Olympic Air website

gmmour":1hmwgogd said:
Γυφτιές είναι αυτά, το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι ότι το olympicair.com ανήκει σε κάποιον άλλο ο οποίος θα ζητάει ό,τι του κατέβει για να το δώσει προφανώς! Το olympic-air.com ανήκει ευτυχώς στην πΟΑ, τα olympicair.gr και olympic-air.gr τα έχει καπαρώσει προφανώς κάποιος έξυπνος και αυτά πριν την ίδρυση της νέας εταιρείας, αν και στην Ελλάδα γενικά είναι πιο εύκολο να πάρεις domain πίσω χωρίς να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Βέβαια το wind.gr ακόμα δεν ανήκει στην γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επειδή προφανώς ο ιδιοκτήτης του θα ζητάει κανένα τρελό ποσό και επειδή το είχε κατοχυρώσει πριν υπάρξει αυτό το όνομα καταχωρημένο σε ελληνική εταιρεία...
Συμφωνώ, εάν όντως είναι αυτό το νέο site της εταιρείας είναι άκρως απογοητευτικό. Μπορεί όμως και κάποιος να προσπαθεί να κατοχυρώσει το όνομα. Εάν όντως η ΟΑir χρησιμοποιήσει τέτοιο site τότε πάει βουρ για regional. Καμιά σοβαρή αεροπορική εταιρεία δεν χρησιμοποιεί το .aero και γιατί άλλωστε αφού έχουν το site τους. Αυτά είναι για τους καινούργιους τους πληβείους. Αλλά και ο στόλος για regional προορίζεται. Μάλλον για τους πληβείους της Ευρώπης θα καταταγούμε όπως τους Βούλγαρους, Αλβανούς και ΠΓΔΜ. Μάλλον εκεί ανήκουμε αεροπορικώς με τις πράξεις μας. ‘Άλλωστε και στις European regional airlines έγινε μέλος, δεν ντράπηκαν να κάνουν τέτοια αίτηση..
 
Belavia":2ga4vi72 said:
Εάν όντως η ΟΑir χρησιμοποιήσει τέτοιο site τότε πάει βουρ για regional

Μα θα είναι Regional. !!!
Θα πετά κατά κύριο λόγο στο Region της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Belavia":2ga4vi72 said:
‘Άλλωστε και στις European regional airlines έγινε μέλος, δεν ντράπηκαν να κάνουν τέτοια αίτηση

Γιατί να ντραπούν???
Τουλάχιστον πλέον αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποια associations.
Τόσα χρόνια που η ΟΑ δεν ήταν μέλος πουθενά (σε ευνοϊκές μάλιστα για τέτοιες κινήσεις εποχές...) ντράπηκε κανείς???
 
Το http://www.flyolympicair.com παρέπεμπε πάντα στο site της Ολυμπιακής ή μήπως αυτό είναι το καινούργιο?
 
seven4seven":112zutaq said:
Μα καλά πέρασαν οι πέντε ώρες και ακόμα τίποτα. Σκέτη παραπληροφόρηση :D Προσωπικά μου αρέσει το .aero γιατί δηλώνει ότι η εταιρία έχει άμεση σχέση με τον "αέρα". Η γνώμη μου πάντως είναι ότι δεν πρέπει να κρίνουμε το site πριν καν το δούμε αλλά πιστεύω πως θα είναι καλή προσπάθεια.
 
Το θεμα δεν ειναι να δηλωνει οτι εχει σχεση με τον αερα....Ολοκληρη αεροπορικη εταιρια, αμα δε το δηλωνει και μονη της χαθηκαμε....! :D
Ουτε πιστευω οτι αν θελει ο οποιοσδηποτε να βρει το site της Olympic Air δε θα μπορεσει να το βρει.Στη χειροτερη το googlαρεις!Ετσι βρισκουμε τα περισσοτερα site ολοι μας.

Το θεμα ειναι ΜΟΝΟ οτι ξενιζει στο ματι.Δε φαινεται ωραιο.Ενω το FlyOlympicAir.com ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ domain name!Θα μπορουσαν να επαναφερουν και ενα απο τα παλια "μοτο" της ΟΑ.Fly Olympic Airways ηταν!
"Fly safe with us.Fly Olympic Airways"
 
Ακόμα δεν έχει γίνει το site και έχει ήδη κατακριθεί....
LoL? :wall:
 
Μου κάνει και εμένα εντύπωση που πολύ σχολιάζουν ένα site το οποίο δεν έχει ακόμα ανέβει...

Όσο για το .aero για μπείτε λίγο στα ακόλουθα:

http://www.af.aero - > Air France
http://www.emirates.aero - > Emirates
http://www.skyteam.aero - > Skyteam

κτλ κτλ κτλ...
 
Πραφανώς το ζήτημα είναι οτι οι ΟΑ έχουν μόνο το .aero κ όχι και το .com όπως οι 3 που αναφέρεις..Όπως κ να'χει δεν είναι κ τόσο σημαντικό, αν θέλει κάποιος να βρει την σελίδα θα το κάνει.
 
Εμένα δε μου κάνει καμία εντύπωση. Γενικά ο κόσμος είναι προκατειλημμένος απέναντι σε κάθε τι καινούργιο. Το ίδιο είχε γίνει και με την athens στο ξεκίνημά της.
 
Είναι το ίδιο δηλαδή ολυμπιακή και Athens?
 
Top