Emirates στην Αθήνα

makedonas

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
06/09/2003
Μηνύματα
5.934
Likes
0
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Απευθείας πτήσεις Αθήνα - Ντουμπάι από την Emirates Airline


Απευθείας πραγματοποιούνται από το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2005, πέντε από τις έξι εβδομαδιαίες πτήσεις της Emirates Airline μεταξύ Αθήνας - Ντουμπάι. Αναλυτικότερα, η εν λόγω εταιρία θα εκτελεί απευθείας πτήσεις Αθήνα - Ντουμπάι κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, καθώς και μία πτήση κάθε Σάββατο, η οποία θα συνεχίσει να εκτελείται μέσω Λάρνακας.

Οι απευθείας πτήσεις θα μειώσουν σημαντικά το χρόνο πτήσης μεταξύ Αθήνας - Ντουμπάι, μετατρέποντας έτσι το Ντουμπάι σε μία ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για ένα σύντομο διάλειμμα, ενώ οι αποστάσεις μέσω Ντουμπάι για πολλές πόλεις της `Απω Ανατολής, της Αυστραλίας και της Ινδίας, θα γίνουν ακόμα πιο σύντομες.

Σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της Emirates Airline για την Ελλάδα, κ. Nick Rees, δήλωσε ότι "η Emirates έχει την τιμή να προσφέρει επιπλέον τέσσερις απευθείας πτήσεις προς το Ντουμπάι για τους επιβάτες μας από την Ελλάδα, προσεγγίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το στόχο για προσφορά ημερήσιων απευθείας πτήσεων στο άμεσο μέλλον. Η επιτυχία της πρώτης απευθείας πτήσης, της Τρίτης, που ξεκίνησε το Μάρτιο, και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής, μας οδήγησε στην απόφαση να αυξήσουμε τον αριθμό των απευθείας πτήσεων, που προσφέρουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε σίγουροι ότι το νέο πτητικό πρόγραμμα θα ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο την επιθυμία των επιβατών μας για ευελιξία και άνεση στα ταξίδια τους".

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας - Ντουμπάι εκτελούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-220, το οποίο διαθέτει 12 καθίσματα στην Πρώτη Θέση, 42 θέσεις στην Επιχειρηματική και 183 στην Οικονομική Θέση. Επίσης, στις προσφερόμενες υπηρεσίες αέρος συμπεριλαμβάνονται η επιλογή του γεύματος και του κρασιού, καθώς και η επιλογή από μια ευρεία γκάμα ταινιών και video games.

Μάλιστα, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2005, η Emirates προσφέρει και δωρεάν υπηρεσία σοφέρ για τους επιβάτες της Πρώτης (First Class) και της Επιχειρηματικής θέσης (Business Class) που φθάνουν ή αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`. Η υπηρεσία αυτή παρέχει δωρεάν μεταφορά με πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγείται από σοφέρ προς οποιοδήποτε προορισμό της επιλογής τους, σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο.


source:
traveldailynews.gr


-------------------------------------------------------------------------------------------


Bolds are mine!

RESPECT! (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα!)
 
Εάν μετέφεραν και τις βαλίτσες εγκαίρως στον προορισμό μετά από τράνζιτ πτήσεις...καλά θα ήταν.
Από ρεπορτάζ φίλου προχτες. Και στα δύο σκέλη του ταξιδιού ΑΤΗ-DΧΒ-SYD, οι βαλίτσες έφτασαν στον προοσριμό την επομένη ημέρα. :!: Και δεν ήταν ο μόνος παθών... :?
 
"...το φετινό καλοκαίρι η ζήτηση για ταξίδια προς το Ντουμπάι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο", σύμφωνα με σχόλιο της Ελευθεροτυπίας. "Το 2005 η επιβατική κίνηση της εταιρείας από την Αθήνα στην επιχειρηματική και πρώτη θέση παρουσίασε αύξηση. Πάνω από 50%."
 
Φαινεται. Εδω και μηνες το δρομολογιο γινεται αποκλειστικα με Β773!
 
Καλησπερα σας οπως εχεται καταλαβει ειμαι ομογενεις και ζω μονιμα στο Ντουμπαι.πριν πεντε χρονια ελληνικη ψυχη σα εμιρατα δεν εβρισκες μονο κυπριους,ειμασταν μοναδικη οικογενεια εγεγραμμενοι στην πρεσβεια. τωρα γινεται χαμος καθε μερα τεσσερις η και πεντε πτησεις προς μεση ανατολη full τα αεροπλανα θεσεις δεν βρισκεις. πριν πεντε χρονια η EK εκανε δρομολογιο αθηνα-κυπρος-ντουμπαι και αντιστροφα.οταν ταξιδευες απο αθηνα το αεροπλανο ηταν αδειο, δυο τρια ατομα δεκα το πολυ,γεμιζε το αεροπλανο στην κυπρο.λογο των διασυνδεσεων στην εταιρεια και πολλαπλων αναφορων λογο της αυξημενης κινησης, η εταιρεια αποφασισε να βαλει απευθειας πτηση με Α332 μετα απο ενα εξαμηνο αποφασισε το 773.μολις παραλαβουν το 380 υπαρχουν σκεψεις για το 345. τα αεροσκαφος το 777 γεματο.ομογενεις ταξιδευουν προς ολα τα μερη του κοσμου.
 
