Air One στην Ελλάδα

φιλε Flightnumber απο οτι βλεπω πρεπει να εισαι νεο μελος στο φορουμ.
Δεν αμφισβητω σε καμμια περιπτωση αυτα τα οποια λες για την εταιρια αυτη,διοτι δεν εχω ταξιδεψει μαζι της.
Η εντυπωση που μου προκαλει απο τα νεα που διαβαζουμε καθημερινα,δειχνει οτι εχει αρκετες ομοιοτητες με τη δικια μας aegean και γιαυτο συνεργαζονται.Στο θεμα της ανταποκρισης πτησεων φτεει και η Α3!
διοτι θα επρεπε να σας φιλοξενησει σε ξενοδοχειο ετσι ωστε να μη καθυστερησει τους υπολοιπους επιβατες που δεν προερχονται απο πτηση της Air One και να μη ταλαιπωρηθειτε.
Απο την αλλη το αναπτυξιακο σχεδιο της εταιριας ειναι εντυπωσιακο.Αγορασε ηδη αεροσκαφη CRJ,320,321!και μαζι ανοιγει νεους προορισμους και στην Ιταλια,αλλα κυριως εξω.
Η πτηση Μπολονια-Ναπολι-Αθηνα εχει λογικη βαση διοτι ειδικα η μπολονια αποτελει πολυ μεγαλη φοιτητουπολη για πολλους Ελληνες.
Ακομα και εγω που πριν λιγο καιρο ηθελα να σπουδασω στην Ιταλια,αυτη την πολη μου ειχαν πει,κι ασ μην πηγα επειδη περασα τελικα στην Ελλαδα.
Προβλεπω οτι θα παει καλα,και μαλλον εμεσα ανοιγεται και μια νεα γραμμη για την Α3.
 
to sigouro einai pos den einai h oa i moni etairia pou se filoksenei se hotel se epriptosi kathisterisis. exo empeiria apo thn easy(apo ena polia klao mou filo) pou akirothike i ptisi berlin-ath kai tous filoksenisan se ksenodoxeio kai petaksan thn epomeni mera me ektakti ptisi to proi. na ksereis pos me vasi ton eyropaiko kanonismo otan mia ptisi exei kathisterisi pou se epivalei na peraseis thn nixta perimenontas (apo aitia pou ofeilontai sthn etairia) tote h etairia einai ipoxreomeni na se koimisei se hotel! ara sthn [eriptosi mas ontos kala kaneis kai valese enantia sthn etairia.

isos iparxoun pio eidikoiapo mena pou tha mporousan na mas simvoulepsoun ti prepei na kanoume se antistoixes periptoseis

tha simfoniso me ton jetflight. kai mena h air one mou thimizei entona aegean. kai einai entiposiaki i anaptiksi tis. omos den exo petaksei mazi tis pote opote den dikaioume apopsi...
 
Re: Air One Athens-Boston , Athens-Chicago?

Καλημέρα σε όλους. Δεν ήξερα που να γράψω το θέμα αλλά πιστεύω πως εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Σήμερα μου ήρθε newsletter απο το Miles & More που αναφέρει πως η Air One Θα συνδέει την αθήνα με Σικάγο από 26/06 και Βοστώνη απο 17/06. Και οι δύο πτήσεις μέσω Malpensa. Γνωρίζει κανείς αν αυτές οι πτήσεις θα είναι connection flights ή θα είναι direct με one stop? Δεν διευκρινίζεται στο newsletter.


Edit:Sorry το ελέγξα και τελικά είναι connecting.Απλώς δεν ήταν ξεκάθαρο στο newsletter.Απο ότι είδα προσφέρει πολύ καλές ανταποκρίσεις.Κρίμα και θα ήταν πολύ καλό να ήταν direct with one stop.
 
Διαφημίσεις της Air One

Εχθές καθώς έβγαινα έξω, πέρασα απο τις τρεις γέφυρες όπου και εντόπισα διαφημίσεις της εταιρείας. Συγκεκριμένα, ήταν δύο γιγαντοαφίσες όπου διαφήμιζαν τα νέα δρομολόγια απο θεσσ/νίκη και Αθήνα για Μιλάνο. Το σλόγκαν νομίζω , ήταν "Ανεβάστε ακόμη ψηλότερα τις επιχειρήσεις σας". Δεν είμαι σίγουρος.Μπορεί να βγάλω καμμία φώτο αν ξαναπεράσω σύντομα.Πάντως είναι η δεύτερη εταιρεία που είδα να διαφημίζει τα δρομολόγια της μετά την Brussels Airlines που διαφημιζόταν στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.
 
