pana1908 έγραψε:Οχι δεν ενδιαφερομαι ιδιετερα τουλαχιστον προσ το παρον να υπηρετησω στην πολιτικη αεροπορια απλωσ μετα απο πολλα χρονια θα ηθελα κατι πιο ηρεμο και λιγοτερο επικυνδινο...Ενασ απο τουσ λογουσ που η ικαρων ειναι πρωτη μου επιλογη ειναι οτι θα υπηρετησω την πατριδα μου...Οσο και να συχενομαι ολα αυτα που βλεπω να γινονται γυρω μου θελω να τιμισω και αν μπορεσω να δοξασω τη χωρα μου...
Κατι ακομα...Οταν μπεις στη σχολη σου παρεχεται κοιτωνασ να μεινεισ , φαγητο και καποιες αλλες ανεσεις οπων κι ενασ μηνηαιοσ μισθος περιπου 1000 ευρω ?(ετσι εχω ακουσει τουλαχσιστον) + τι μαθηματα παραδιδονται στη σχολη?και για τι διαβασμα μιλαμε?
Οποιες αλλες γνωμεσ πλιροφοριες συμβουλες εχετε να μου δωσετε θα ημουν πολυ ευγνωμων και χαρουμενος να τισ ακουσω
pana1908 έγραψε:Ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεις που δεχομαι...Το εκτιμω απεριοριστα.
Ακουσα επισησ πωσ αρκετους μηνες πριν της πανελληνιες πρεπει σε συννενοηση με τον διευθηντη του σχολειου σου να σε δηλωσουν οτι ενδιαφερεσαι να φοιτησεις στη συγκεκριμενη σχολη.ΑΛηθευει κατι τετοιο γιατι ακουσα ακομα πως αν δεν συμπλιρωσεις εγκαιρος το εγγραφο εστω κι αν βγαλεις τα κατταλληλα μορια δε μπορεις να επιλεξεις τη σχολη.
Επισης ποιοι ειναι οι πιο συχνοι ή γενικα οι λογοι που μπορεις να κριθεις ακαταλληλος να φοιτησεις ή να συνεχεισεις τη φοιτηση σου σε αυτη τη σχολη.
Μυωπια απαγορυεται να εχεισ..καθολου? (εχω την εντυπωση πως ειχα 0.25 και 0.75 στο δεξη και αριστερο ματι αντοιστιχα) οπωσ και το υψος μου ειναι σχεδον 1.90 ...Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα?
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Apple [Bot] και 2 επισκέπτες