Διαγωνισμός για το νέο λογότυπο

Re: Λογότυπο ΟΑ

Aπό την ανακοίνωση τύπου, στο τέλος:

"Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή, 29 Μαϊου 2009."

Εσείς πως το ερμηνεύετε αυτό φίλοι;

Δεν είναι υπερβολικά σύντομη η περίοδος του διαγωνισμού;; 8 μέρες μόλις.... :!: :!:

Εγώ θα συμπέρανα ότι κατά πάσα πιθανότητα, το νέο λογότυπο είναι ήδη έτοιμο, και απλώς τα υπόλοιπα είναι για δημοσιότητα και
δημιουργία κλίματος ενθουσιασμού, και φυσικά αυτό δεν είναι κακό. Μάλλον είναι μια ένδειξη της νέας νοοτροπίας της εταιρίας θα έλεγα.
 
Re: Λογότυπο ΟΑ

Ναι είναι κάπως σύντομα. Λογικά θελουν να τρέξουν σύντομα τη διαφημιστική καμπάνια.
 
Re: Λογότυπο ΟΑ

... ή έχουν ήδη καταλήξει! :?
 
Re: Λογότυπο ΟΑ

Αγαπητά μέλη, απλά να τονίσω ότι ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά και μόνο το ΛΟΓΟΤΥΠΟ της Olympic Air. Η ονομασία δηλαδή και το σήμα των κύκλων. Το livery των αεροπλάνων δεν έχει σχέση με τον διαγωνισμό αυτό.

δικός σας
 
Re: Λογότυπο ΟΑ

Δηλαδή η εταιρία θα έχει διαφορετικό λογότυπο απο το Livery στα αεροσκάφη?
Αποκλείεται. Λογικά θα μπει το ίδιο και στα αεροσκάφη.
 
Re: Λογότυπο ΟΑ

Βασική Διευκρίνιση:
Κάθε εταιρεία (αεροπορική και μη) έχει ένα λογότυπο. Τίτλο και σήμα. Το ίδιο έχουν και οι ΟΑ σήμερα.


Αυτό σε μία αεροπορική εταιρεία προσαρμόζεται κατάλληλα στο αεροπλάνο της για να προσδώσει την όποια υπεραξία και αναγνωρισιμότητα η εταιρεία ζητά. Το πώς θα είναι βαμμένο το αεροπλάνο πάνω στο οποίο θα μπει το λογότυπο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το ίδιο το λογότυπο. Η Olympic Air, αναζητά ένα νέο λογότυπο στη φάση αυτή. Το νέο αυτό λογότυπο θα προσαρμοστεί ανάλογα μετά σε όποιο χρωμματισμό του όποιου αεροπλάνου επιλέξει η ΟΑ. Μην ξεχνάτε ότι το λογότυπο ακολουθεί την εταιρεία σε επιστολές, επικοινωνίες, μάρκετινγκ, αναλώσιμα, γκάτζετ και φυσικά στα.. αεροπλάνα.

δικός σας
 

Attachments

  • OA logo.jpg
    OA logo.jpg
    31,4 KB · Προβολές: 1.542
Re: Λογότυπο ΟΑ

Όντως με ελληνική γραμματοσειρά θα ήταν κάτι ξεχωριστό. Κάτι σαν την АЭРОФЛОТ. Από την μια με ελληνικούς και από την άλλη με λατινικούς χαρακτήρες. :great:

Υ.Γ. Και μετά ξύπνησα... :wall:
 
Re: Λογότυπο ΟΑ

Αφού το όνομα θα είναι "Olympic Air" τι ελληνικό αλφάβητο ονειρευόμαστε...
Απορώ πώς θα λέγεται στα ελληνικά! Οφείλω να ομολογήσω ότι το "Ολυμπιακές Αερογραμμές" στις ανακοινώσεις στο Ελ.Βεν. ποτέ δεν το χώνεψα!
Το όνομα της εταιρείας στην ελληνική γλώσσα είναι τυπωμένο στη συνείδηση του κοινού στο θηλυκό γένος και στον ενικό αιρθμό: "Ολυμπιακή" και όχι "Ολυμπιακές"! Ελπίζω το Olympic Air, αφενός να μην χρησιμοποιείται αυτούσιο και στα ελληνικά (όπως το "Ετζίαν") και να μεταφραστεί με κάποιον τρόπο σε θηλυκό επίθετο ενικού αριθμού, π.χ. Ολυμπιακή Αεροπορική Εταιρεία, ώστε στον Βενιζέλο να ακούμε "αναχώρηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας" ή "της Ολυμπιακής Αεροπορικής Εταιρείας" ή κάτι τέτοιο, το "αναχώρηση της Ολύμπικ Ερ" ή "των Ολυμπιακών Αερογραμμών" θα χτυπάει άσχημα!
Μπορεί επίσης, όπως στα αγγλικά συντομέυτηκε σε Olympic Air, στα ελληνικά να ονομάζεται απλά "Ολυμπιακή" ως εμπορικό σήμα κι έτσι να λέμε "αναχώρηση της Ολυμπιακής"!
 
Re: Λογότυπο ΟΑ

Μπορεί να λένε <<αναχώρηση της αερολυμπιακής>>! Πώς σου φαίνεται; :mrgreen:
 
Top