Κι εγώ είδα σήμερα 2 μεγάλες αφίσες της εταιρίας έξω από τη Θεσ/νίκη και μου προξένησε εντύπωση, διότι πίστευα ότι καλύτερο αποτέλεσμα θα είχε η διαφήμιση στο κέντρο της πόλης όπου περνάει τόσος κόσμος.
 
Μπορει να εξηγηθει το εξης?

Απο το site της Air One το ταξιδι μετ' επιστροφης Αθηνα-Μιλανο 20/08 (07:00) -30/08(19:40) βγαζει τιμη 247ευρω, την ωρα που το ιδιο ακριβως ταξιδι το site της Aegean το βγαζει 359.
Παρομοιες μεγαλες διαφορες εχουν οι τιμες ολων των δυνατων συνδιασμων με ολα τα αντιστοιχα ιδια δρομολογια και των δυο εταιριων για εκεινες τις ημερες.

Αν κλεισεις το εισιτηριο σου μεσα απο το site Air One, γλιτωνεις ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ (το τονιζω) απο 40-110 ευρω αναλογα με τις ωρες.
:stupid:

Γιατι ετσι? Ποιος κλεβει ποιον?
 
Ειναι κλασσικη περιπτωση ελληνικης κερδοσκοπιας...Οπως σε ολα τα προιοντα και υπηρεσιες για το ιδιο ακριβως πραγμα στην Ελλαδα χρεωνεται καποιος περισσοτερο απο οτι στο εξωτερικο ετσι και σε αυτην την περιπτωση ο πελατης της ιταλικης εταιριας χρεωνεται λιγοτερο... Το πετρελαιο επεσε στα 130 δολαρια το βαρελι περιπου και ο επιναυλος καλα κρατει ακομα. Τι περιμενεις οπως παντου μας κλεβουν στην Ελλαδα ετσι και στις αερομεταφορες.
 
Χωρίς να αμφισβητώ τα στοιχεία αυτα, εάν ισχύουν, τότε η Α3, φαίνεται οτι άλλαξε την αρχική πολιτική της - ως πολύ φθηνής εταιρίας - άρα ας ενημερώσει το πελατολόγιο της διότι, αν όχι όλοι, τότε οι περισσότεροι πελάτες της έχουν το συγκεκριμένο κριτήριο επιλογής.
 
Μήπως οι συγκεκριμένες πτησεις εκτελούνται από την AirOne?
Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε η Aegean δεν πουλά κάποιες ναύλων που τις έχει μόνο η Air One για τον εαυτό της
 
jetflight":1s9961of said:
Ειναι κλασσικη περιπτωση ελληνικης κερδοσκοπιας...Οπως σε ολα τα προιοντα και υπηρεσιες για το ιδιο ακριβως πραγμα στην Ελλαδα χρεωνεται καποιος περισσοτερο απο οτι στο εξωτερικο ετσι και σε αυτην την περιπτωση ο πελατης της ιταλικης εταιριας χρεωνεται λιγοτερο... Το πετρελαιο επεσε στα 130 δολαρια το βαρελι περιπου και ο επιναυλος καλα κρατει ακομα. Τι περιμενεις οπως παντου μας κλεβουν στην Ελλαδα ετσι και στις αερομεταφορες.
Οι ξένες εταιρίες έχουν ψυχή ενώ οι ελληνικές μας κλέβουν όπου μπορούν; Αυτό θέλεις να μας πεις μάλλον. Κάτι το οποίο όμως (σε αυτήν την περίπτωση) είναι μέγα λάθος. Πέρα από αυτό που έγραψε ο marioskef υπάρχει και το αντίθετο παράδειγμα. Είδες πόσο κοστίζουν οι πτήσεις την Aegean αν τις κλείσεις μέσα από την σελίδα της Lufthansa; Συνήθως τουλάχιστον 60 € περισσότερα ζητάει η Lufthansa για την ίδια πτήση. Εδώ που είναι η "ελληνική κερδοσκοπία"; Την έχει αναλάβει η Lufthansa και την έχει κάνει "γερμανική κερδοσκοπία";

Ας μην λέμε λοιπόν ότι θέλουμε αν δεν ξέρουμε.
 
Top