Neos antagonismos gia tis kupriakes aerogrammes

dtrach

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
26/11/2002
Μηνύματα
2.190
Likes
93
Περιοχή
Athens,Greece
ICQ
94343431
Μετά την πρώτη Μαΐου που αναμένεται να ξεκινήσουν πτήσεις μεταξύ Κύπρου, Αθήνας, και Λονδίνου δύο ιδιωτικές εταιρίες η Helios Airlines και Aegean Airlines, ο ανταγωνισμός που θα υποστούν οι Κυπριακές Αερογραμμές θα είναι πολύ μεγάλος σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο των δύο εταιριών, η Helios Airlines θα καθιερώσει δύο πτήσεις ημερησίως (πρωί και απόγευμα) για το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στην Αθήνα και μια πτήση (απόγευμα) για το Heathrow στο Λονδίνο. Παράλληλα, η Aegean Airlines θα δρομολογήσει τρεις πτήσεις ημερησίως με προορισμό την Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά, και με στόχο να αντιμετωπίσουν την πίεση των τιμών που θα υποστούν οι Κυπριακές Αερογραμμές, τονίζουν τα δημοσιεύματα έχουν έρθει σε συμφωνία με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τις πτήσεις η μία της άλλης, προς εξυπηρέτηση των πελατών τους. Η συμφωνία επίσης, θα δίνει τη δυνατότητα στους Κυπρίους που χρησιμοποιούν τις Ολυμπιακές Αερογραμμές να έχουν μεγάλες εκπτώσεις στα εισιτήρια εσωτερικού.

Επίσης, οι Κυπριακές Αερογραμμές εξετάζουν και την προοπτική ένταξής τους σε κάποια από τις παγκόσμιες συμμαχίες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των αερομεταφορών. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι οι Κ.Α. και η Ολυμπιακή Αεροπορία υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα συμφωνία, με την οποία οι Κ.Α. θα ναυλώνουν έως τις 27 Μαρτίου αεροσκάφος της eurocipria με τα πληρώματά του, για να το χρησιμοποιεί η Ο.Α.


Diladi tora tha exoun 8 ptiseis tin imera?? :rolleyes:
auto isxuei kai gia tis ptiseis pros thessaloniki kai heraklio??

ti anakoinoseis-shock einai autes?? kati elege o alex gia sunergasia :cool:
 
Idate i Cyrpus Aw! Oso itan prostatevomeni tou kratous ekane ke kala ependyseis ke protaseis gia take over ktl, ktl. Ke tora pou benoun stin skliri pragmatikotita...codeshare me Olympic?!? Pretty desperate.
 
Poy to diavases ayto, dtrach; Stis paratheseis kalo einai na emfanizetai ki h phgh...
 
pff nai sorry exeis dikio to ksexasa :oops:
source:traveldailynews.gr
 
Και καλά: ZU και Α3 θα έχουν 5 πτήσεις... Οι ΟΑ και CY πόσες θα έχουν? 9? (γιατί ως τώρα έχουν 4 οι ΟΑ και 5 οι CY)... Σύνολο : 14 πτήσεις??? :eek: :eek: :eek:
 
Na rotiso ego kati...kai i ipotithemeni sinergasia A3-Hellas Jet???paei peripato???
 
Megaloni o anatagonismos, alla dystihos o arithmos epibaton menei statheros

i OA kai CY tha anagastoun na stelnoun mikrotera aeroplana sta dromologia Larnaca-London, Larnaca-Athina

A320 anti A330 (CY) kai B734 anti A300 (OA).

off topic: Protino i CY na aniksoun grammi Australia codeshare me tin OA: etsi gia na petaei to eleuthero A330 :D
 
Top