Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
jetflight":1j3p5hdj said:
Σου ειπαν τιποτα για ωραρια;Σου ειπαν τιποτα για τιμες;Σου ειπαν για ημερομηνιες εναρξης;
Οχι μαλλον, οποτε μην καθεσαι και γραφεις οτι πηρες αυτα που ηθελες.
Βρε Jetflight, ορισμένες φορές αναρωτιέμαι αν βρίσκεσαι στο ίδιο φόρουμ με τα υπόλοιπα μέλη.
Ο άνθρωπος πήρε τις πληροφορίες που ήθελε να μάθει. Αυτά που ήθελε, τα πήρε. Δεν πήρε αυτά που ήθελες εσύ! Γράφει πουθενά ότι ήθελε να πάρει ημερομηνίες και τιμές? Άλλα ήθελε να μάθει και του τα είπαν. Του βάζεις και χέρι από πάνω να μην κάθεται και γράφει ότι πήρε αυτά που ήθελε. Ξέρεις τι ήθελε και δεν τα πήρε?
Ήμαρτον πια! :evil:
 
Ακομα δεν έχουν αεροπλανα καλα καλα...
και θα βγαλουν απο τώρα τιμές και ωράρια ???
ελεος ρε παιδια.

και επισης ....συνίθως στην έκθεση είναι πάντα το προσωπικό της εταιρείας .
 
Αγαπητά μέλη, αυτό που μου έκανε ιδιάιτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι σκοπέυουν να πουλούν τις 50 θέσεις του EMB145 ως μπίζνες. Άρα θα υποθέσω ότι η διαφοροποίηση στο προϊόν μπίζνες θα αφορά αποκλειστικά στο σέρβις. Ένα προϊόν που θα προσφέρεται και διαμέσου πρακτορικών γραφείων επίσης. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να απαιτηθεί ειδική διαφημιστική καμπάνια και μάλιστα ξεκάθαρη.΄Ενα πράγμα που ξέχασα να ρωτήσω ήταν εάν η συγκεκριμένη απόφαση δραστηριοποίησης προήλθε και από έρευνα αγοράς...
Επίσης το livery της εταιρείας μου έκανε σαν οριζόντια παραλλαγή των κύκλων των ΟΑ.

δικός σας
 
Στο skywalker.gr παντως υπαρχει αγγελια για station managers για Αθηνα, Θεσσαλονικη, Αλεξανδρουπολη και Μυτιληνη! Η εταιρια δειχνει να στελεχωνεται αργα αλλα σταθερα. Αισιοδοξο ειναι το γεγονος οτι απ οτι λεει προσφερει ανταγωνιστικο πακετο αποδοχων και ευχαριστο εργασιακο περιβαλλον. Ας ελπισουμε οτι αυτη θα ναι, μαλλον η πρωτη, εταιρια που θα επιτυχει κατι τετοιο στις αερομεταφορες στην Ελλαδα!
 
idle descent":2ktsncd4 said:
Αισιοδοξο ειναι το γεγονος οτι απ οτι λεει προσφερει ανταγωνιστικο πακετο αποδοχων και ευχαριστο εργασιακο περιβαλλον.

δεν θα το λέγα...στην γκρις όλες το ίδιο λένε κ είναι γνωστό το ότι είμαστε ο εργασιακός παράδεισος του κόσμου :great:
 
Δεν διαφωνω στο τελευταιο σχολιο. Απλα ελπιζω οτι τα πραγματα για πρωτη φορα ισως να ειναι διαφορετικα. Οι επιχειρηματιες και οι μετοχοι της Athens θα πρεπει να κανουν την υπερβαση και να προσφερουν αυτα ακριβως που υποσχονται -καλες αποδοχες, ευχαριστο εργασιακο περιβαλλον- ετσι ωστε με συμμαχο τους ευχαριστημενους εργαζομενους να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας στη νεα αυτη προσπαθεια.
 
Πάρα πολύ άνετα. Εδώ τα ATR των ΟΑ μπορούν και βγάζουν 6 σκέλη τη μέρα, δε θα μπορούν τα ERJ?
 
Θα βγει αυτο το προγραμμα;
Το μεριδιο αγορας που θα εχει θα ειναι πολυ μικρο συγκριτικα με τους αλλους 2 ανταγωνιστες και θα πρεπει να διαφημιστει οποσδηποτε!
Εβγαλε και 1 καθημερινη για Κοζανη,αραγε ποιος θα πεταει καθε μερα ασε που δεν θα πεταξει τελικως λογω της ενταξης της στο απαραδεκτο καθεστως των αγονων γραμμων(Που στην περιπτωση της Κοζανης εχει καποιο νοημα).
Εαν παντως αποσκποπει σε Business επιβατες μαλλον θα πρεπει να αλλαξει προσανατολισμο.
Τα νησια εκτος απο ντοπιους εχουν και τουριστες...
 
Λοιπον επειδη εδω και μερες ακουω για αγονο και αγονο! Μην ακουτε τις δηλωσεις της βουλευτου Καστοριας γιατι και υπαρχει και μια Κοζανη η οποια εχει 90000 κοσμο μαζι με τους φοιτητες. Τι θελω να πω: Στο παρελθον ειχα αναφερθει στο ζητημα οταν η Ολυμπιακη ειχε διακοψει τις πτησεις (και καλα εκανε γιατί δεν ειχε πληροτητα) και στις κινησεις των εδω εκπροσωπων της τοπικης αυτοδιοκησης και των βουλευτων. Οι ιδιοι λοιπον προτιθενται να επιδοτησουν το δρομολογιο με καθημερινη πτηση για εξι μηνες και αν υπαρχει κερδος τοτε η εταιρεια που θα το αναλαβει θα συνεχισει το πτητικο εργο. Οσον αφορα στις πληροτητες και στους επιβατες που διακινουνται. Υπαρχει κοσμος που μετακινειται καθε δυο ημερες απο και προς Αθηνα απο την Κοζανη, την Πτολεμαϊδα, τα Γρεβενα και την Φλωρινα. Ολοι αυτοι λοιπον μπορουν να εξυπηρετηθουν απο το αεροδρομιο της Κοζανης. Εδω ομως τονιζω οτι οι ωρες οπου πετουσε η ολυμπιακη ηταν ωρες "οτι να ναι" με αποτελεσμα να μην εξυπηρετουν κανεναν και ολοι οι επιβατες να μετακινουνται απο το αεροδρομιο της Θεσσαλονικης. Αν λοιπον υπαρχει μια εταιρεια η οποια μπορει να εξυπηρετησει αν οχι καθημερινα αλλα 5 φορες την εβδομαδα τον προορισμο αυτον σε ΛΟΓΙΚΕΣ ωρες τοτε θεωρω πως το δρομολογιο θα παει πολυ καλα. Σας το λεω γιατι οι ανθρωποι με τους οποιους μιλαω καθημερινα και λογω δουλειας ζητουν την καθημερινη αεροπορικη συνδεση γιατι το απαιτουν οι δουλειες τους, πολυ απλα! Το κομματι της ΔΕΗ μονο αν παρουμε, οι συνδικαλιστικοι εκπροσωποι των εργαζομενων μετακινουνται τακτικα προς της πρωτευουσα. Σημερα λοιπον εγω θα ανακοινωσω το γεγονος οτι μια εταιρεια θα πεταει στην Κοζανη (γιατι δεν το ξερει η κοινη γνωμη αυτο) και αυριο θα σας πω αντιδρασεις και πολιτων αλλα και φορεων.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top