Υπόστεγο Aegean Airlines

GP707":2kmmhkkb said:
Προφανώς ο τύπος που έγραψε το παραπάνω "τεφαρίκι" στο blog δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ αλλαγής, επισκευής και συντήρησης κινητήρα. Το πιθανότερο είναι να είδε το κάλυμμα ανοικτό και έβγαλε το συμπέρασμα. Καλά έκανε ο priseisA και μας το παρέθεσε, αλλά σε τέτοιου είδους (ο Θεός να τα κάνει) "δημοσιεύματα" πρέπει να έχουμε μεγάλες αμφιβολίες ως προς την εγκυρότητά τους και να σχολιάζουμε περισσότερο τα ίδια τα κείμενα παρά την εταιρεία στην οποία αναφέρονται, όποια και να είναι αυτή.

Δε ξερω αν ισχυει αλλα παλιοτερα ειχα διαβασει σε πιο αξιοπιστη πηγη(λογω και των φωτο)οτι ειχε γινει αλλαγη κινητηρα.
Και για του λογου το αληθες(εννοοντας το δημοσιευμα...!):
Φωτο 1: http://clubs.pathfinder.gr/nikolav/2294 ... 57&zoom=81
Φωτο 2: http://clubs.pathfinder.gr/nikolav/2294 ... lbum=37457
Αρθρο: http://clubs.pathfinder.gr/nikolav/3306 ... 3&read=284

Το quoting εγινε απλα σε ενα ποστ που μιλουσε για το θεμα γιατι το διαβασα τωρα περιληπτικα...!
 
nimrod":13yhxh14 said:
Για πες μας αγαπητέ matrix τι έχει το BBU ?????????

Ειναι συνομιλικο με το BKU,για να ξερουμε τι λεμε
ολες οι εταιριες εχουν τα μαργαριταρια τους...το θεμα ειναι να τα συντηρουν.

http://www.planesregister.com/aircraft/ ... 7-2250.htm

Επισης η aegean αλλαζει μηχανες στη πιστα...με ηλιο και βροχη...δε θα ξεχασω που ειχαν γινει μουσκεμα οι τεχνικοι της μαζι με τον κινητηρα ενα βραδυ...για λυπηση ηταν.Οσοι κυκλοφορουμε στη πιστα βλεπουμε δεν ειμαστε γκαβοι!!!
 
Εσύ λάστιχο δεν αλλάζεις στο δρόμο αν μείνεις; Αν βρέχει και εσύ για λύπηση θα πρέπει να είσαι από όλους τους άλλους που κυκλοφορούν στο δρόμο και σε βλέπουν...
 
αναγκαζομαι να παρεμβω στην μικρη αντιπαραθεση και να πω οτι πως ειναι δυνατον ο καθε ενας να να περνει θεση και να δημιουργει λανθασμενες εντυπωσεις για ενα τοσο σοβαρο και λεπτο θεμα σαν αυτο της συντηρησης των αεροσκαφων της καθε εταιριας οπως και να λεγεται αυτη χωρις να εχει την παραμικρη ιδεα απο τεχνικες γνωσεις και τον τροπο που ενας μηχανικος αφων κανει την δουλεια του.αν καποιος εχει στοιχεια που επειρεαζουν την αξιοπλοια ενος αφους η οτι ειναι η συντηρηση ειναι ελλειπης ας παει στην ΥΠΑ να το αναφερει.σε ολο τον κοσμο σε ολες τις εταιριες πολλες εργασιες συντηρησεις γινονται εξω.ειχα και εγω καποτε αυτην την απορια πως αυτοι οι ανθρωποι μπορουν και εργαζονται εξω με ζεστη καυσονα κρυο χιονι βροχη κτλ ρωτησα λοιπον καποιους μηχανικους συγκεκριμενα της Ο,Α και τωρα τελευταια εναν της aegean και ολοι μου απαντησαν το ιδιο....ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΦΩΝ.λογικο δεν ειναι λοιπον η καθε δουλεια να εχει τα μειον και τα συν της?Αλοιμονο αν ολοι αυτοι οι ανθρωποι νιωθαν κακομοιριδες η οτι ειναι για λυπηση.αν ενα αεροπλανο εχει μια βλαβη και μεινει π.χ στην μυτηληνη που θα επιδιωρθωθει που δεν υπαρχει υποστεγο?το εχω γραψει και ποιο παλια οτι δεν υπαρχουν τεχνικες βασεις γιατι καποιοιαπλα δεν καναν καλα την δουλεια τους και βαζαν συνεχεια εμποδια σε τετοιου ειδους κινησεις.να πουμε ενα μπραβο λοιπον στις κυβερνησεις την ΥΠΑ και την ΟΑ με τους απαραδεκτους φυσικα οχι ολλους συνδικαληστες που φροντισαν σε ολο αυτο το σκηνικο και ας αφησουμε τουλαχιστον ησυχους τους μηχανικους να κανους την πραγματικα δυσκολη δουλεια τους.ειναι οι μονοι πουν φταινε.απο ολες τις εταιριες το τονιζω μην παρεξηγηθω.
 
