Ερωτησεις-εντυπωσεις-προτάσεις σχετικα με το R.B.F.

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί κόψατε τις μεγάλες αφίσες και πλέον μας βάζατε μια μικρή?Δίνουμε 8 ευρώ για ένα περιοδικό και δεν δικαιούμαστε μια αξιοπρεπούς μεγέθους αφίσα?
Και επίσης δεν χρειάζεται να γράφετε ότι περιλαμβάνονται δύο αφίσες και να παραπληροφορείται όταν πρόκειται για μία που είναι και από τις δύο πλευρές.Αυτές για μένα είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
 
ναι ρε παιδια, με τις 2 μεγαλες που ηταν επιαναν χωρο οσο η ντουλαπα μου (δυστηχως χωρο δε εχω πια εκει)

μακραν η καλυτερη αφισα αυτη του 747 στο ελληνικο
 
Προφανώς οι αφίσες είναι μικρότερες επειδή στα 2 τελευταία τεύχη υπήρχε και ένθετο βιβλιαράκι με αφιερώματα σε 747 και Concorde. Προσωπικά αυτά τα αφιερώματα δεν συγκρίνονται με 50 μεγάλες αφίσες. Αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα... :rolleyes:
 
Το βιβλιαράκι ήταν στη θέση του dvd όχι της αφίσας.Καλά είναι τα βιβλιαράκια αλλά νομίζω πως το μέγεθος μιας αφίσας δεν έχει να κάνει με αυτά.
 
έκπληξη το ένθετο κόμιξ με τον Μιστερ ΝΟ στο τευχος ιουλίου-αυγούστου

ωραίο για διάβασμα στην παραλία :great:
 
Η σελιδοκόλληση του δικού μου ήταν αθλια.Μολις το πήρα στα χέρια μου καταστράφηκε.
 
Παρακολουθώντας το έντυπο ως συνδρομητής/παραλήπτης από την αρχική του έκδοση , παρατηρώ ότι διαχρονικά ίσως «εμπορευματοποιείται» περισσότερο ( θεμιτό ) με κίνητρο τα παρελκόμενα επί μέρους έντυπα, dvd , αφίσες κλπ που προσφέρει ( όπως οι Κυριακάτικες εφημερίδες κι άλλα περιοδικά έντυπα ), υποβαθμίζοντας ακούσια το ουσιαστικό του επίπεδο και ρόλο. Νομίζω ότι οι εκδότες του θα πρέπει να επικεντρωθούν και να προσέξουν περισσότερο την ποιότητα και το επίπεδο δεοντολογίας της ειδησιογραφικής ύλης και ενημέρωσης με καλύτερη ταξινόμηση των επί μέρους θεμάτων που αφορούν τον αεροπορικό χώρο με την προσήκουσα γνώση, καθώς και επί μέρους θεμάτων παρουσίας, όπως χαρτιού, εικόνας, σελιδοποίησης κλπ. Για ο, τι πρόσθετο υλικό όπως αναφέρω πάρα πάνω ας μπαίνει επετειακά μια φορά το χρόνο συνολικά με αυστηρότερη επιλογή και σπουδαιότητα. Πιστεύω ότι οι αρμόδιοι είναι ικανοί επαγγελματίες και γνώστες του ανικειμένου, οπότε το RBF μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο ενός Ελληνικού Flight International!
 
Απλώς σημειώνω εδώ πως στο τεύχος 26 του civil RBF και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα 21, το EMB-135LR της City Airline μετέφερε την βρετανική και όχι γερμανική, όπως από λάθος αναγράφεται, μπάντα των Depeche Mode στην Αθήνα. Ακόμα καλύτερα βέβαια θα ήταν αν έπαιζαν κιόλας :wall:
 
η σελιδοκολληση όντως είναι άθλια , κι εμενα φύλλο και φτερό έγινε ... :D
 
Σήμερα παρέλαβα ταχυδρομικώς το 28ο τεύχος (civil R.B.F) με αφιέρωμα στην Olympic Air ("3ος κύκλος ζωής") με συνέντευξη του Αντώνη Σιμυγδαλά, αφιέρωμα στην Argo Airways κ.α...
Μαζί και ένα μικρό δωράκι-διαφήμιση της jetstream.gr για το γραφείο μας....
 
Top