Λάθος posts ...

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

kserei kaneis pou mporw na vrw akres gia na mathw pws kai ti sxetika m ayto to epaggelma?? pws tha kanw aitisi? se ellinikes etairies thelei pro ypiresia? px aegean?
 
Re: Athens airways

Ελα και το πρωτο!!! :cool: Το νου σας! :mrgreen:

Embraer 145 SX-CMA Athens Airways ferried 05dec08 NWI-EXT, G-reg after paint prior delivery ex G-EMBH
 
Re: Athens airways

Εγώ θέλλω να ξέρω ποιος είχε τη φοβερή ιδέα να φέρουν EMB-145. Είναι ποτέ δυνατόν να μπορέσουν να ανταγωνιστούν σε τιμές, και να καταφέρουν να ορθοποδήσουν με αυτά τα σαρδελοκούτια? Δεν είμαστε καλά. Μην αφήσεται δουλειές να πάτε εκεί γιατί εκτός αν το αφεντικό έχει αράδα λεφτά να τα "χώνει", τη βγάζει δεν τη βγάζει τη σεζόν.
 
Re: Athens airways

Ανελυσε μας λιγο τον αεροπορικο ορο "σαρδελοκουτια" για να καταλαβουμε κ εμεις τι προβλημα εχουν τα 145αρια! Ευχαριχτω.

ΥΓ Επι Axon ειχα πεταξει Αθηνα-Ροδο με 145 και γουσταρα τρελλα! Μια χαρα αεροπλανο ειναι για τα δρομολογια αυτα.
 
Re: Athens airways

Είναι απίστευτο! Σε εσάς αναφέρομαι κύριε λεγόμενε administrator. Εξαφανίσατε τη γνώμη μου από το forum? Γιατί? Δεν συμβαδίζει με τους μικροπολιτικούς εγωισμούς σας? Αυτός είναι ο τρόπος που αντικρούεται κριτική? Δεν γνώριζα ότι χρησιμοποιείται το forum για προσωπικές επιδιώξεις. Είστε απαράδεκτος κύριε...ντροπή σας!
 
Re: Athens airways

Αν θες να μου πεις κάτι, μπορείς να μου στείλεις ανά πάσα στιγμή ΠΜ. Είμαι πρόθυμος για διάλογο.
Και απλά να σου πω πως το ποστ σου το έσβησα όχι επειδή δεν συμβαδίζει με τους "μικροπολιτικούς εγωισμούς" μου, αλλά γιατί απλά το ποστ σου μόνο τεκμηριωμένη άποψη δεν εκφέρει (σαρδελοκούτια κτλ.).
chania27":socqpgnn said:
Δεν γνώριζα ότι χρησιμοποιείται το forum για προσωπικές επιδιώξεις.
Οι προσωπικές μου επιδιώξεις δεν σχετίζονται με τα αεροπορικά δρώμενα στην Ελλάδα. Γιατί ούτε στην Ελλάδα ζω, ούτε στον χώρο της αεροπορίας εργάζομαι. Δόξα το Θεό, εγώ ούτε κερδίζω αλλά και ούτε χάνω από τις πράξεις της Athens Airways και της κάθε Athens Airways!
 
Re: Athens airways

Re: Athens airways
Αποστολή στο: Σήμερα, 13:03
Από: XXXXX
Προς: chania27

Θέμα: Athens airways


chania27 έγραψε:
Εγώ θέλλω να ξέρω ποιος είχε τη φοβερή ιδέα να φέρουν EMB-145. Είναι ποτέ δυνατόν να μπορέσουν να ανταγωνιστούν σε τιμές, και να καταφέρουν να ορθοποδήσουν με αυτά τα σαρδελοκούτια? Δεν είμαστε καλά. Μην αφήσεται δουλειές να πάτε εκεί γιατί εκτός αν το αφεντικό έχει αράδα λεφτά να τα "χώνει", τη βγάζει δεν τη βγάζει τη σεζόν.

