Easyjet στην Ελλάδα

  • Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
just for the record που λένε:

πήρα δυο φορές τηλέφωνο και με συνδέσανε με αγγλικό τμήμα εξυπηρέτησης.
Την πρώτη , μετά από 20 λεπτά συζήτησης, μου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής χρημάτων.
Τη δεύτερη μετά από 35 λεπτά συζήτησης, και αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν ότι ήθελα να τους κοροϊδέψω επειδή άλλαξα γνώμη (μιας και η δεύτερη κράτηση ήταν σε διαφορετική ημερομηνία), μου κάνανε τη "χάρη" να μου επιστρέψουν τους φόρους από τη δεύτερη κράτηση.
Τέλος πάντων, μιας και το χάσιμο μου ήταν περίπου 30 Ευρώ αν μου επιστρέφανε τους φόρους, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, αν και το λάθος ήταν 100% δικό τους (του συστήματος κρατήσεων), πράγμα που ποτέ δεν παραδέχτηκαν.

Προσοχή λοιπόν πάντα όταν κάνετε μια κράτηση και φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά, βεβαιωθείτε ότι ΟΝΤΩΣ δεν έχετε χρεωθεί πριν κάνετε άλλη κράτηση.
 
το οτι κρατησε την κερδοφορια της με τις τιμες του πτρελαιου και με την παγκοσμια κριση.. ειναι πολυ θετικο σημαδι... ;)
 
το θέμα είναι οι διαμάχες στο εσωτερικό της easyjet ΑΛΛΑ και με την κάτοχο του brand name "easy" και της easyjet
 
ειχα διαβασει για τη διαμαχη του easygroup με την easyjet.

νομιζω πως ειναι 2 οι βασικοι λογοι που σημβαινει αυτο.

1) το easygroup εχει τα δικαιωματα χρησης των easy ονοματων αρα κι αυτο της easyjet. h easyjet ομως, οντας πλεον ανεξαρτητη εταιρια απο τις υπολοιπες easy χρησιμοποιει το brand "easyjet" ως ξεχωριστο ονομα απο τα υπολοιπα easy δημιουργοντας θυγατρικα prodjects με την λογικη που το easygroup εκανε και κανει μεχρι σημερα. αποτελεσμα ολων αυτων ειναι να υπαρχουν "αδελφες" ανταγωνιστικες εταιριες π.χ. easyjethotels vs easyhotels, europecar4easyjet vs easycar. οποτε ο στελιος προσπαθει να διορθωση την κατασταση...

2) ο στελιος βλεποντας πως η κριση τον χτυπαει ανελεητα... θελει να αυξησει τις μετοχες του στην easyjet... οποτε ριχνει την τιμη της...

παντως αν συνεχιστει για πολυ καιρο το ιδιο προβλημα... να μην αποκλεισουμε... μια τριτη εξαγορα εταιριας απο την easyjet...(μετα τη flygo και τη gb airways) αυτη τη φορα ισως μιας "δημοφιλους" εταιριας... και πλεον θα πεσει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων η ιδεα.. "'ή υπογραφεις, ή αλλαζουμε ονομα... και ξεχνας την οποια δοξα κλεβει η καθε easyOtinanai απο την easyJet"

παντως εχω ηδη ετοιμασει το πρωτο μου easyTrip...
λονδινο με easyJet
μεταφορα απο αεροδρομιο με easyBus
θα μεινω σε easyHotel
και θα φοραωστο χερι μου το easyWatch μου
 
Re: Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

Η easy jet ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από Geneva. Από Αθήνα ξέρουμε πότε θα το ανακοινώσει;


EASY JET: Great news for all those who want to save money in these difficult times. Flights for summer 2009 from Geneva are on sale now
 
Re: Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

Η easyjet ανοίγει τα δρομολόγιά της ανά βάση. Μιας και η Αθήνα δεν είναι βάση της εταιρίες πρέπει να περιμένεις μέχρι να ανοίξουν οι βάσεις π.χ. του LGW, του SXF, του MXP κτλ. Αυτός και ο λόγος που πωλούνται ήδη εισιτήρια για το δρομολόγιο LTN-ATH και όχι LGW-ATH.
 
Ενδιαφέρον... Δηλαδή η κάθε βάση έχει και συγκεκριμένο αριθμό αεροσκαφών που εξυπηρετεί τους προορισμούς της? Αυτό σημαίνει ότι η κάθε βάση μπορεί να έχει και διαφορετική τιμολογιακή πολιτική?
 
Παρ ολα τα προβληματα που προεκυψαν στο διοικητικο συμβουλιο εξαιτιας του Στελιου ο οποιος ζητησε το παγωμα της επεκτατικης πολιτικης της εταιριας λογω της κρισης και του ανταγωνισμου, με μεγαλη χαρα κοιταξα οτι στο θερινο προγραμμα πτησεων για το 2009 θα προσθεσει εναν ακομα ελληνικο προορισμο τη Σαντορινη!
Οι πτησεις θα γινονται απο το Γκατγουικ και ετσι η Easyjet φτανει στους 7 προορισμους στην Ελλαδα.
Επρεπε να φυγει ενας Ελληνας απο το τιμονι αυτη της εταιριας και να βγει ενας Αγγλος ωστε να αποφασιστει να ερθει και απο εδω.Μαλλον η διοικηση της εταιριας δε συμμεριστηκε και πολυ την αποψη του Στελιου που επι της εποχης του για παρα πολλα χρονια πετουσε μονο στην Αθηνα...
 
Top