Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Δυστυχώς , φιλε 7-4-7, οι σεκιουριτάδες θα σου απαντησουν ότι βρίσκονται εκει ΜΟΝΟ για την φύλαξη το LGAV. :wall:

Μπορείς να φανταστείς τι θα θέλουν (και εμείς μαζι, βέβαια) να κάνουν οι παρενοχληθέντες , σε όποιον 'εξυπνάκια' πιάσουν?
Το ότι θα γίνουν Φώσ-κωλοι.. ειναι δεδομένο!!

πιστευω ότι η συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να συμβάλει εμπρακτα στην αποτροπή δημιουργίας νέων .. Φώσκολων..
 
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Εγω παντως αφου τον πεταξω στην θαλασσα απο την γεφυρα, θα τον βγαλω και μια φωτογραφια την οποια κ θα κυκλοφορησω παντου, ετσι για το ρεζιλικι δηλαδη..

υ.γ. 747, τις φωτο!!!!! :p
 
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Τελικά παντού βασιλεύει η βλακεια!

Κατά την προσέγγιση στο Miami δέσμη απο laser σημάδεψε το πιλοτήριο ενός Boeing 752 . Ένας από τους πιλότους με τραυματισμό στα μάτια.

http://avherald.com/h?article=4185da8a&opt=0
 
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Παρόμοιο συμβάν είχε καταγραφεί καί παλιότερα (στό LA,άν θυμάμαι καλά,έχω τό report τού NTSB στό σπίτι),από laser παρακείμενης ντισκοτέκ.Αμφότεροι οι πιλότοι υπέστησαν προσωρινή τύφλωση,αλλά μπόρεσαν να προσγειωθούν μέ ασφάλεια.Ηταν από τά πρώτα συμβάντα αυτού τού είδους-προφανώς οι...δισκοθηκάριοι δέν ήξεραν οτι τά φωτιστικά τους εφφέ μπορούσαν να έχουν τέτοιες παρενέργειες.

Τό ερώτημα όμως είναι οι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ "εξυπνάκηδες",που μάλιστα "σημαδεύουν" (άρα δέν το κάνουν τυχαία) ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ αεροπλανα μέ κόσμο μέσα,όπως ανέφερε πιό πρίν ο 747,δέν έχουν επίγνωση οτι αυτό που κάνουν είναι εγκληματικό;Πρέπει δηλαδή να πέση το αεροπλάνο καί να σκοτωθή κόσμος γιά να το αντιληφθούν; (καί τί γίνεται άν,από ειρωνεία τής τύχης,βρεθούν και ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ανάμεσα στά θύματα;)
 
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Εμαθα προσφατα ότι παρενοχλούν και Ε/Π APACHE του Ελλ.Στρατου!!
Τοσο ανεγκέφαλοι είναι! Γι όσους γνωρίζουν, αυτοι οι άνθρωποι πετούν τη Νύχτα με ΔΙΟΠΤΡΕΣ!
Μιλάμε για ΤΥΦΛΩΣΗ! Οχι για λίγο.. ΓΙΑ ΠΟΛΥ! Και σε τι υψος?? Ειναι τόσο χαμηλά που μπορεί να δεις τον φωτισμό του COCPIT
Τι άλλο να πω και τι να γράψω...
Πρωταθλητές στην Μ@Λ@Κί@...
 
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Αυτο θα πει Εγγλεζος....... :great:
 
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Επιτελους παρέμβαση εισαγγελέα για τα λέιζερ που «τυφλώνουν πιλότους» , εστω και με καποια καθυστερηση .......http://www.zougla.gr/news.php?id=37179
 
Re: Κύπρος: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Παιδιά το θέμα πολύ δύσκολα θα αντιμετωπιστεί τελικά, ότι κι αν κάνει ο εισαγγελέας. Χτες το βράδυ (Τετάρτη), στην προσγείωση στο LGEL, μας σημάδεψαν με ένα πολύ ισχυρό πράσινο laser beam, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε προβλήματα όρασης. Το συμβάν έγθνε κατά την προσγείωση στον 36 της Ελευσίνας, στο κατώφλι του διαδρόμου στα 500 πόδια ύψος (τα Ε/Π προσγειώνονται προς το τέλος του Δ/Μ, εξού κ το μεγάλο ύψος). Η ακτίνα προερχόταν από σημείο περίπου 0.5 ΝΜ ΒΑ του αεροδρομίου, σε μια περιοχή με τσαντήρια. Δυστυχώς δεν ήμουν αρκετά ξεκούραστος ώστε να πάω πάνω από τον χώρο με τον προβολέα έρευνας και να "φοβίσω" τον υπαίτιο του συμβάντος, αλλά προφανώς δεν θα αγχωνόταν και πολύ ακόμα κι αν τό 'κανα. Τι να πω? Ελπίζω να περάσει κι αυτή η μόδα το συντομότερο δυνατό.

Υ.Γ. Χαιρετισμούς από την πανέμορφη Χίο :cool:
 
Εχει τεθει το θέμα και εξετάζετε από ανώτερα κλιμάκια.

Στην αμερική τιμωρήθηκε κάποιος που γνωριζε ότι ο φίλος του παρενοχλεί τα αεροπλάνα γιατί δεν ενημέρωσε εγκαιρα τις αρχές!!

βέβαια, εκεί έχουν ξεφύγει τελείως: φωτίζουν και διερχόμενα οχήματα!!
 
Top