MALEV

manos_p":3b7szznz said:
Πλέον οι Ουγγρικές Αερογραμμές έχουν νέο οnline booking system.Το οποίο εκ πρώτης άποψης φαίνεται πιο γρήγορο από το προηγούμενο (βλέπεις ολοκληρωμένη τιμή από το 2ο βήμα και βλέπεις τύπο αεροσκάφος από το τρίτο). Ενα μειωνέκτημα είναι πως παρέχεται σε Ουγγρικά,Αγγλικά και Γερμανικά ενώ παλιά είχε και Ελληνικά :great:

Το νέο online booking είναι φτιαγμένο από την Amadeus, απολύτως συμβατό με το Amadeus Altéa Sell, το οποίο χρησιμοποιεί η Malév για τις κρατήσεις της. Πραγματικά πολύ καλό και αξιόπιστο.
 
H MALEV, έγινε η πρώτη δυτικοευρωπαϊκή εταιρεία που παραγγέλνει το Sukhoi SuperJet, 30 αεροσκάφη συγκεκριμένα.
 
Υπάρχει και η ItAli Airlines που διεκδικεί την πρωτιά, αφού έχει παραγγείλει 10 SSJ100, αν και οι δύο συμφωνίες υπογράφησαν την ίδια χρονική περίοδο. Πάντως, θα είναι η πρώτη δυτική εταιρεία που θα χτησιμοποιήσει το SSJ, αφου θα παραλάβει το πρώτο της τέλος 2009/αρχές 2010, ενώ η Malev το 2011.
 
Η Μalev στον ΑΙΑ έχει baggage drop off για όσους έχουν κάνει τσεκ ιν από το net?
 
Πολυ λουλουδικο παιζει...! :rolleyes:
Μερικα ειναι πολυ ωραια!!
EDIT
Ρε παιδια, πολλη ψηφοφορια εχει πεσει τελευταια...!!! :thx:
 
καλημέρα σας! αύριο που πετάω με την Ουγγάρεζα από Βαρσοβία - Αθήνα μέσω Βουδαπέστης, το δευτέρο σκέλος το κάνω με Β738. Ισχύει ακόμα ότι οι 6 πρώτες σειρές είναι τύπου Business?

και κάτι ακόμα, κατά την διάρκεια της πτήση μπορούμε να αγοράσουμε κανένα αεροπλανάκι 1/200?

δικό σας
 
Thanasis_U2":2jzgj2oz said:
καλημέρα σας! αύριο που πετάω με την Ουγγάρεζα από Βαρσοβία - Αθήνα μέσω Βουδαπέστης, το δευτέρο σκέλος το κάνω με Β738. Ισχύει ακόμα ότι οι 6 πρώτες σειρές είναι τύπου Business?
Τι εννοείς ακόμα;
Είπαν ότι θα το αλλάξουν;
Τον Αύγουστο που ήρθα Αθήνα με 738 ήταν όντως business, και κάθε σειρά με 2 καθίσματα στη μια πλευρά και 3 στην άλλη.
 
Top