www.airpics.gr / www.airpics.net

Αν και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στα airpics.net και airpics.gr από τη τελευταία φορά που έγραψα εδώ, σήμερα έχω λόγο να γράψω! :D

Από σήμερα και στα 2 sites κόψαμε τη λειτουργία του Rating. Αυτό έγινε μιας και επανειλημμένα κάποια άτομα πίστευαν ότι μπορούσαν να «εκδικηθούν» εμένα ή τον screener που τους έκοψε μια φωτογραφία ή κάποιον άλλο φωτογράφο, βάζοντας βαθμό «1» και πάντα σε φωτογραφίες που είχαν πολλά πεντάρια μαζεμένα με σκοπό να "χαλάσει" το μέσο όρο.

Μέχρι πρόσφατα δεν ψάχναμε ποιος ψηφίζει τι. Μετά όμως από την ημέρα οπού κάποιος πήγε και έβαλε άσους σε όλες τις φωτογραφίες που ήταν στη λίστα με το καλύτερο rating, αρχίσαμε να καταγράφουμε τις ψήφους. Το ποιος το έκανε δεν έχει σημασία.

Όπως αποδείχτηκε σε αυτό το διάστημα, δεν είναι ένας αλλά αρκετοί που έχουν όμως κάτι κοινό μεταξύ τους. Οι περισσότερες φωτογραφίες τους έχουν απορριφθεί.

Σίγουρα ο καθένας έχει δικαίωμα να βάλει άσο σε μια φωτογραφία. Αλλά όταν το κάνει σε συγκεκριμένες φωτογραφίες, ή σε συγκεκριμένου φωτογράφου, ή άπλα παίρνει στη σειρά τι μια μετά την άλλη... ε τότε δεν εκφράζει τη γνώμη του.

Όπως και να έχει και επειδή αρκετές σκοτούρες έχω στο κεφάλι μου, το ξηλώσαμε το rating και τα «παιδάκια» τώρα θα πρέπει να παίξουν με κανένα άλλο ...παιχνίδι.

Υπάρχει και σχετικό κείμενο στα αγγλικά μέσα στο site στο http://www.airpics.net/rating

Αυτά! :)
 
Καλή κίνηση η κατάργηση του rating (αν και άργησε :) ). Μόλις ανέβασα κάποιες φωτογραφίες και η επιλογή στο rating συνεχίζει να υπάρχει. Μήπως θα ισχύσει από αύριο?
 
Το rating έχει πάψει να φαίνεται στη θέση που ήταν κάτω από τις φωτογραφίες από την ώρα που έκανα το προηγούμενο post.

Όσο για την επιλογή στη σελίδα του Upload συνεχίζει να υπάρχει γιατί σύντομα θα δίνουμε την επιλογή στους χρήστες να δηλώνουν αν τους αρέσει μια φωτογραφία. (προσοχή!!! Μονό αν τους αρέσει)

Και σε αυτή τη περίπτωση πάντως ο φωτογράφος θα μπορεί να επιλέξει αν θέλει ή όχι, η φωτογραφία του να παίρνει θετικές γνώμες.
 
Παιδιά καλή η σελίδα του airpics αλλα νομίζω πως δημοσιεύουν μόνο τις φωτογραφίες των ιδιοκτητων της σελίδας.Όλες τις άλλες τις απορίπτουν με την δικαιολογία οτι δήθεν η φωτογραφία ειναι θαμπή και τετοιες βλακείες.Ντροπή τους!!!!!!!!!!!
 
Aν είσαι τόσο σίγουρος για την ποιότητα των φωτογραφιών σου, γιατί δεν τις στέλνεις στο airliners.net, τότε, που δεν ανήκει στους ιδιοκτήτες του airpics.gr

Να 'σαι καλά, μας έφτιαξες τη μέρα! Και καλές δημοσιεύσεις!
 
Ναι,αληθεια! Γιατι δεν δοκιμαζεις στο airliners.net που στην τελικη οι φωτο σου θα αποκτησουν παγκοσμια προβολη? Αν ειναι τοσο μουσχαροι αυτοι εκει στο airpics, δειξτους να καταλαβουν και ανεβασε στο airliners.net! Καλη επιτυχια!

ΥΓ:Εξ'οσων γνωριζω, οι ιδιοκτητες της σελιδας ειναι 2. Τα ονοματα των φωτογραφων που βλεπω "στον αερα" του airpics,ειναι ΠΟΛΥ παραπανω απο 2.
 
dimkamp":13823wl5 said:
Παιδιά καλή η σελίδα του airpics αλλα νομίζω πως δημοσιεύουν μόνο τις φωτογραφίες των ιδιοκτητων της σελίδας.Όλες τις άλλες τις απορίπτουν με την δικαιολογία οτι δήθεν η φωτογραφία ειναι θαμπή και τετοιες βλακείες.Ντροπή τους!!!!!!!!!!!

