Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το να υπονοείς ότι οι εταιρείες χαμηλού κόστους δεν είναι ασφαλείς είναι λάθος. Πχ. η Vueling είναι αδερφάκι σας και ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι είναι το ίδιο ασφαλής όσο η British Airways.

Μια χαρά και ασφαλής είναι και η Astra. Να θυμάστε επίσης ότι τα δυσάρεστα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
 
Cross ξαναδιάβασε τι εγραψα και μην έχετε επιλεκτική όραση μερικοί. Πάτε να διαφωνήσετε με πράγματα που δεν ανέφερα. Δεν υπονόησα τιποτα. Έιπα ότι υπάρχουν μεν αλλά δεν είναι όλες το ίδιο. Επίσης όπως έιπα πιο πάνω δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την Αstra. Έχεις μπερδέψει σε διαφορετικό thread 3-4 διαφορετικές εταιρίες
 
flyaway_sky":knrv23tx said:
[...] Επίσης και έχω υπόψιν μου πως κατασκεύαζονται τα αεροπλάνα, και όχι μόνο σε αεροδρόμιο πάω κάθε μέρα αλλά και στα ίδια τα αεροπλάνα γιατί εκεί είναι η δουλειά μου ;)

Kαι εμενα η δικια μου να κατασκευαζω μερη για αυτα.. ;)
 
flyaway_sky":a3ltms85 said:
Έχεις μπερδέψει σε διαφορετικό thread 3-4 διαφορετικές εταιρίες
Ενώ εσύ πέταξες ένα γενικό "μερικές low-cost" και ξεμπέρδεψες, μπερδεύοντας δυνητικά δεκάδες εταιρίες. :banana:
 
Οκ λάθος μου παιδιά τότε που δεν έγραψα ονομαστικά τις εταιρίες στο thread άλλης εταιρίας :thx: Και για να επιστρέψω εντός θέματος όσον αφορά την ερώτηση που έκανε κάποιος πιο πάνω περί ασφάλειας, γιατί εκεί απευθυνόταν η απάντηση μου, λέω και πάλι πως συγκεκριμένα για την Astra δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί ούτε έχω πετάξει ποτέ ούτε έχω ασχοληθεί με την εταιρία. Η ερώτηση ήταν αν οι αεροπορικές που είναι μέλη alliance είναι πιο ασφαλείς από αυτές που δεν είναι και εκεί επικεντρώθηκα. Και επειδή έχω δουλέψει και για charter εταιρία έχω δει και την άλλη όψη. Αν κάποιοι θιχτήκατε με το σχόλιο μου περί κάποιων εταιριών πρώτον αυτό αποτελεί δικιά μου άποψη που νομίζω μπορώ να έχω ( αν μου επιτρέπετε) και δεύτερον αν μου λέτε πως όλες οι χαμηλού κόστους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια τότε ενδεχομένως να μην έχετε ταξιδέψει με συγκεκριμένες (όχι δε θα τις αναφέρω σε λάθος topic ). Και εν πάση περιπτώσει επειδή δε θα κάτσω να διαφωνήσω με αποσπασματικά σχόλια, οκ σε ότι πείτε για να κλείσει και το of topic
 
Το επιχείρημά σου είναι άκυρο, διότι υπάρχουν μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που είναι μέλη συμμαχιών και μετρούν εκατοντάδες θύματα στα δυστυχύματά τους την τελευταία δεκαετία, και υπάρχουν άλλες που δεν είναι καν μέλη της IATA και δεν έχει ανοίξει ποτέ ρουθούνι. Δεν έχεις το δικαίωμα να πετάς απροσδιόριστες σπότνες για να γράψεις δήθεν εξυπνάδα και να τρομάζεις τον κόσμο χωρίς βάσιμη αιτία. Η Astra κάνει μια χαρά τη δουλειά της και με ασφάλεια. Το μέγεθος μετράει, αλλά όχι παντού και πάντα.
 
amen to that! :D ..και πιο καραμπινάτη πρόσφατη απόδειξη το 772 της ΜΗ..και πριν μερικά χρόνια το Α332 της AF :cry:
 
Το θέμα μου είναι σχετικά αδιάφορο, αλλά μπαίνω στον πειρασμό να απαντήσω διαβάζοντας τις τελευταίες απαντήσεις και πραγματικά μερικές φορές τέτοια φόρουμ μπορούν να αποτελέσουν ψυχογράφημα της ανθρώπινης φύσης. Μετά από δεκάδες σελίδες διαφόρων post, αφορμή ενός post για άλλη μια φορά δημιούργησε δύο ομάδες, ο καθένας δε από τους χρήστες που απαντά αισθάνεται στην ανάγκη να υπαχθεί σε μια εκ των ομάδων και να υπεραμυνθεί των θέσεων αυτής, έστω και αν "προς επίτευξη του σκοπού αυτού" λαμβάνονται ενίοτε αποσπασματικά τμήματα ενός post της "αντίπαλης" ομάδας το οποίο, παρερμηνευόμενο, δίνει επιχειρήματα ενίσχυση των θέσεων της αντίπαλης ομάδας. (Η μελέτη του έργου του Άρθουρ Σοπενχάουερ "Το να έχεις πάντα δίκιο" νομίζω ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα για τα μέλη, την συνιστώ ανεπιφύλακτα).
 
Επόμενο αεροπλάνο για την Astra. Νηολόγιο SX-DIP.
 
Το οποίο θα είναι Α320? Προστίθεται ή αντικαθιστά κάποιο άλλο?
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top