Customer Service A+!

υποστελέχωση φίλε ΟΑ701

υποστελέχωση ..... :(
 
Re: Customer Service Β-!

και εμένα μου έχει τύχει αρκετες φορές να μου στείλουν email ή να μου τηλεφωνήσουν για αλλαγή στην ώρα αναγχώρησης κατά 20-30 λεπτά και μπράβο τους.

ΟΜΩΣ

τον οκτώβριο του 2008 έκλεισα εισιτήρια για κεφαλονιά για τον ιούνιο 2009 για τις ευροεκλογές. Περίπου 2-3 μέρες πριν την πτήση συζητάω με έναν κεφαλονίτη και μου λεει έκλεισα και εγώ με Α3 αλλά την επομένη από εσενα. Και προσθέτει "Ασε ρε φίλε ποιος ξυπνάει πρωι πρωί να παει αεροδρόμιο..." μα λεω "μεσημέρι είναι οι πτήσεις της Α3 για Κεφαλονια" "οχι εμενα είναι πρωί..." "καλά"

Την επομένη λεω ας τσεκάρω να δω την ώρα μήπως κανω λάθος. Όχι δεν έκανα λάθος στο εκτυπωμένο χαρτί. Μπάινω στο site και παρατηρώ ότι τη συγκεκριμένη μέρα δεν έχει καθόλου εισιτήρια. "Μωρέ μπράβο μου λεω που έκλεισα νωρίς, θα έχουν όλα εξαντληθεί λόγω ευρωεκλογών!"

Τηλεφωνώ "Παρακαλώ θα ήθελα να επιβεβαιώσω την ώρα της πτήσης μου..." "μισό λεπτό" αμηχανία από την άλλη πλευρά ... μετά από λίγη ώρα "ξερετε η πτήση αυτή έχει καταργηθεί!!!! " :shock: Φυσικά τα άκουσαν (καλα της λεω πότε περιμένετε να με ενημερώσετε. έχω κλείσει ξενοδοχείο, έχω πάρει άδεια από τη δουλεια μου) φυσικά πρότειναν να μου δώσουν χρήματα πίσω, φυσικά πρότεινανα άλλη πτήση άλλη μέρα ΟΜΩΣ

τι να το κανω να με ενημερώνουν για τα 20 λεπτά και ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΤΗΣΗΣ

και βεβαια εγώ φταίω που δεν έκανα επιστολή διαμαρτυρίας αλλά το αμέλησα μέσα στην καθημερινότητα...
 
Από τη "Ν" : Εμπόδισαν άτομο με αναπηρία.

[...]Παρότι η ασθενής και η συνοδός της επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος, ιπτάμενο προσωπικό τις υποχρέωσε βίαια να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος, να αναβάλλουν το ταξίδι [...]

[...]παρότι έφερε μαζί της όλα τα πιστοποιητικά που ζήτησε η εταιρεία, σε εφαρμογή του κοινοτικού κανονισμού 1107/2006 για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία όταν ταξιδεύουν αεροπορικώς.[...]
 
Νά ένα πεδίο "δόξης λαμπρό" για την ΥΠΑ και το Υπ. Συγκοινωνιών.
Ευελπιστώ ότι θα εξαντληθεί η αυστηρότητα τους επί του θέματος...........
 
Θέλω να πιστεύω ότι ο ασθενής, εκτός από όλα τα άλλα έγγραφα, είχε μεριμνήσει να ζητήσει από πριν και την παροχή φιάλης οξυγόνου.
 
Απίστευτο ακούγεται αυτό το συμβάν..ας δούμε αν η Α3 δώσει απάντηση κ πώς, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο για τέτοιες συμπεριφορές αν δεν υπήρχε σοβαρή αιτία.

aakunz τι εννοείς, ο λόγος άρνησης είναι αυτό που αναφέρεις για το οξυγόνο; Δεν το ήξερε αυτό η ασθενής;
 
Πολύ σοβαρό το συμβάν και απο τη στιγμή που πήρε και δημοσιότητα σίγουρα θα υπάρξει και επίσημη απάντηση απ' την Α3. Ίσως για να μείνει έξω, να συνέτρεχε όντως σοβαρός λόγος γιατί αλλιώς θα την "σκίσουν" (και με το δίκιο τους) την Α3 εάν προσφύγουν σε κανένα ευρωπαϊκό δικαστήριο...

