Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Χτες εγινε η πρωτη πτηση με προορισμο τη Ροδο. Ειχε εμπορικο χαρακτηρα, ενω οι υπολοπες θα ειναι καθαρα τσαρτερ.

Καλη τυχη και παντα ανοιχτα φτερα, πιο πολλα αεροσκαφη και γεματα ταμεια (σικ)! Σιγουρα ενα δυσκολο εγχειρημα αυτο που ξεκιναει σε μια οικονομικα ασταθη περιοπδο, με τα οποια μυρια προβληματα που υπαρχουνε στον χωρο ακομα και για τις μεγαλες εταιρειες αλλα υπαρχει η σιγουρια και αυτοπεποιθηση. Οτι το μερακι σε συνδυασμο με την εμπειρεια θα καθιερωσουν την εταιρεια (οχι δεν δουλευω για αυτους στο marketing departement!!! :p )
 
Το διαβασα στην εντυπη εκδοση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (σελιδα 43) και παραφρονησα. Η εταιρεια εχει επενδυσει 8 δις $ (!!!) για το εργο της που περιλαμβανει την αγορα ενος αεροσκαφους (εκει τουλαχιστον ο γραφων ηταν ορθος και ελεγε τον σωστο τυπο) καθως και για τις εγκαταστασεις στο δρομο Θεσσαλονικης - Νεων Μουδανιων!

Και αναρωτιεμαι μηπως η ΑSTRΑ θελει να εξαγορασει την ΟΑ, την ΑΖ και καμμια ακομη.... :twisted: :twisted:
Το τρελο ειναι οτι το γραφει σε 2 σημεια του αρθρου, το ενα δε ειναι με εξεχοντα γραμματα διπλα στην φωτο του αεροσκαφους..


Κυριε ΜΠ.Κ. σας επιασα παντελως αδιαβαστο!!
 
To SX-DIZ σημερα βρισκεται στην Αθηνα. Ηρθε γυρω στις 0830, και φευγει 1600 για Ηρακλειο ως ΑΖΙ401.
 
Akis":93cf321o said:
Και γιατί δεν το διαβάζεις στην κεντρική σελίδα μας?? ;)

» https://www.airliners.gr/el/news/news.ph ... 0711202054


Γιατι στην κεντρικη σελιδα μιλαει για 8 ψωροεκατομμυρια.. Οχι για τον πακτωλο χρηματος που λεει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ;) (δλδ αν δεν το επιασες εγω την ανακριβεια της εφημεριδας σχολιασα, οχι τα νεα αυτουσια... ;) )

ΥΓ Ακομα περιμενω απαντηση στο ΠΜ... :p :p :p
 
Βρέθηκα χτες προσκεκλημενος στα εγκαίνια της νεας αεροπορικής εταιρείας ASTRA AIRLINES στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Ηταν μια πολυ ωραια εκδήλωση που τα εγκαίνια του σκάφους τα έκανε ο Νομάρχης Θεσ/νικης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το ολο σκηνικό στήθηκε στην πίστα του αεροδρομίου όπου μάλιστα κανένα άλλο αεροσκάφος δεν ηταν σταθμευμένο εντός της πίστας . Οσα σκάφη ερχόντουσαν , παρκάρανε μακρια απο την κεντρική πίστα του αεροδρομίου, για να διευκολυνθεί η εκδήλωση. Ηταν εκεί όλοι οι μεγάλοι tour operators της πόλης , πολιτικοί και απλοί φίλοι των επιχειρηματιων . Ο βασικός μέτοχος κυριος Ζλατάνης ηταν πολυ συγκινημένος με την παρουσία του κόσμου και υποσχέθηκε οτι η εταιρεία θα κάνει οτι περνάει απο το χέρι της για την ανάπτυξη των πτήσεων στη Μακεδονία. Ο δεύτερος μέτοχος κος Ζηρίνης (πρωην CEO Ολυμπιακης και κυβερνήτης της FISCHER ) μιλησε για ασφάλεια των πτήσεων και για συνέπεια πτήσεων . Μάλιστα αποκάλυψε οτι στα σχέδια της εταιρείας ειναι η αγορά και δευτερου σκάφους μεχρι το καλοκαίρι του 2009. Η εταιρεία ξεκίνησε με πρώτο δρομολόγιο στις 05/07 για τη Ρόδο ενω το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό θα γίνει στις 14/07 με προορισμό το αεροδρόμιο BEAUVAIS (ΒVA) του Παρισιού για λογαριασμό του tour operator DION TOURS S.A. Ευχομαι καλές πτήσεις, καλή επιτυχία και καλη δύναμη στον φίλο Γιάννη για το εγχείρημα.

Καλες πτήσεις!
 
nemo":367dxvf8 said:
Ηταν μια πολυ ωραια εκδήλωση που τα εγκαίνια του σκάφους τα έκανε ο Νομάρχης Θεσ/νικης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το ξέρω ότι είμαι εντελώς εκτός θέματος, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ....:
Τι ντύθηκε αυτή τη φορά;
Ζορό, Κολομπίνα, Ερ-χόστες, Βαλίτσα ή Boarding pass;
:D :D :D
 
Απο την εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της 10/7/2008 (δυστυχώς αν και υπάρχει site της εφημερίδας δεν μπόρεσα να βρω link για το άρθρο)

η εταιρία διαθέτει ένα αεροπλάνο 112 θέσεων, το οποίο ξεχωρίζει από το βαθύ μπλε χρώμα του. Το αεροπλάνο τύπου ΒΑ 146-300 έχει τη δυνατότητα προσέγγισης σε αεροδρόμια με μικρό διάδρομο προσγείωσης, όπως της Χίου, το "London City Airport" ή της Φλωρεντίας....

Στην παραπάνω άρθρο πιθανότατα "φωτογραφίζονται" νέοι προορισμοί της εταιρίας (charter ή regular). Μόνη μου αμφιβολία το Λονδίνο (ΥΠΕΡΚΟΡΕΣΜΕΝΟ δρομολόγιο). Ιδωμεν
 
καλησπερα να και η πρωτη φωτογραφια στο ελευθεριος βενιζελος
[album]14979[/album]

:D :D :D
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top