Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
alexis":36j8rfvn said:
Που το ξερετε εχετε δει το μετοχικο κεφαλαιο??
Δεν τα γράφει το Φ.Ε.Κ. αυτά? Ας το ψάξει κάποιος... Η δική μου συνδρομητική πρόσβαση στο Ε.Τ. δεν καλύπτει το τεύχος ΑΕ-ΕΠΕ. Ψάξτε στα ακόλουθα:

1. ΦΕΚ Τ.Α.Ε. - E.Π.Ε. 1694/26-3-2008
2. ΦΕΚ Τ.Α.Ε. - E.Π.Ε. 1983/4-4-2008
3. ΦΕΚ Τ.Α.Ε. - E.Π.Ε. 4847/23-6-2008
 
Σημερα επισκεφτηκαμε την εκθεση Φιλοξενια.
Πηγα να δω και το περιπτεπρο ,μηπως και μαθω κατι παραπανω.
Δυστυχως οι κοπελα που ηταν εκει δεν ειπε τιποτα παραπανω απο οτι γραφει το αρχειο pdf στην ιστοσελιδα τους.
Οσο για τις διακεκριμενες υπηρεσιες η ιδια κοπελα υπεθεσε οτι θα ειναι σαν τιμες κατι μεταξυ οικονομικης και full service.
Δηλαδη ακριβοτερες τιμες απο τις αντιστοιχες οικονομικες ΟΑ,Α3.
Με λιγα λογια αν ειναι οντως ετσι θα πανε απατοι αν δε χτυπησουν στο επιπεδο των τιμων.
Επομενως οσοι θελετε να πατε στη Φιλοξενια για να μαθετε τις παραπανω πληροφοριες που λενε μην πατε αδικος ο κοπος...
 
Καλα βρε jetflight, τους ειχες μπροστα σου και δεν τους εξηγησες τι πρεπει να κανουν για να μην πανε απατοι? Δεν ξηγιεσαι καλα...
 
Σε αυτο το φορουμ μου φαινεται οτι κανενας δεν μπορει να κανει κριτικη...
Επισης οποιος πιστευει οτι εαν αυτη η εταιρια που δεν τη ξερει κανεις με αυτα τα μικρα αεροπλανα παει καλα σε γραμμες οπως π.χ η Θεσσαλονικη και η Αλεξανδρουπολη με ακριβοτερες τιμες δικαιωμα του αλλα ζει σε αλλο πλανητη...με ολη αυτη την οικονομικη δισπραγια και ιδιαιτερα εδω στην Ελλαδα με τα οικονομικα της χαλια.
Κατα ποσο σοβαρη μπορει να ειναι μια εταιρια η οποια στην ιστοσελιδα της αναφερει οτι για περισσοτερες πληροφοριες κλπ θα πρεπει να παμε στη Φιλοξενια και αντ' αυτου να βλεπουμε καποιες κοπελες να μας λενε αυτα ακριβως που γραφει και η ιστοσελιδα σαν κασσετα;
Να μην επαναλαβω παλι οτι η Κοζανη μαζι με την Καστορια λογω ελλειψης επιβατων θα ενταχθουν στο καθεστως των αγονων γραμμων , κατι που μονο αποριες γεννα ως προς την επιλογη της εταιριας αυτης που λογικα επιδιωκει το κερδος.
 
Συγγνώμη αλλα χωρίς να θέλω να το παίξω εξυπνάκιας έχω μια ερώτηση να κάνω. ΤΙ σόι λογική είναι αυτή να χτίσεις μια καινούργια εταιρία με την ιδέα "business class only" :?: . ΠΌΣΟΙ πια business men υπάρχουν (στην ελλάδα) που έχουν το πορτοφόλι να αγοράζουν εισιτήρια με τιμές παραπάνω τις οικονομικής? Ακόμη k εάν υπάρχουν τόσοι πολλοί που διαθέτουν λεφτά είναι αρκετοί για να γεμίσουν τις business class των ΟΑ, Α3 ΚΑΙ τώρα της athens??? Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της εταιρίας το έχουν μελετήσει προσεκτικά το θέμα (?) k έχουν δει ένα άνοιγμα (?) που θα μπορούσε να αποβεί κερδοφόρο αλλα επειδή δεν σπουδάζω οικονομικά ούτε έχω πλήρη επίγνωση της αγοράς στην ελλάδα, σκέφτομαι με την κοινή λογική. Το έχω ξαναπεί k το ξαναλέω, το πετρέλαιο ανεβοκατεβαίνει γρηγορότερα k από τον superman, οι οικονομίες όλον τον χωρων ιάνει σε κρίση xώρες χρεοκοπούν (ισλανδία) k άλλες δανείζονται αβέρτα (ουγγαρία) για να επιζήσουν, ΜΕΓAΛΕΣ εταιρίες κλείνουν η μια με τα την άλλη ....... k στην αντίθετη μεριά έχουμε κάποιον που λέει "e και δε κάνουμε μια business class only εταιρία?" :stupid:

Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ΔΕΝ καταλαβαίνω πραγματικά. :4:
 
jetflight":25rzzl11 said:
Να μην επαναλαβω παλι οτι η Κοζανη μαζι με την Καστορια λογω ελλειψης επιβατων θα ενταχθουν στο καθεστως των αγονων γραμμων , κατι που μονο αποριες γεννα ως προς την επιλογη της εταιριας αυτης που λογικα επιδιωκει το κερδος.

