www.airpics.gr / www.airpics.net

Re: www.airpics.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :thx: :thx: :thx: :thx:

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι καταπληκτικές, αν και σε πολλές το αποτέλεσμα χαλάει από το λογότυπο που πέφτει πάνω στο αεροπλάνο (βλ. χαρακτηριστικά http://www.airpics.net/photo/3301/L, http://www.airpics.net/photo/3299/L, http://www.airpics.net/photo/3523/L, http://www.airpics.net/photo/3303/L). Δεν ξέρω αν η κατοχύρωση των πνευματικών δικαιώματων είναι τόσο σημαντική, μπορεί τουλάχιστον να βρεθεί μια μέση λύση, γιατί νομίζω ότι είναι το μοναδικό στοιχείο που χαλάει την όλη εικόνα του site.
 
Re: www.airpics.gr

To θέμα του λογοτυπου είναι καθαρά θέμα του φωτογράφου για το αν και το που θα μπει. Εγώ πχ κοιτάω να μην πέφτει πάνω στο αεροπλάνο αλλά από πάνω ή από κάτω από το κυρίως θέμα. Επίσης μπορείς και να μην βάλεις καθόλου.

:?: Μια άλλη ερώτηση οι φωτογραφίες του slide-show που εναλλάσονται είναι τυχαίες κάθε φορά ή είναι οι ίδιες? Όσες φορές μπήκα, είδα τις ίδιες. Αν είναι σταθερά οι ίδιες, δεν βρίσκω το λόγο (θα είναι βαρετό από κάποια στιγμή και μετά). Αν είναι random τότε συμπίπτει με τη λειτουργία των random φωτογραφιών δίπλα στις πρόσφατες και τις "most view"! :rolleyes:
 
Re: www.airpics.gr

Εγω,παλι,φροντιζω να πεφτει ακριβως πανω στο αεροπλανο το watermark,γιατι εχει καει η γουνα μου στο παρελθον... Παρ'ολ'αυτα, στο site εχει ενα Link που λεει "Contact photographer". Οποτε, αν καποιος θελει μια φωτο γιατι του αρεσει χωρις watermark κλπ, ε, contact photographer! ;)
 
Re: www.airpics.gr

Ευχαριστώ για τα πολύ κάλα σας λόγια. :thx:

Να απαντήσω στις απορίες. :)

@ flying Doc
Το όριο των uploads καθορίζετε από τον αριθμό των φωτογραφιών που έχει κάποιος στο site. Δες τα terms στη παράγραφο 2-f.

@Μασσαλής Ιωάννης

Το λογότυπο στις φωτογραφίες μπαίνει με απόφαση του φωτογράφου όπως πολύ σωστά επισήμανε και ο φίλος GP707. Είναι μια πρακτική που συνηθίζετε από τις βάσεις φωτογραφιών. Εμείς πρέπει να το προσφέρουμε σαν επιλογή... από εκεί και πέρα είναι θέμα του φωτογράφου. Πάντως από τη σελίδα της αναζήτησης μπορείς να επιλέξεις να βρεις φωτογραφίες χωρίς λογότυπο ή watermark όπως το λέμε.

@GP707
Το slide-show στην αρχική θα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Κάθε φορά θα προσπαθώ να ακολουθώ ένα theme. Τώρα έχει special και retro χρώματα. Ελπίζω μια εβδομάδα να μην είναι πολύ χρόνος!
 
Re: www.airpics.gr

Έχεις απόλυτο δίκιο. Η φωτογραφία είναι στις Βρυξέλλες. Επειδή βιαζόμουν κατά τη διάρκεια του upload έβαλα τα στοιχεία της προηγούμενης που ανέβασα.

Παρακαλώ τους υπέυθυνους της ιστοσελίδας να τη διορθώσουν ή αν αυτό δεν είναι εφικτό να την κατεβάσουν και θα ανεβάσω τη διορθωμένη.

Ευχαριστώ για την παρατήρηση
 
Re: www.airpics.gr

Αγαπητοί δημιουργοί του airpics.net, όμορφη και δημιουργική η προσπάθειά σας. Να παρατηρήσω την αλλαγή στην δυνατότητα αποθήκευσης των φωτογραφιών (όλων των επισκεπτών) σε σχέση με το προηγούμενο airpics.gr?

δικός σας
 
Re: www.airpics.gr

Σε ευχαριστούμε payneful_tales.

Δυστυχώς, από τη στιγμή που μία εικόνα/φωτογραφία εκτεθεί στο web, δεν μπορεί να "κλειδωθεί", δηλαδή να εξασφαλιστεί ότι ο επισκέπτης δε θα μπορέσει να την αποθηκεύσει. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να κάνεις πιο δύσκολη τη διαδικασία αποθήκευσης της φωτογραφίας. Ωστόσο, κάνοντας PrintScreen (PrtScr) μπορείς να "μαζέψεις" ότι δείχνει η οθόνη σου εκείνη τη στιγμή παρακάμπτοντας όλα τα κλειδώματα. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορεί ενα επισκέπτης να αποθηκεύσει μία εικόνα. Για αυτό το λόγο, οι φωτογράφοι καταφεύγουν στην τεχνική του watermark.

Κωστής Παπαδάκης
http://www.airpics.gr
http://www.airpics.net
 
Re: www.airpics.gr

Στο recent pictures εμφανίζει 2 σελίδες. Αν κάνω log in εμφανίζει πάλι τις ίδιες 2 σελίδες. Αν κάποιος έχει να κάνει αρκετές μέρες log in και δεν έχει δει φωτογραφίες περισσότερες απο αυτές των 2 σελίδων, πως βλέπει όλες τις καταχωρήσεις από τότε που συνδέθηκε για τελευταία φορά; Στο .gr υπήρχε ένα link που εβλεπες τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει από την τελευταία φορά που έκανες log in. Στο νέο site υπάρχει αυτό ή γίνεται μόνο μέσα από το search;
 
Recent pics link on www.airpics.net

Ίσως είναι λίγο μικρά τα γράμματα αλλά το link υπάρχει και στο .net! Όταν λοιπόν κάνεις log in, κάτω από τα κουμπιά UPLOAD και LOGOUT υπάρχει η πρόταση:

«Welcome plekkas you can see your info here | you haven’t seen 6 pics since the last time you were logged in»
Το «6 pics» είναι το link που ψάχνεις. :)
Επίσης Link είναι και η λέξη «here» οπού σε πάει στις πληροφορίες σου.

Σύντομα θα βάλουμε link και για όσους δεν έχουν κάνει εγγραφή, μόνο που θα είναι πιο γενικό.
 
Top