις 500 αντί 125 που δίνει η lufthansa. Το έπαθα εγώ πρόσφατα στο ΑΤΗ –FRA για αυτό στο λέω!

http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... id=1000254
 
Μα δεν είσαι ο μόνος που διαφωνεί . Προσωπικά έστειλα και σχετικό mail στην εταιρεία (αλλά φυσικά δεν έλαβα απάντηση).
Δυστυχώς αυτό είναι αποτέλεσμα του ολιγοπωλίου Α3-ΟΑ.
Στο παραπάνω πρόσθεσε και την "σιγουριά που νιώθει" η Α3 από την ανυπαρξία της ΟΑ και την παντελή έλλειψη τρίτης (μικρότερης ίσως) εταιρείας........

Το αποτέλεσμα είναι να μήν έχει τόσους πολλούς "πιστούς" πελάτες πλέον η Α3 αλλά η αγορά εισιτηρίου (που κατα την γνώμη μου είναι και σωστό) να βασίζεται μόνο στο κόστος του και στην επιλογή ώρας.

Υ.Γ: Καλώς όρισες στο Forum και γράφε Ελληνικά και όχι Greeklish.
 
200 μίλια είναι λογικός "συμβιβασμός" για την πλειοψηφία των πτήσεων εσωτερικού. Δεν νομίζω να υπάρχουν πτήσεις 500 μιλίων. Η πλέον πολυσύχναστες πτήσεις, Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Αθήνα-Ηράκλειο, είναι 186 και 192 mi αντίστοιχα. Από Αθήνα, δεν βλέπω πτήση μεγαλύτερη από 252 mi (Αθήνα-Ρόδος). Η διαδρομή με τη μεγαλύτερη απόσταση, απ'όσες σκέφτηκα πρόχειρα τουλάχιστον, Θεσσαλονίκη-Ρόδος, είναι 397 μίλια.
arxontas":1pyh06b9 said:
peripoy kathe ptisi esoterikoy einai apostasi xontrika 500 milion kai kathe ptisi eksoterikoy 1000 milion kai den sxetizotan me tin timologiaki politi ton eisitirion.
 
Εκείνο που ηθελα να τονίσω είναι πως οι προσφερόμενοι πόντοι ειναι πέον πολύ λίγοι σε σχέση με την ανταπόδωση σε "δωρα" (δηλ εισιτήρια, αναβάθμιση στην χρύση καρτα κτλ)
Να πρέπει κάνει ένα νέο μελος 40 ταξίδια εσωτερικου για να κερδίσει ένα απλο εισιτήριο εσωτερικού (πληρωνοντας φυσικά και τους φόρους). είναι τουλάχιστον αστείο!
Για να μην αναφερθώ ποσο αδικιμένοι και χαμένοι ειναι τα παλαιότερα μελη ρου προγράμματος...
 
Μία μεγάλη κοροϊδία είναι και τίποτα περισσότερο! Για να πάρεις δώρο μία πτήση (με περιορισμούς!!!) θα πρέπει λίγο-πολύ να σκάσεις μία 1500άρα ευρώ, σε πολύ οικονομικές πτήσεις εσωτερικού για να πετάξεις... Καλύτερα να κλείσω πολύ νωρίς μία οικονομική πτήση (στην ημερομ. & ώρα που θέλω εγώ) παρά να περιμένω μήπως και... Άλλωστε με τιμές που ξεκινούν από 10,23,32 ευρώ χωρίς φόρους τι να περιμένουμε...
Πάντως σε πτήση (τιμή 58 ευρώ) από Milan/LINATE προς Berlin/TXL με την Air One πήρα 1250 μίλια.
Επίσης σε πτήση της Lufthansa μου διπλασίασαν τα μίλια μου (από 7500 σε 15000) και μου έδωσαν δωρεάν εσωτερική πτήση από FRA to MUC. Το κόστος εισιτηρίου ήταν 687 ευρώ.
 
Εχω πρόσφατα εγγραφεί στο πρόγραμμα της AEGEAN στο MILES & BONUS Αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω πόντους για ταξίδια που έκανα στο ίδιο έτος αλλά πριν την εγγραφή μου στο πρόγραμμα.Εχω τα αποκκόματα των εισιτηρίων για Μόναχο,Σαλονίκη και Ρόδο.Πήρα τηλέφωνο την εταιρία και η κοπέλα μου απάντησε αρνητικά.Αυτή ήταν μια λογική απάντηση δε διαφωνώ αλλά αναρωτιέμαι πάλι αν υπάρχει κάποιο παράθυρο ώστε να μετατρέψω τις παλιές κάρτες επιβίβασης σε βαθμουλάκια. :cool:

Ευχαριστώ!
 
Top