LCLK/LCA Larnaca

Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Δηλαδη το παλιο αεροδρομιο δεν θα λειτουργει ουτε για τις ναυλωμενες πτησεις οπως γραφτηκε παλια,ωραια θα ναι επιτελους ενα μεγαλο και καινουργιο αεροδρομιο.
 
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Καλή η κίνηση να γίνει σταδιακά η μετάβαση, καθώς οι εργαζόμενοι θα έχουν ένα περιθώριο να προσαρμοστούν στις καινούριες εγκαταστάσεις χωρίς να έχουν από την πρώτη στιγμή πλήρη φόρτο επιβατών.

Για το παλιό terminal ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση. Ακόμα όμως κι αν παραμείνει σε λειτουργεία για πτήσεις charter ή low-cost, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μείνει κλειστό τον χειμώνα για να γίνουν κάποιες βελτιωτικές εργασίες. Αν και απ' ότι άκουσα ο χώρος των αναχωρήσεων προορίζεται για εμπορικό κέντρο, με διατήρηση των χώρων εστίασης όπως είναι και μετατροπή των εξόδων αναχώρησης σε καταστήματα, ενώ ο χώρος των αφίξεων θα προσαρτηθεί στο cargo centre.
 
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι η φωτογραφία είναι από το (νέο) κτήριο του αεροδρομίου Πάφου.
 
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Ειναι απο το καινουργιο αεροδρομιο της Λαρνακας,της Παφου ειναι αλιως ,εγω μια αλλη απορια εχω πως γινεται να περασε φωτογραφος μεσα αφου το κρατανε μυστικο ολο το χωρο μεχρι να εγκαινια του...... :?

Ελπιζω να μου στειλουνε στο μαιλ μου οτι εγκριθηκα να ειμαι μεσα στα γκρουπ που θα κανουμε τους επιβατες. :)
 
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Σχεδόν 100% σίγουρος = Όχι απόλυτα βέβαιος. Κοινώς θυμόμουν ότι έτσι ήταν η αίθουσα αναχωρήσεων στην Πάφο.

Όμως πια http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... irport.jpg είμαι 100% σίγουρος ότι είναι της Πάφου, εκτός αν τα γκισέ και οι δυο αίθουσες είναι ίδιες.

Η φωτογραφία που είναι ανεβασμένη στην Wikipedia στο άρθρο για το αεροδρόμιο Πάφου.

[Η επίμαχη φώτο στον Φιλελεύθερο: http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,16812-.aspx ]
 
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Εγω γιατι θυμομουνα λιγακι πιο μικρο το check in της Παφου :?: τι θα πεις,εγω πιστευω ειναι της Λαρνακας γιατι μου φαινεται πιο μεγαλο και επιτελους ας μας απαντησουν για τα γκρουπ :rant:
 
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Ευχαριστουμε πολυ Χριστο,καθε φορα που βλεπω καινουργιες φωτογραφιες απο το νεο αεροδρομιο ολο και περισσοτερο θελω να παω να το δω απο μεσα.
 
Top