Όλο το καλοκαίρι όπως φαίνεται η Εmirates θα ξαναστέλνει το 77W :D :D Moυ φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα heavy...για τα δεδομένα του hub :D
 
Aπό την σημερινή ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


Την έναρξη πτήσεων προς τη Νότια Αμερική από την 1η Οκτωβρίου 2007 ανακοίνωσε η Emirates Airlne, με έξι εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις προς το Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η πτήση διάρκειας 14 ωρών και 40 λεπτών θα είναι η πρώτη απευθείας πτήση μεταξύ της Νότιας Αμερικής και της Μέσης Ανατολής, παρέχοντας στους επιβάτες της Emirates από το δίκτυο των 14 πόλεων από τη Μέση Ανατολή, καθώς και από την Άπω Ανατολή και την Ινδία, απευθείας σύνδεση με τη Νότια Αμερική μέσω Ντουμπάι.

Η Emirates θα εξυπηρετεί τη νέα διαδρομή με το νέο τύπου αεροσκάφος Boeing 777-200LR – το πρώτο από δέκα, που θα παραλάβει η εταιρεία το καλοκαίρι.


Αυτό κι αν είναι super νέο!!!
 
ti super neo... chilia chronia tha petaei i eteria...

simera to proi, ston kapitalistiko kafe pou eichame en kafeteria tis AXD ego kai o PSIL milousame akrivos gia auto to thema!!!! genikotera vevea... alla pou na fantastoume...
 
Την πρώτη θέση στις πτήσεις Αθήνα-Ντουμπάι επαναφέρει η Emirates Airline
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2007



Υπηρεσίες Πρώτης Θέσης θέτει εκ νέου στη διάθεση του ελληνικού κοινού η αεροπορική εταιρία Emirates Airline. Ειδικότερα, από τις 25 Μαρτίου, 12 καθίσματα Πρώτης Θέσης θα διατίθενται στις πτήσεις της Emirates, εξυπηρετώντας το δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι – Αθήνα, για τους επιβάτες των αεροσκαφών B777-300ER και B777-200. Τα νέα αεροσκάφη θα διαθέτουν 12 καθίσματα Πρώτης Θέσης, σε καθημερινή βάση, εξαιρουμένης της Τρίτης, όπου η πτήση θα πραγματοποιείται με B777-300ER διάταξης 2 κατηγοριών, με 42 θέσεις Επιχειρηματικής και 385 Οικονομικής Θέσης. Η αυξανόμενη ζήτηση για δρομολόγια, η οποία οδήγησε την Emirates να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο αεροσκάφος του στόλου της, το Boeing 777-300ER, για τις καλοκαιρινές πτήσεις από την Αθήνα στο Ντουμπάι, συνεχίστηκε και μετά την καλοκαιρινή περίοδο. Η ανάδειξη του Ντουμπάι σε δημοφιλή τουριστικό και επιχειρηματικό προορισμό για τους επιβάτες από την Ελλάδα, παρακίνησε την Emirates να καθιερώσει την παροχή υπηρεσιών B777, για το δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι – Αθήνα και για το 2007, συμπεριλαμβανομένης και της χειμερινής περιόδου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Emirates για Ελλάδα και Αλβανία, κ. Nick Rees δήλωσε: «Με το πέρασμα του χρόνου, η Emirates καλλιέργησε μία εξαιρετική σχέση με την ελληνική αγορά και κέρδισε την εμπιστοσύνη των επιβατών. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να αποδείξουμε τη δέσμευσή μας προς την ελληνική αγορά, με περαιτέρω αύξηση της χωρητικότητας των αεροσκαφών μας κατά 25% το 2007, ξεπερνώντας και την αύξηση που σημειώθηκε το 2006. Τα αεροσκάφη τύπου Boeing 777-300ER και Boeing 777-200, τα οποία θα εξυπηρετούν τα δρομολόγια Αθήνα – Ντουμπάι, αποτελούν τα μεγαλύτερα αεροσκάφη της εταιρίας, παρέχοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εν ώρα πτήσης».

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το πολυβραβευμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ICE της Emirates, θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα αεροσκάφη με αφετηρία την Αθήνα και σε όλες τις κατηγορίες θέσης. Παράλληλα, η Emirates προσφέρει στους επιβάτες Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης, με άφιξη και αναχώρηση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τη μοναδική υπηρεσία σοφέρ, η οποία περιλαμβάνει μεταφορά με λιμουζίνα από και προς τον προορισμό των επιβατών, σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο.


ΠΗΓΗ: traveldailynews.gr
 
Top