Jetflight, είμαι περίεργος να δω πόσες φορές ακόμα θα διαβάσω για την Κοζάνη και την Καστοριά! :rant:
Ξεκόλλα επιτέλους!
 
jetflight δεν μας είπες το σπουδαιότερο... Οι κοπέλες λέγανε τίποτε ή ήταν ασχημούλες?? Αν ήταν όμορφες η εταιρία θα πάει super πιστεύω ανεξάρτητα δρομολογίων, αν όμως είναι ασχημούλες δεν την βλέπω καλά... άπατη θα πάει που λες κι εσύ...

jetflight":1rj33q7g said:
Να μην επαναλαβω παλι οτι η Κοζανη μαζι με την Καστορια λογω ελλειψης επιβατων θα ενταχθουν στο καθεστως των αγονων γραμμων , κατι που μονο αποριες γεννα ως προς την επιλογη της εταιριας αυτης που λογικα επιδιωκει το κερδος.

Επίσης, επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, η Κοζάνη μαζί με την Καστοριά τελικά θα ενταχθούν στο καθεστώς των άγονων γραμμών ή μας παραμυθιάζουν??? Εσύ που έχεις inside και σοβαρές πληροφορίες για κατατόπισέ μας σε παρακαλώ, είναι σοβαρό το θέμα...

Α και όπως λέει και ο seven4seven δεν είσαι καθόλου εντάξη... αντί να τους τα πεις φόρα παρτίδα τους αφήνεις να καταστραφούν.Πάρε ρε αδελφέ ένα τηλέφωνο και πες τους το και το... Ρε άσχετοι θα το φάτε το κεφάλι σας... Είναι δρομολόγια και τιμές αυτά που προγραματίζετε? Αν δεν ανοίξετε το Θεσσαλονίκη-Χίος άπατοι θα πάτε... το ακούτε???
 
Οι κοπελες ηταν μια χαρα,αλλα δε σημαινει οτι επροκειτο για υπαλληλους της εταιριας,αλλα απλα για την εκθεση.
Η ακριβες τιμες στις αερομεταφορες στην Ελλαδα και μαλιστα με το μοντελο που θα εφαρμοσει οπως ειπε και καποιος προηγουμενως δεν θα πετυχουν. Οι αγορα εχει αναγκη απο χαμηλες τιμες και οχι απο φουλ υπηρεσιες κλπ, τωρα που ευτυχως επεσε και το κοστος των καυσιμων.
Το θεμα με την Κοζανη αναφερεται στον τοπικο τυπο των 2 πολεων που θα ενταχθουν στο καθεστως των επιδοτησεων και μαλιστα η βουλευτινα που το καταφερε ισως και ευλογα να πανηγυριζει ,αφου καταφερε να μη φυγει η ΟΑ και η μοναδικη αεροπορικη συνδεση απο τις 2 πολεις.
Η Α3 τη Χιο ηθελε,αν αλλοι εχουν τα κοτσια ας της προκαλεσουν το ενδιαφερον για σπασιμο τις μαστιγας που λεγονται αγονες γραμμες και στην ουσια δεν εξυπηρετουν...
Χαιρομαι πολυ αγαπητε Computerise που εγω και μονο αποτελω την αφορμη μηπως και στειλεις τιποτα σε αυτο το φορουμ...
 
Πήγα και εγώ στην έκθεση χτές το απόγευμα. Προφανώς κάποιες κοπέλες που ήταν εκεί δεν ήταν υπάλληλοι της εταιρείας αλλά μόνο για την έκθεση. Ρώτησα με ποιόν πρέπει να μιλήσω και τελικά πήρα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουνα.
ας μην είμαστε τόσο επιφυλακτικοί μαζί τους. ένας νέος παίκτης θα κάνει καλό σε όλους μας. εγώ τους εύχομαι καλή αρχή και πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλα.
ας περιμένουμε να πετάξουν και μετά τους κρίνουμε.
 
Ποιες πληροφοριες χρειαζοσουν;
Μηπως αυτες που ξερουμε εδω και κατι βδομαδες;
Σου ειπαν τιποτα για ωραρια;Σου ειπαν τιποτα για τιμες;Σου ειπαν για ημερομηνιες εναρξης;
Οχι μαλλον οποτε μην καθεσαι και γραφεις οτι πηρες αυτα που ηθελες.
Οι κοπελες ουτε χαζες ειναι ουτε δεν ξερουν τι κανουν.Οτι τους ειπαν το εμαθαν ποιηματακι και το λενε.
Οι μονες πληροφοριες που ξερουμε ειναι ο στολος ,ο αριθμος των αεροσκαφων και καποιοι προορισμοι που θα κανει αρχη.
Να δουμε ποτε θα ξεκινησουν επιτελους να τους καμαρωσουμε κι αυτους...
Για οσους κανουν οτι δεν καταλαβαινουν χτες στην εκθεση οι κοπελες μαζι με κατι δωρακια(στυλο,σακιδιο κλπ) μοιραζαν ενα φυλλαδιο που γραφει τα ιδια ακριβως με το αρχειο pdf της ιστοσελιδας.
Επισης δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοουν οταν αναφερουν οτι θα πετανε σε προορισμους που δεν εξηπυρετουνται επαρκως...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top