LGAL/AXD Alexandroupolis "Dimokritos"

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Τα παραπάνω ψεκαστικά πουλήθηκαν σε Ρώσο επιχειρηματία για ανταλλακτικά(!!!) και μεταφέρθηκαν στη Ρωσία με νταλίκες.
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ??? Πετανε Cessna AgTruck στη Ρωσσια??? :rolleyes:
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Αυτό ρώτησα κι εγώ, αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει ο αερολιμενάρχης. :rolleyes:
 
Mpalkonoparatiritis!

Καλησπέρα,

Πριν μερικές μέρες είδα να περνάει από την πόλη ένα airbus (δεν ξέρω τύπο ακριβώς.. ήταν όμως airbus μάλλον A320 ή 321) τώρα θα μου πείτε ε σιγά ρε φιλαράκι είδες ένα Airbus και κάτι έπαθες.. Το θέμα είναι ότι δεν ήταν ένα απλό airbus!! Στο LGAL ως γνωστόν οι εταιρίες που πετούν είναι μετρημένες στα δάχτυλα --> ΟΑ, Α3, SkyExprees το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε τα χρώματα εταιρίας που πρώτη φορά βλέπω εδώ(αλλά και γενικά δεν την γνωρίζω). Ήταν βαμμένο όλο σκούρο μπλε με άσπρα γράμματα(δεν πρόλαβα να φορέσω τα κιάλια μου επειδή έμεινα με την απορία να το κοιτάω και έτσι δεν τα σκέφτηκα) και ένα άσπρο πουλί στην ουρά (κάτι σαν αετός μου φάνηκε). Φυσικά προσπάθησα να μάθω τι παίχτηκε.. και ένας φίλος μου του οποίου ο πατέρας δουλεύει στο αεροδρόμιο, μου είπε σήμερα ότι αυτό που είδα ήταν η σημερινή κατάσταση της ΟΑ. Η οποία όπως μου είπε πετάει με νοικιασμένα αεροπλάνα από άλλες εταιρίες ενώ πολλές από τις πτήσεις της ακυρώνονται.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τους προιγούμενους μήνες ενώ έβλεπα κυρίως αεροπλάνα της ΟΑ τώρα πλέον βλέπω κυρίως Α3 με την ΟΑ να έχει χαθεί και σπάνια να πετυχαίνω πτήση της. Ενώ έχω την εντύπωση ότι η πτήσεις της Α3 όχι απλά είναι περισσότερες από αυτές της ΟΑ αλλά αυξήθηκαν κιόλας!

Και κάτι τελευταίο σήμερα στις 12:30 περίπου παρατήρησα ένα F-4E ή RF-4E Phantom (Δεν μπόρεσα να διακρίνω σωστά τον τύπο πιθανότατα ήταν κάποιο RF-4E) το οποίο πέρασε μερικές φορές πάνω από την Αλεξ/πολη ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα σύνορα και χάθηκε

Αυτά τα ολίγα νέα από το μπαλκόνι του σπιτιού μου.. Περιμένω τα σχόλια σας! :)
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Επειδή το αεροπλάνο που είδα εγώ δεν είχε τα χρώματα του αεροσκάφους της φωτογραφίας που δίνεις στο link, δεν είχε καθόλου πράσινο, το μπλε του ήταν πιο σκούρο από αυτό της photo, ενώ στην άτρακτο του δεν είχε καθόλου άσπρο αλλά ήταν όλο βουτηγμένο στο μπλε(εκτός από τα άσπρα γράμματα που σου είπα). :p Γιατί πιστεύεις ότι το εικονιζόμενο αυτό αεροσκάφος είναι αυτό για το οποίο μιλάμε? Και πώς ξέρεις το νηολόγιο του? [μήπως έχεις κάποια έμπιστη πηγή στο LGAL? :mrgreen: ]

Υ.Γ. Μπορεί και να είναι το αεροσκάφος αυτό.. αλλά δεν μου φαίνεται. Εσύ είσαι σίγουρος?
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Υπέθεσα πως είναι αυτό γιατί :Είναι Α320 με σκούρο μπλε livery και τον τελευταίο μήνα εκτελεί πτήσεις για την ΟΑ. Τώρα αν μας λες ότι πάλι δεν ταιριάζει με αυτό που είδες μάλλον μιλάμε για το Avro της Astra που είναι τελείως σκούρο μπλε.
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Μπας και ειδες το 146 της astra? :)
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Συγχαρητήρια και στους 2 σας!!! Ναι τα χρώματα της εταιρίας που είδα ταιριάζουν απόλυτα με αυτά της ASTRA! Απλά δεν θα μιλούσα για airbus εννοώντας avro ;) Δεν ξέρω βέβαια.. η Astra mono me Avro πετάει? :rolleyes:


Πάντως ήταν χαμηλοπτέρυγο[εκτός και αν έχω παραισθήσεις :p]
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

manos_p":2akdj6kv said:
Σκούρο μπλέ όλο και Α320!! χμ..!! Ναι τελικά είναι Α320 και είναι το EC-KBM της Air Comet.
photo: http://www.airliners.net/photo/Air-Come ... d0c5e0cec4

:thx: Manos_P

Φίλε είσαι κορυφαίος! Μπράβο σου! Ναι τελικά το ξαναείδα (Αυτή τη φορά με τα κιάλια ;) ) και ναι είναι ένα A320 της AirComet!!!

Συγχαρητήρια!! :D

Υ.Γ. δεν ξέρω γα ποιο λόγο αλλά νόμιζα ότι ήταν όλο μπλε και όχι τόσο "στην πένα" βαμμένο που να λάμπει όπως στην Φώτο. Αλλά τελικά με τα κιάλια που το είδα είναι ακριβώς όπως στο link που με παραπέμπεις!
 
Top