Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα!!!

Παντως εγω αγορασα ενα βιβλιο κ ψαχνομαι λιγο για να ειμαι προετοιμασμενος...Ειναι μερικα τσιμπημενα παντως...Το ολο θεμα ειναι να μπεις στο τροπο σκεψης!!! ;) ( Απο οσο καταλαβα δλδ)

Παντως εχεις δικιο σε αυτο με το οκταωρο κ το σπανε σε 2 μερες κ ειναι τεσσερις κ τεσσερις....Πιστευω αν περασεις τα ψυχοτεχνικα μετα ειναι ολα ευκολα (γιατροι κ αθληματα)γτ
Πρεπει να εχεις πολυ καλο ποσοστο εγκυρων απαντησεων για να περασεις ?...Το λεω αυτο γτ μου εκανε εντυπωση οταν ακουσα πως καποιοι κανουν μεχρι κ μαθηματα γι αυτα τα τεστ :shock:
 
marios91 εγώ το θεωρώ πολύ τραβηγμένο να προετοιμάζεσαι για τα συγκεκριμένα τεστ! Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, νορμάλ προσωπικότητες ψάχνουν!
Επίσης δεν υπάρχουν σωστές, λάθος απαντήσεις και καλά ποσοστά! Ένα ψυχογράφημα είναι τα τέστ. Τίποτα παραπάνω.
Για το τμήμα ιπταμένων, μακράν τα πιο δύσκολα τεστ είναι τα ιατρικά! Στα οποία δεν μπορείς να βελτιώσεις κάτι...
Πας όπως είσαι και... ό,τι πουν οι ειδικοί!
Τέλος, στα αθλήματα δεν ξέρω κανέναν που να κόπηκε...
Οπότε χαλάρωσε, πήγαινε άνετος και ξεκούραστος και όλα θα πάνε καλά!

Καλή επιτυχία σε όλους σας!
 
Ναι οντως στα ιατρικα πραγματικα δν μπορεις να κανεις κατι κ λογικα αν ειναι κατι σοβαρο δν την δηλωνεις καν τη σχολη...
Αθληματα παλι τα ορια ειναι αρκετα ευκολα...
Παντως οτι μετα απο 300-400 ερωτηματακια κ συμπληρωσεις αναλογων κενων κ ακολουθιων π εν μερη θα θελουν κ σκεψη το μυαλο κουραζεται κ αυτο ειναι ενα θεμα....Πιο πολυ ψυχοφθορο θα το ελεγα....Πιστευω εχει καταλυτικο ρολο κ η ψυχολογια του ατομου...Για αυτο ειναι σωστο κ οπως ειπες να ειμαστε λιγο ηρεμοι....
nikos_k. εισαι στην ΠΑ?
 
Λυπαμαι αν σας στεναχωρησω αλλα στα αθληματα δεν χαριζουν ουτε ενα δευτερολεπτο στους χρονους , ναι μεν ειναι σχετικα χαμηλα τα ορια αλλα αν τυχον κανεις π.χ στο κατοσταρι εστω ενα δευτερολεπτο αργοτερα σε κοβουν , μια βολτα στον Αγ. Κοσμα η στο ΟΑΚΑ για να τεσταρεις τους χρονους σου ειναι καλη. Καλη επιτυχια στις εξετασεις
 
Μπα δν νομιζω...Ειχαν ερθει για ενημερωση στο σχολειο μας κ μας ειχαν πει πως αν περασεις τα αλλα τεστ στα αθληματα ειναι αρκετα χαλαροι...Καλου κακου πρεπει να εισαι μεσα στα ορια για σιγουρια αλλα δν νομιζω οτι ψαχνουν κ μεγαλους αθλητες :p Λογικα απλα μια καλη φυσικη κατασταση :great:
 
Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος εδώ στην παρέα και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάποιες απορίες όπου έχω για τη πολεμική αεροπορία συγκεκριμένα για τη σχολή ικάρων. Πρώτα απ' όλα είμαι 17 ετών και θα πάω τώρα 2α Λυκείου. Από μικρός ήθελα να γίνω πιλότος μαχητικών αεροσκαφών. Αλλά η ζωή μου τα έφερε αλλιώς, δηλαδή τώρα είμαι 1.93 ύψος και έχω μυωπία 2.0 βαθμούς. Είναι βέβαιο ότι έιμαι κομμένος από χέρι για το τμήμα ιπταμένων. Σκέφτηκα να πάω για πιλότος της πολιτικής αεροπορίας μετά, όπου γίνομαι δεκτός με μυωπία και το 1.93 , αλλά είναι μεγάλη η χρηματική επιβάρυνση. Οπότε ξανασκέφτηκα θα μπορούσα να μπω στο τμήμα ιπταμένων αλλά να είμαι χειριστής άλλου είδους αεροπλάνου όπως για παράδειγμα το C-130 όπου οι ταχύτητες είναι χαμηλότερες. Το ερώτημα είναι μπορώ να μπώ με αυτήν την προοπτική ;
Όποιος είναι ενήμερος του συγκεκριμένου θέματος παρακαλώ ας απαντήσει.
 
Όχι φίλε μου.Δυστυχώς οι απαιτήσεις για τους υποψήφιους της ικάρων είναι ίδιες και δεν σε ρωτάνε στα 18 σου τί αεροπλάνο θα θες να πετάς.Οπότε για ικάρων ξέχνα το.Ψάξτο για πολιτική αεροπορία.
 
marios91":1eoxqkqd said:
Μπα δν νομιζω...Ειχαν ερθει για ενημερωση στο σχολειο μας κ μας ειχαν πει πως αν περασεις τα αλλα τεστ στα αθληματα ειναι αρκετα χαλαροι...Καλου κακου πρεπει να εισαι μεσα στα ορια για σιγουρια αλλα δν νομιζω οτι ψαχνουν κ μεγαλους αθλητες :p Λογικα απλα μια καλη φυσικη κατασταση :great:


Αυτο διαφέρει απο σχολή σε σχολή π.χ. για Σ.Α.Σ.Σ εχουν χαρίσει και 20 δευτερόλεπτα και μάλιστα πριν απο λίγες μερες όπως επίσης για ευελπίδων κόψανε για 2''. Δεν τους νοιάζει αν οι γιατροί είναι γρήγοροι γιατί δεν θα τους ζητηθεί ποτέ να κάνουν 100στάρια μεσα στο νοσοκομείο!!!! όπως σωστά είπες απλά μια καλή φυσική κατάσταση (στην καλύτερη περίπτωση) και μια άριστη στην χειρότερη. Και να καπνίζεις αμα τρέχεις κάθε μέρα απο λίγο οι χρόνοι πιάνονται γιαυτό μην αγχώνεστε...! :)
 
antonakis1993":27zkslj9 said:
Και ο μισθός μέχρι τι στάδια μπορεί να φτάσει στην ΣΜΑ?Εγώ βασικά ήθελα ιπτάμενος αλλά έχω 0.75 μυωπία..Πάντως ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα σε όλα τα παιδιά που θέλουν και δεν μπορούν να περάσουν ΣΙ λόγω μυωπίας να εφαρμόσουν την μέθοδο bates..Eίναι πολύ αποτελεσματική.... :cool:


ναι έχεις δίκιο είχα 8/10 στο ένα μάτι και μετά απο ένα μήνα εξάσκησης με τη μέθοδο αυτή πήγε άνετα 9/10 και πάλι καλά που δεν έπιασα τη βαθμολογία για να καταφλερω το 10/10 ως του χρόνου γιαυτό όσοι έχετε μέχρι 7/10 ψάξτε ίσως να σας βοηθήσει, βέβαια το μεγαλύτερο κομμάτι της μεθόδου αυτής είναι αυθυποβολή και ψυχολογία :)
 
Top