Εσύ λάστιχο δεν αλλάζεις στο δρόμο αν μείνεις; Αν βρέχει και εσύ για λύπηση θα πρέπει να είσαι από όλους τους άλλους που κυκλοφορούν στο δρόμο και σε βλέπουν...

Ενα αυτοκινητο ποτε δεν ειναι ιδιο και δε πρεπει να λογιζεται ιδιο με ενα αεροπλανο.Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση το σερβις ενος αυτοκινητου ουτε με την ελαφρια συντηρηση ενος αεροπλανου.

Στη τελικη ενα ελαυρα τρακαρισμενο αμαξι μπορεις να το οδηγησεις.Ολοι αλλωστε αν εχουμε ψιλοτρακαρει δε παραταμε το αμαξι μας ετσι αλλα συνηθως αν μπορεις να το μετακινησεις για να κανεις τις δουλειες σου το κανεις.

Εσυ θα εμπαινες σε ενα "λιγο χαλασμενο" αεροπλανο?

Αλλωστε γι'αυτο το λογο η ΟΑ ειχε φαει προστιμο!

Και οι μηχανικοι μονο για λυπηση δεν ειναι.Με τις συνθηκες που δουλευουν ορισμενες φορες οι περισσοτεροι τους θαυμαζουν.Να τους λυπουνται,ανεξαρτητως εταιριαας,πρωτη φορα το ακουω
 
Το θέμα ξεφεύγει και πάλι ... ΤΕΛΟΣ οφφ τόπικ και επιστροφή στο θέμα "Υπόστεγο Aegean Airlines".
 
Καλησπερα και καλη εβδομαδα!
Τελικα που βρισκεται το Υποστεγο της Α3???
Το Σαββατο που πετουσα και χτεσ που γυρισα το εψαχνα αλλα δεν το βρηκα :?
Τοσο γκαβακας ειμαι????
 
το υποστεγο ειναι στο νοτιο κομματι του αεροδρομιου στο cargo.απο οτι εμαθα ειναι ηδη ετοιμο μπηκαν και τα λογοτυπα της A3 δεξια και αριστερα.οταν ξαναπερασεις απο τον βενιζελο ριξε μια καλυτερη ματια προς το cargo....μην περιμενεισ να δεισ κανενα τεραστιο πραμα δυο αεροσκαφοι χωραει.
 
στις 7 φεβρουαριου εχει προγγραματιστει το επισημο ανοιγμα του υποστεγου της Α3.
 
Το επίσημο άνοιγμα θα γίνει μόλις ληφθεί το πιστοποιητικό απο Α.Ι.Α. (κάτι το οποίο είναι αρκετά κοντά)....στις 7/2/2009 είναι η κοπή της πίττας ...
 
Top