Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter ο Διοικητής της Υ.Π.Α. αναμένεται να κάνει πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με το θέμα των παρενοχλήσεων με laser. :rolleyes:
 
Με πρόλαβες για 5 λεπτάκια.. Αφου σου είπα... :)
Ολοι στις 20:00 στο Alter (εντάξει μπορει να μην μας αρεσει το κανάλι αλλά αυτό αξίζει να το δούμε). Τώρα δεν θα είναι 20:00 ακριβώς γιατί θα έχει άλλα πρώτα θέματα (τρομάρα μας....) αλλά μην το χάσετε! :) :)
 
Οι ειδήσεις έχουν ξεκινήσει.. Μπερδεύτηκα με τις καθημερινές που ειναι στις 20:00.. Ακόμα πάντως τίποτα για το θέμα..
 
Το έθιξαν πάρα πολύ επιφανειακά το θέμα... σα να μην είπαν τίποτα.
 
Δυστυχώς τις ουσιώδεις δηλώσεις του Διοικητή τις έκοψε το :evil: %$&#Alter στο μοντάζ.
Κρίμα...
 
Πριν λιγο στο κηφισο, στο υψος του ικεα, ενα βλακας τυφλωνε τους οδηγους... Εχει γινει μοδα βλεπω.
 
επαφέρω το θέμα καθως χθες το βράδυ ακουγα τυχαία τον πύργο του Μακεδονια και αποτι φαινεται η μόδα ήρθε και δω πέρα πάνω.αεροσκάφος της αιγαίου ερχόταν για προσγείωση απο τον 34 και ανέφερε παρενοχλήσεις με laser στο ύψος περίπου της Καλλικράτειας Χαλκιδικής (για όσους γνωρίζουν την περιοχή) περίπου 12ΝΜ απο το αεροδρόμιο.πρεπει να ηταν γύρω στις 12μιση το βράδυ.ακολούθησε αεροπλάνο της ολυμπιακής και της αλιτάλια αλλα δεν αναφέρθηκε κάτι παρόμοιο και αποτι φαίνεται έληξε εκεί
 
Και εδώ στη Σκιάθο, ήμουν στην ταράτσα μου ένα βράδυ και πέρασε από πάνω ένα αεροσκάφος που πήγαινε για προσγείωση και κάποιος έριχνε με το λέιζερ πανω του.
 
Σημερα στην επιστροφη μου απο FCO - ATH μεσω MXP με Αλιταρια/Αιρ Ονε, πανω απο την Κεα ενα πολυ καλο παιδακι δοκιμαζε το λειζερακι

πραγματικα τοση δυνατη εμβελεια δε το περειμενα

οφφ τοπικ, και ναι οι βαλιτσες μου δε χαθηκαν στο ΜΧΡ αν και με 7 ωρες τρανζι :banana:
 
Εδώ δεν μπορούν να πιάσουν αυτούς που το κάνουν μέσα σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ, που είναι μετρημένα κουκιά, περιμένουμε να πιάσουν αυτούς που είναι ....κάπου στα 12 μίλια τελική του 34 ????
 
Top