Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητοί giopan + aakunz,συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σας !
Σε ο,τι αφορά για το αντίστροφο που αναφέρεται ο giopan , νομίζω είναι αυτονόητο η Α3 και κάθε εταιρία να έχει αμεσότερη και συκεκριμένη αναλυτική εικόνα των δεδομένων προγραμματισμού και bookings των πτήσεών της από κάθε expedia και ενεργεί ανάλογα στο εκάστοτε timing πώλησης στο site της.
 
Πάντως αυτό που μου έκανε εντυπωση με το expedia είναι ότι στις αρχες της χρονιάς έκλεισα από το Galileo μου ένα εισιτήριο με τη LH για Νορβηγία, στα €290 (τιμή με φόρους, αλλά χωρίς service fee). Ένας συνταξιδιώτης μου έκλεισε στο expedia το ίδιο εισιτήριο, στο ίδιο booking class, με το ίδιο farebasis το οποίο του ήρθε στα €260. Βέβαια, στο τέλος πλήρωσα κι εγώ σχεδόν τα ίδια, αφού πήρα πίσω το σχετικό incentive της LH.

Αν δεν εχει γίνει κάποιο λάθος ή παίζει κάτι με τις μετατροπές από USD σε EUR, τότε είναι πολύ πιθανό η expedia να "επιδοτεί" τα εισιτήρια και με incentives παραγωγικότητας, τα οποία προορίζονται για την ίδια
 
Βρηκα αυτη τη διευθυνση Μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους πριν λιγες μερες

http://www.flylowcostairlines.org/aeroporiki-etairia-xamiloy-kostoys/

Ειναι πολυ βολικη και βαζοντας την πολη αναχωρησης και της πολης αφιξης σου δινει ολους τους πιθανους συνδιασμους εταιριων!!!
Ειναι και στα ελληνικα!
Ελπιζω να φανει χρησιμη στους πιο αρχαριους φιλους μας, γιατι απο οτι βλεπω στα foroum εχουν πολλες αποριες συχνα με τις Low Cost
 
Μήνας του Μέλιτος

Αγαπητοι συμφορουμιτες,
Σχεδιαζω ενα ταξιδι για το ερχομενο καλοκαιρι, το οποιο ισως σχεδιαστει να γινει και ταξιδι για μηνας του μελιτος οπως φαινονται τα πραγματα. Βεβαια σκεφτομαστε οτι με τα χρηματα που θα διναμε για να παμε σε ενα εξωτικο μερος, μπορουμε να τη βγαλουμε 15-20 μερες γυρνοντας την Ευρωπη.
Στο δια ταυτα τωρα, ενα προσχεδιο λεει για Θεσ/νικη -> Λονδινο, Εδινβουργο, Αμστερνταμ και ισως κατι απο Γερμανια. Θα ηθελα να μου προτεινετε ποσες μερες να αφιερωσω σε καθε πολη (καλα το Λονδινο σιγουρα 5-7 μερες) και καταλληλο συνδιασμο πτησεων. Αν παλι καποιος εχει να μου προτεινει κατι αλλο σε προορισμο, ευπροσδεκτο.
 
Re:Μήνας του Μέλιτος

morpheus εύχομαι με το καλό! Εδινβούργο πήγα πριν μερικούς μήνες κ είναι εκπληκτικά, θα έλεγα σε 3 μέρες μπορείς να δεις τα πάντα αν έχει καλό καιρό. Ίσως με βόλτα στα highlands άλλη 1 μέρα. από Λονδίνο μπορείς να πετάξεις εκεί στην κυριολεξία από παντού, το City με ΒΑ ή AirFrance είναι νομίζω η καλύτερη περίπτωση μιας κ ξεμπερδεύεις απίστευτα γρήγορα και έχει γύρω στις 10 πτήσεις την ημέρα. φθηνότερα με easy απο LTN/STN ίσως και με bmi απο LHR (αλλά δεν θα έλεγα οτι αξίζει αν βρεις καλή τιμή απο LCY). Για Amsterdam δεν μπορώ να πω πολλά, για μένα 3 μέρες γεμάτες είναι αρκετές αλλά η πόλη έχει ιδιαιτερότητες όποτε σκέψου κ αυτά..με KLM ή easy (απευθείας)...

ΥΓ1 ίσως 1 multicity ticket συμφέρει αν εχεις αφετηρία κ τέλος ΑΤΗ κυρίως με AirFrance / KLM γιατι τα οne way τους είναι πανάκριβα. Αν φύγεις απο SKG για UK τότε άκυρο το ΥΓ..

ΥΓ2 αφού έχεις τις μέρες, θα έλεγα Βέλγιο με Μπρυζ, Γάνδη κτλ είναι ωραία για την περίπτωση (κ κοντά UK-NL /καλύτερα από Γερμανία!!) ή φυσικά Παρίσι αν δεν είσαι εκτός budget κ δεν έχεις πάει (βέβαια ποιος δεν θέλει να ξαναπάει??).
 
εκλεισα εισητηρια για την συναυλια των Coldplay για το Wembley στο Λονδινο, στης 19 Φεβρουαριου. Αλλα κοιταζωντας τα αεροπορικα (βλεπε ευκολοτζετ) γντ ολιγο πανακριβη. Τι να κανω, να παραγγειλω τα εισητηρια μολις ξαναπληρωθω, ηα να περειμενω καμια εκπτωση για αυτην την περιοδο.
ευχαριστω
 
Thanasis_U2":cm0ff7zb said:
εκλεισα εισητηρια για την συναυλια των Coldplay για το Wembley στο Λονδινο, στης 19 Φεβρουαριου.
Προφανώς 19. Σεπτεμβρίου εννοείς, μιας και ένας φίλος μου έκλεισα σήμερα τα εισιτήρια του για την συγκεκριμένη συναυλία. H easyjet δεν έχει ακόμη open for sale τις πτήσεις της από LGW αλλά μόνο από LTN. Οπότε ίσως αργότερα να έχεις τύχη και να πιάσεις κάποια καλή τιμή μόλις ανοίξει την γραμμή ATH-LGW για πώληση. Επίσης το εισιτήριο με την Aegean κοστίζει 178 €. Ίσως να είναι και αυτή μια λύση ;)
 
Νομίζω ότι η Aegean με τα 178 είναι καλύτερη προσφορά αφού η easy με τις extra χρεώσεις που σε αναγκάζει να προσθέσεις δεν έχει μεγάλη διαφορά. Καλύτερα με aegean να πας σαν άνθρωπος. Και από πλευράς χώρου η easy jet το έχει παραστριμώξει. Άσε που νομίζω ότι οι ώρες της aegean για Λονδίνο είναι καλύτερες.

By the way, η Aegean έστειλε προσφορά σήμερα για €1+φόρους για Ελληνικά νησιά τη περίοδο των Χριστουγέννων!!!
 
μολις παραλαβω τα εισητηρια για την συναυλια, θα κλεισω νομιζω με Α3. Φθηνο ειναι, (αν και θα ηθελα να επισκεφθω το Heathrow αλλα δε πειραζει) λογω των καλων ωρων που εχει. Να φυγω παρασκευη πρωι πρωι να δω και λιγο λονδινο και να γυρισω κυριακη βραδυ.
 
Η συναυλία είναι στις 19 Σεπτέμβρη.
Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κλείσεις τα αεροπορικά εισητήρια.
Αν έχεις υπομονή και έχεις και το νου σου στις διάφορες προσφορές που βγάζουν κατά καιρούς οι εταιρείες, νομίζω ότι θα βρεις εισητήρια μετ' επιστροφής κάτω από 100€.
 
Top