Egypt Air

....με πρόλαβες Andrey...
άντε τώρα να πάρεις σοβαρά μία τέτοια..."συμμαχία"... :puke:
..8α πάω με τα πόδια...
 
Μάλλον η Star έχει τελικά ως μόνο σκοπό την...ποσότητα. Σκεφτείτε να αρχίζεις το ταξίδι σου με Singapore και να κάνεις ανταπόκριση με πτήση Egyptair. Ούτε ίχνος ομοιότητας...
 
Στο τσακ το γλίτωσε το ban από την Ε.Ε. η Egyptair:
http://www.flightglobal.com/articles/20 ... idens.html
Φαίνεται πως τα ευρήματα των επιθεωρήσεων δεν ήταν λίγα, αλλά για την ώρα παραμένει εκτός μαύρης λίστας.
 
Υποθέτω ότι θα ήταν μεγάλο πλήγμα για τη Star Alliance, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
 
Παιδες καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα και ετοιμαζομαι για ταξιδι στης 23-12 με την EGYPT για καιρο ηταν να πεταξουμε με ΟΑ αλλα τελικα μαζεψαν ολα τα γκρουπ στην EGYPT απο εσας εδω δεν διαβαζω και τα καλυτερα και εχω φαει μια φρικη να πω την αληθεια δωστε καμια συμβουλη να ακυρωσω? εμενα με ενδιαφερει το θεμα ασφαλειας η αξιοπλοια των αεροσκαφων της και φυσικα το θεμα της συντηρησης τους τωρα αν ειναι μουτρομενοι οι συνοδοι η μεσα ο θαλαμος δεν ειναι καθαρος με αφηνουν παντελος αδιαφορο, περιμενω να δω απαντησης οσο πιο αμεσα γινεται, ευχαριστω. :thx: :thx: :thx: :thx:
 
Τελικα το ταξιδι εγινε κανονικα μου αφησε καλες εντυπωσεις, το Α300-300 που πηγαμε ηταν σε αψογη κατασταση πραγματικα δεν καταλαβαμε τπτ στο ταξιδι απο θεματα καιρου αναταραξεις κλπ, το πληρωμα καμπινας αψογο, ο κυβερνητης μου εκανε λιγο καμικαζι αλλα μονο στην απογειωση διοτι στην προεσγειωση μας κατεβασε στα πουπουλα και ας ηταν ο αεροδιαδρομος σαν βομβαρδισμενο τοπιο!!! Η επιστροφη εγινε με ενα Α300-200 σε πιο παλια κατασταση εκει ο κυβερνητης πρεπει να ηταν πριν σε μαχητικα!! οι κινησεις του αποτομες και κοφτες στην δε προσγειωσει μας εβγαλε λιγο την ψυχη γιατι το κατεβασε πολυ ατσουμπαλα, γενικα σαν εταιρια δεν μπορω να πω οτι μου αφησε ασχημες εντυπωσεις, το μονο αρνητικο στην υποθεση σημειωθηκε στο αεροδρομιο του καιρου, το απολυτο μπαχαλο και η ασυνενοησια με τα διαβατηρια και τις βιζες, οπως και στην αναχωρηση ενω υπηρχε καθυστερηση οι αναγγελειες εγραφαν επιβιβαση. Τωρα αν με ρωτησετε για το αν θα ξανα πετουσα με την egypt? δεν ξερω ειναι η απαντηση και αυτο εχει να κανει με αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα και σε εγκυρα site στο net :great: .
 
Top