Πληροφοριακά φίλε Δημήτρη, οι φωτογραφίες των ιδιοκτητών της σελίδας είναι μόνο το 2.2% από το σύνολο των φωτογραφιών.. Το υπόλοιπο 97.8% είναι από όλους εμάς. Και κάτι άλλο που ίσως δεν το ξέρεις... Δεν ειναι οι ιδιοκτήτες που επιλέγουν ποιες φωτογραφίες θα ανέβουν και ποιες οχι.. Υπάρχει ομάδα από screeners που ψηφίζουν.. Πολλές ανεξάρτητες γνώμες. Αν τώρα όλοι οι screenes πιστεύουν οτι οι φώτο σου δεν είναι καλές, τότε δεν ειναι καλές! Simple! Και επειδή ούτε οι δικές μου φώτο ηταν καλές στην αρχή όταν ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες, αν θες την συμβουλή μου προσπάθησε σιγα σιγα να διορθώνεις τα λαθη που σου λενε οτι κάνεις και στο τελος θα δεις αποτελεσματα..
Αν θες παλι να κρινουμε δημοσια μια φωτο σου και να σου πουμε και τι λαθη κανεις, ευχαριστως να την ανεβασεις σε καποιο site (imageshack.us κλπ ή ακόμα και στο gallery του airliners.gr) και να μας την δείξεις για να σου πουμε τα λάθη σου και πως να τα διορθώσεις..
Περιμένω τις φώτο σου..
 
dimkamp":27pqxmpc said:
Όλες τις άλλες τις απορίπτουν με την δικαιολογία οτι δήθεν η φωτογραφία ειναι θαμπή και τετοιες βλακείες.Ντροπή τους!!!!!!!!!!!

Ντροπή σε σένα που κριτικάρεις τη μοναδική ελληνική ιστοσελίδα που χτυπάει στα ίσα τα A.net, PP.net, JP.net . Κι εμένα μου έκοψαν καμιά 20αριά που έστειλα, αλλά δέχτηκαν άλλες 72 που τις καμαρώνω κι εγώ κι άλλοι φίλοι που κανείς μας δεν είναι "ιδιοκτήτης" του site. Ούτε τους έβρισα, ούτε τους αμφισβήτησα. Όπως δε νευρίασα με το Α.net που μου απέρριψε ΟΛΕΣ όσες έστειλα (γνωστό το "εμπορικό" δαιμόνιο τους). Ούτε αμφισβήτησα την κρίση των screeners του PP.net που μου δέχτηκαν μόλις 3 από τις 60+ που τους έστειλα.
Επειδή το έθιξες, το να είναι θαμπή μια φωτογραφία δεν είναι βλακεία, είναι δείγμα προχειρότητας ή άγνοιας και αποτελεί σοβαρό λόγο κοψίματος. Ελπίζω πριν τις ανεβάσεις να τις περνάς από το Photoshop, αν και το έρμο δε διορθώνει όλες τις ματσακονιές.
Αν όντως θες να δεις ότι κρίθηκες άδικα κάνε ότι σου είπε ο Mernion. Ανέβασέ τις στο airliners.gr κι άσε τον κόσμο να αποφασίσει. Προτείνω μάλιστα στους screeners του airpics να σου δεχτούν ΟΛΕΣ τις φωτό που ο κόσμος εδώ μέσα θα τις δει θετικά. Έτσι για να καταλάβεις ότι δεν έχει κανείς κάτι εναντίον σου. Κάνε, δε μια αυτοκριτική να δεις τι φταίει και δε βγαίνουν καλές (μηχανή, ρυθμίσεις, θέμα, γωνία λήψης κλπ).

Μη θέλουμε να γίνουμε όλοι ΣαμΤσούηδες σε μια νύχτα.

Y.Γ. Το caravelle μου το έχουν κόψει από παντού αν και το έστειλα πάνομοιότυπο μ' όσες υπάρχουν στο διαδίκτυο σχετικά με το συγκεκριμένο. Το dash (αν προσπάθησες να το ανεβάσεις στο airpics.net) δικαίως κόπηκε (αν και δεν είμαι screener) αφενός γιατί είναι σκοτεινό/θολό κι αφεταίρου γιατί πίσω του φαίνεται ένα ωραιότατο hangar (μην ξεχνάς ότι η φωτογράφηση στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απαγορεύεται μιας και το αεροδρόμιο είναι μικτό)
 
flying Doc":3qk8g91z said:
Το dash (αν προσπάθησες να το ανεβάσεις στο airpics.net) δικαίως κόπηκε (αν και δεν είμαι screener) αφενός γιατί είναι σκοτεινό/θολό κι αφεταίρου γιατί πίσω του φαίνεται ένα ωραιότατο hangar (μην ξεχνάς ότι η φωτογράφηση στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απαγορεύεται μιας και το αεροδρόμιο είναι μικτό)

Αυτό είδες μόνο;;; Το οτι το έχει κάνει resize και έχει βγει σαν ATR-72 στο μήκος δεν το είδες; :)
 
Μετακίνησα τις δύο φωτογραφίες σου στην προσωπική σου φωτοθήκη, γιατί το Dash αλλιώς θα το έσβηνα. Αλλά για να κρίνουν τα μέλη την ποιότητα της φωτογραφίας το άφησα στην προσωπική σου.

Για όσους δεν τις έχουν δει τις φωτογραφίες:
[album]16739[/album]
[album]16738[/album] («--όχι όμως να το ανεβάσεις και στην κατηγορία Hellenic Airports!!!)

Επίσης να διευκρινίσω ότι κι εγώ έχω σβήσει φωτογραφίες σου από την gallery, διότι οι φωτογραφίες δεν είναι και οι καλύτερες (αν θέλεις μπορώ να τις βάλω στην προσωπική σου φωτοθήκη να κρίνουν άλλοι).

Και μια συμβουλή εκ μέρους μου: Καλύτερα να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ποιότητα των φωτογραφιών σου, παρά να κριτικάρεις την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι του http://www.airpics.net (ιδιοκτήτες και screener).
 
Top