Αεροπορικές Εκδηλώσεις

Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

Και εδω η ανακοινωση στην ιστοσελιδα της Air Safety Aviation, με ο,τι πληροφοριες θα χρειαστει κανεις, και με χαρτη για το πως θα φτασει κανεις στον "Ικαρο".. Βασιλη αν πας, πριν πας, πες να σου πω κατι μεσω ΠΜ... ;) (ή οποιος αλλος παει...)
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

ώραιο ακούγεται, άλλα χωρίς αμάξι δε με βλέπω να φτάνω :cry:
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

Ουσιαστικά είναι η 2η Aeroexpo (η πρώτη έγινε πέρυσι στο Τατόι) αλλά, απ' ότι έχω καταλάβει, δεν θα έχει την αίγλη της περσινής. Φέτος δεν μετέχει καθόλου η AOPA (η οποία και το διοργάνωσε πέρυσι) λόγω... νομικών διαφορών με τους νέους διοργανωτές (κατάλοιπα της περσινής Έκθεσης), οπότε οι συμμετοχές και οι εκδηλώσεις παραμένουν ερωτηματικό μιας και το site http://www.aeroexhibition2009.gr/ δεν δίνει λεπτομέρειες.
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

Κανονίζουμε να πάμε παρέα??
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

Αν κάνετε download στο tab του site, θα δείτε πως αυτοδιαφημίζονται όσον αφορά την προσέλευση (είναι pdf και δεν μπορώ να κάνω copy/paste αποσπάσματα). Ουσιαστικά η διαφήμιση αυτή αποσκοπεί στην προσπάθεια των διοργανωτών προκειμένου να βρουν χορηγούς και εκθέτες. Όπως και να έχει το θέμα, είναι μια αεροπορική επίδειξη και όσοι έχουν το μικρόβιο και τον χρόνο, δεν χάνουν τίποτα να πάνε. Ίσως να μην έχει την περσινή αίγλη που λέει ο Γιώργος, αλλά από το τίποτα θα είναι καλύτερα. :mrgreen:

ΥΓ Θα πάω το Σάββατο με τα παιδιά μου αλλά δεν έχω χώρο στο αυτοκίνητο για άλλον. Τώρα αν κάποιος θέλει να συναντηθούμε στο χώρο, το κανονίζουμε μέσω pm.
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

Για να επιβεβαιώσω κ τα ανωτέρω λεγόμενα του Γιώργου, βρήκα μέσω του greek helicopters αυτό το link, που οδηγεί στο fly-in στην Κρήτη, που διοργανώνεται από την ΑΟΡΑ και θα διεξαχθεί 2-4/Οκτ/09 στη Σητεία.

http://www.summerland.gr/viewaero.php
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

Αααααααα....
Εσύ είσαι ο Ηλίας που στεκόταν μπροστά μου δηλαδή?
Ήμουν πίσω σου, με τα δύο πιτσιρίκια που αδιαφορούσαν για τα αεροπλάνα και χάζευαν το γρασίδι... :wall:
Το δικό μου σετάκι στο flickr είναι εδώ. Πιθανώς να ανεβάσω κ καμιά φωτό από αυτές στο airliners αν κάποιος από σας την θέλει σε καλύτερη ανάλυση, ή ζητήστε με pm να σας στείλω με e-mail.
Σε γενικές γραμμές το show δεν ήταν κάτι το συναρπαστικό. Ο καιρός που χάλασε την Κυριακή και απαγόρευσε τις δωρεάν για όλους πτήσεις εθισμού, επιδείνωσε την κατάσταση. Μικρή η προσέλευση και λίγα τα αεροσκάφη προς επίδειξη. Με δεδομένο ότι το aviation στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο, δεν περίμενα και περισσότερα, αλλά ενδόμυχα έλπιζα να δω ένα airshow αντίστοιχο του "Αρχάγγελος 05" αλλά της Πολιτικής.
Ας μην γκρινιάζω, καλά πέρασα (αν και δεν έβαλα τα μικρά σε πτήση εθισμού και μου γκρινιάζουνε) :mrgreen:
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

κατάφερα και πήγα και εγώ στην έκθεση την Κυριακή μαζί με τον πατέρα μου.
Τίποτα το συναρπαστικό (αν εξαιρέσουμε το γερμανικό εστιατόριο με τις μπύρες HB :D )
πτήσεις εθισμού, υπήρχαν άλλα έναντι 20 ευρώ :rant:
photos θα ανεβούν σε λίγο (μέχρι να βρω που έχω βάλει το καλώδιο της κάμερας μου :p )

κατά τα αλλά δε με ενθουσίασε η έκθεση
 
Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

η έκθεση ήταν (λίαν επιεικώς ο όρος) λιτή. Πόσο μάλλον όταν θέλει να λέγεται 2η Aeroexpo, φέροντας το όνομα της περσινής πολύ επιτυχημένης έκθεσης. 4 περίπτερα (τα 2 "υποχρεωτικά" της ΥΠΑ και του RBF) και φτωχό θέαμα. Οι πτήσεις εθισμού και ένα 15λεπτο airshow από τους Ιταλούς ήταν αυτό που ψιλοέσωσε την κατάσταση για τους παρευρισκομένους, οι οποίοι ήταν πολύ λίγοι. Διαφήμιση ανύπαρκτη, ενημέρωση ελλιπής και καθυστερημένη.
Ελπίζουμε σε μια καλύτερη οργάνωση του χρόνου και προετοιμασία που, αν θέλουν να είναι μια αξιομνημόνευτη έκθεση, θα πρέπει να αρχίσει από... σήμερα.
 
Top