Πρόσεχε λίγο στον τρόπο που αναφέρεσαι στην συγκεκριμένη εταιρεία και τον ιδιοκτήτη της. Τα αφεντικά του forum και ιδίως ο Akis την αβαντάρουν αγρίως και κινδυνεύεις να φας τιμωρία.
 
Re: Athens airways

Ακουστε να δειτε κυριοι κι εγω εφαγα τιμωρια πανω σε αυτο το θεμα και αν πιστευετε οτι οντως η ιδιοκτησια του φορουμ αβανταρει αυτη την εταιρια να το γραψετε και να μην κρυβεστε.
Απο αυτο και μονο θα κριθει η σοβαροτητα αυτου του φορουμ, δηλαδη αν σεβεται τη δημοκρατια η οχι.
Αν παλι εγω και μονο εγω ημουν αυτος που δικαιως κατα την αποψη των πολλων τιμωρηθηκα με μια εβδομαδα αποκλεισμο απο τις συζητησεις ,τοτε να μην πειτε τιποτα αμφησβητισημο για αυτη την εταιρια.
Επειδη δεν θελω να πεσω στην παγιδα του καθε μελους που απλα και μονο γραφει για να την πει και τιποτα παραπανω δεν θελω να προχωρησω στις διαφορες ενστασεις που εχω για τον προγραμματισμο αυτης της εταιριας.
Οσο για το φιλο που εκανε κριτικη για τα αεροσκαφη,μαλλον ξεχασε ενα σωρο αλλα περιεργα που ηδη βλεπουμε σε αυτη την εταιρια.
Οσο για το ΠΜ που ελαβε ο Chania27 κι εγω πηρα κατι αναλογο απο ενα μελος του οποιου το ονομα για ευνοητους λογους δεν θελω να αναφερω και το οποιο μου ειπε τα ιδια,δηλαδη οτι η ετιρια αυτη αβανταρεται πολυ απο τους διαχειρηστες.Αν ειναι τυχαιο να διαψευστει τωρα και να παψει η ειρωνικη και ακρως απαραδεκτη κριτικη σε οποιον κανει αρνητικη κριτικη σε αυτη την εταιρια.
 
Re: Athens airways

Μου έφτιαξαν τη μέρα οι δύο παραπάνω αναρτήσεις!

Chania27 & Jetflight: δεν έχετε καταλάβει ότι σας δουλεύουν; Αντί να κατηγορείτε τον ηλίθιο που σας στέλνει αυτές τις μπούρδες, κάθεστε και τα βάζετε με τον αντμιν επειδή μετέφερε εκεί που έπρεπε μια απαράδεκτη ανάρτηση (και απο πλευράς περιεχομένου και από πλευράς ορθογραφίας). Τι άλλο να πω πια; Κρίμα, είστε και νέοι άνθρωποι...
 
Re: Athens airways

jetflight σε θεωρουσα σοβαρο ατομο. Το να καθεσαι και να γραφεις τετοια πραγματα ειναι ... αστο καλυτερα. Και το ποστ αυτο και αυτο 8α καταληξη στην ανακυκλωση γιατι δεν εχει να κανει ουσιατικα με την εταιρεια. Οταν τρωτε μπαν, το τρωτε για καποιους λογους. Και εγω ειχα φαει, αλλα μετα δεν βγηκα να κατηγορησω καποιον δημοσια. Το να λες οτι ο Ακης τα παιρνει απο μια εταιρεια, χωρις αποδειξεις φυσικα, ειναι συκοφαντικο και ειναι σα να λες οτι σου ξυνεται για ισοβιο αποκλεισμο. Απο την αλλη βλεπω μια διαθεση για "μαρτυροποιηση" και μου τη σπαει. Αν δεν γουσταρεις ζητα δημοσια τη διαγραφη σου. Μην την προκαλεις!


Σορι για το οφ!!!


a.gr sponsored by ATHENS AIRWAYS.. lmfao :wall: :banana: :mrgreen:
 
Top