Οπότε αναμένουμε (μέχρις στιγμής στην ιστοσελίδα της Α3 δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση)...
 
το προσωπικο εδαφους θα έπρεπε από το check in ήδη να έχει επικοινωνήσει με γιατρό της εταιρείας για να μην υποστεί τόση ταλαιπωρία ασθενής και συνοδός
να μην ξεχνάμε όμως ότι πολλές φορές επιβάτες αποκρύπτουν την αλήθεια για να μην τους στερήσουν το ταξίδι....
:?
πολλές φορές ακόμα και ο πιό πεπειραμένος υπάλληλος έρχεται σε δύσκολη θέση , όταν προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την κατασταση ενός ασθενούς .. :cry:
 
Έχουμε κάποια επίσημη απάντηση από την Α3; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση μια εταιρεία να κάνει τέτοιο κακό για το όνομά της. Άρνηση επιβίβαση σε άτομο με ειδικές ανάγκες τέτοιες εποχές βλάπτει το image της εταιρείας. Εκτός και εάν έχουν αποφασίσει ότι δεν τους συμφέρει η μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες. Πολλές εταιρείες χρεώνουν αυτές τις υπηρεσίες, γιατί κοστίζουν και σε προσωπικό και σε εξοπλισμό. Πρέπει να έχεις γραφείο εξυπηρέτησης ειδικών αναγκών (όπως είχε η πΟΑ) προσωπικό να ασχολείται με τις μπουκάλες, τα καρότσια. Άσε όταν χρειάζεται να επιβιβάσεις τον επιβάτη με το φορτηγό για τις τροφοδοσίες, χάνεις χρόνο και από το φορτηγό και από την αεροσυνοδό που θα βοηθήσει την επιβίβαση. Αυτά κάποτε η πΟΑ δεν τα χρέωνε μόνο και μόνο για να έχει ένα πρόσωπο φιλικό. Μπορεί μια εταιρεία να ξεκινήσει κάποιο τέτοιο πόλεμο; Μου φαίνεται παράλογο. Θα θεωρούσα λογικό να χρεώσεις ακριβό τέλος για τις υπηρεσίες και να αποθαρήνεις τον επιβάτη παρά να μην επιβιβάσεις τον επιβάτη. Συνήθως οι ξένες εταιρείες στο ΑΤΗ χρεώνανε ένα τσουχτερό τέλος με αποτέλεσμα οι επιβάτες να χρησιμοποιήσουν την πΟΑ που δεν χρέωνε. Συνήθως ο επιβάτης γνωρίζει τι χρειάζεται. Εάν είναι με ΕΚΑΒ, αυτό έχει ενημερώσει την εταιρεία. Είναι πάγιες ενέργειες, και υπάρχουν διαδικασίες να βλέπεις τι χρειάζεται για κάθε πάθηση. Εκτός και εάν ο επιβάτης για να αποφύγει την χρέωση απέκρυψε την ειδική ανάγκη που έχει. Κάτι άλλο θα πρέπει να έγινε και θα ήταν καλό να μας απαντήσει και η εταιρεία.
 
βασικά η α3 έκανε επιβίβαση και τον κατέβασαν κάτω.
αρα δε νομίζω να ήταν ο λόγος αυτός.
σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση για τη μεταφορά και επιβίβαση για άτομα με ειδικές αναγκες αλλα οι ετασσιρείες και οι handlers είναι ετοιμοι για τετοιες καταστάσεις.
δεν μπορεί να αρνήθηκε τον επιβάτη χωρίς λόγο.
σίγουρα με τις καταγγελίες η α3 θα απαντήσει.
 
Top