Η πώληση των ΟΑ και η Pantheon

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: Pantheon Airways

Επειδή έχουν χιλιοειπωθεί τα περί ΟΑ η οποία έχει πάρει το δρόμο της πλέον , ένα είναι σίγουρο, για να βλέπουμε τα πράγματα και λίγο διαφορετικά , το πλείστον των συνδικαλιστών μπροστάρηδων εργατοπατέρων εν Ελλάδι ήταν παντα σημαντικά εργαλεία πολλών κυβερνήσεων στο παρελθόν που ανταμοίφθηκαν με μια ωραία θέση και με ο,τι αυτό συνεπάγεται στην Βουλή των Ελλήνων. Υποψιάζομαι ότι το ίδιο θα συμβεί οσονούπω και με τον κ. Πατέστο στα έδρανα του Πασοκ ή του Συνασπισμού στις επόμενες εκλογές / ονειρευόμενος τον προκατοχό του που έγινε και υφυπουργός επί Πασοκ στο παρελθόν/γι'αυτό ως αποκλειστικός μπροστάρης καπελώνοντας όλα τα άλλα Σωματεία, "τα δίνει όλα", αφού γνωρίζει οτι σε οποιοδήποτε διαδόχο νέο σχήμα της ΟΑ θα είναι δια βίου στη μαύρη λίστα ,για να εξασφαλίσει το δυνατόν περισσότερους υποψήφιους ψηφοφόρους !! / πιστεύω όχι από πιλότους βέβαια, διότι τους θεωρεί κακομαθημένα golden boys, από εποχής Ωνάση, παρόλο που ιδιαιτέρως σκόπιμα τους επαινεί και μιλάει τάχα γενικότερα και για λογαριασμό τους!!
 
Re: Pantheon Airways

Νομίζω ότι αν οι τεχνικοί της ΟΑ είναι οι πιο αξιόπιστοι ή έστω αξιόπιστοι (δεν αμφιβάλλω- κάθε άλλο) δεν θα χρειαστεί να παρακαλέσουν πολύ τους (νέους) "μπαγλαμάδες" για να βρουν δουλειά (δεν ξέρω πώς πήραν δουλεία με τους παλιούς, ακούγονται διάφορα, αλλά "σπούδαζα κ δεν ξέρω" που έλεγε κ μια ψυχή..). Συμφωνώ με ΑΟΑ για τα κόμματα, ο Πατέστος μοιάζει να ανησυχεί πιο πολύ για την πάρτη του με επιχειρήματα στυλ "για το καλό της Ελλάδας- του λάου- της ομογένειας κτλ"...Αν με αυτά τα επιχειρήματα πας να κάνεις διαπραγμάτευση το 2008, καληνύχτα...Απορώ περισσότερο με το πώς εκλέχθηκε ένας τύπος που μίλαει ελληνικά επιπέδου δημοτικού να προεδρέυει της ΟΣΠΑ παρά με τον Χατζ που είναι υπούργος χωρίς προυπηρεσία ..
 
Re: Pantheon Airways

Καθάρισα όσο περισσότερο μπορούσα το συγκεκριμένο θέμα και θέλω να παρακαλέσω (πάλι) να σταματήσουν τα off topic για ΟΣΕ, ΚΤΕΛ και ισολογισμούς.
 
Re: Pantheon Airways

αν θελετε λεπτομερειες για την πανθεον το τηλεφωνικο της κεντρο ειναι 2103603123-2103603031
 
ΕΔΙΑΦΕΡΟΝ QATAR AIRWAYS ΓΙΑ ΟΑ

Οπως αναφερεται σε σημερινο δημοσιευμα του εθνους
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=1778531
μαλλον πως η εξαγορα της οα θα γινει απο qatar airways για να δουμε λιγες μερες εμειναν για την επισημη ανακοινωση της κυβερνησης
 
Re: Pantheon Airways

Έγιναν δηλώσεις on Camera από τον Έλληνα και τον Καταριανό Πρωθυπουργό σχετικά με το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσει η Qatar όταν δημοσιευθεί ο διεθνής διαγωνισμός.

Αν δεν κάνω λάθος σε όσες προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και αν έγιναν στο παρελθόν ποτέ δε είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μεγάλη και σοβαρή εταιρεία , ας ελπίσουμε ότι η Qatar θα συνεχίσει μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
 
Re: Pantheon Airways

Ανακοινώθηκε απόψε επίσημα σε όλα τα δελτία ειδήσεων από τους Πρωθυπουργούς Ελλάδος και Κατάρ στη Ντόχα για το ενδιαφέρον της QATAR AIRWAYS και την κατάθεση Φακέλου έως 31/10/ / IN SHALAH !!!!
Ταυτόχρονα δε ακούστηκαν στα Δεκτία και οι ανακοινώσεις της ΟΣΠΑ με τις ίδιες θέσεις ......οι Έλληνες θέλουν την ΟΑ Δημόσια κλπ......κατεβαίνουν σε απεργίες εντός της εβδομάδος κλπ...γνωστές θέσεις!!!Μακάρι να βγώ ψεύτης όταν αναοινωθεί η λίστα των ενδιαφερομένων τέλος Οκτωβρίου για να συνεχισθεί η περαιτέρω διαδικασία Διαγωνισμού πρσφορών κλπ...κάτι θά γινει , που ίσως ευνοείται από την τρέχουσα διεθνή συγκυρία καθώς και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα , και πάλι ο διαγωνισμός θα κυρηχθεί άγονος, άκυρος και η ΟΑ θα συνεχίσει όπως και τις προηγούμενες 10/ετίες!!
 
Re: Pantheon Airways

Σιγουρα αυτη; Ο ΣΚΑΙ σημερα το πρωι ελεγε οτι η Gatar Airways εχει εκδηλωσει ενδιαφερον... :p :D
 
Re: Pantheon Airways

makedonas":snamd6rm said:
Ο ΣΚΑΙ σημερα το πρωι ελεγε οτι η Gatar Airways εχει εκδηλωσει ενδιαφερον...

Λες να άκουσα λάθος εγώ το όνομα ?????? :laola:
 
Re: Pantheon Airways

Είδατε το ειρωνικόν τού πράγματος;Πρέπει η ΟΑ νά γίνη Qatar-αμένη γιά να σωθή.....

Πάντως έχω ψιλομπερδευτεί:αν η Qatar εξεδήλωσε ενδιαφέρον να πάρη την ΟΑ,σέ τί χρειάζεται η Πάνθεον;

(Γενικώς δηλαδή αναρωτιέμαι γιατί χρειαζόταν να στηθή αυτή η Πάνθεον.Η Swiss και η Brussels Airlines δέν προέκυψαν μέσω παρόμοιων σχημάτων από την Swissair και την Sabena αντίστοιχα.Απλώς κλείσανε εν μιά νυκτί οι δύο παλιές εταιρείες και αφού έγιναν οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις κλπ εμφανίστηκαν οι καινούργιες.Εμείς γιατί πρέπει πάντα νά ενεργούμε σάν να πιάνουμε το αριστερό αυτί μας μέ το δεξί χέρι καί αντίστροφα;)
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top