Cycladic Airways (ex CycladesAir & ex Naxos Air)

  • Thread starter OA702
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα πτήσεων για την περίοδο Ιουνίου - Σεπτεμβρίου.

Cycladic-Flight Schedule
 
Βίντεο από πτήση με την Cycladic

Συνέντευξη τύπου

Ηλεκτρικά Αεροπλάνα​

Η Διοίκηση της Cycladic προχώρησε στη στρατηγική συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Monte Aircraft Leasing Limited για την έναρξη προγράμματος σταδιακής μετατροπής του στόλου των αεροσκαφών της Cessna Grand Caravan σε ηλεκτροκίνητα που θα εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους.
 
Συνέντευξη για γέλια. Σύμφωνα με την σύζυγο του επενδυτή μεγαλόπνοα σχέδια εαν παραμείνουν ενεργεί!!!. Τους ευχόμαστε να αντέξουν και το χειμώνα. Πολλά και μεγαλύτερα α/φη!!!!. Μπράβο έχουν και γυναίκες πιλότους. Μεγάλες βαλίτσες είδα να μεταφέρει το πλήρωμα. Ο Κυβερνήτης έμαθα ότι παλαιά πέταγε με την Ολυτμπιακή και μετά ήταν δοκιμαστής στην Airbus. Αυτό σημαίνει ότι τα πληρώματα έχουν μεγάλη εμπειρία. Καλές και ασφαλείς πτήσεις, καλή τύχη, μεγάλη τσέπη και γερό στομάχι.
 
Οι πτησεις π.χ. σημερα Αθηνα-Συρος είναι charter άραγε; Γιατί scheduled δεν υπάρχει κάτι απο/προς Αθηνα...
 
Δεν ξερω κατα ποσο θα "περπατησει"το ολο εγχειρημα αλλα τους ευχομαι πολυ υπομονη.. Παντως επειδη βλεπω και κατι επιασε το αυτι μου ισως παρει και δουλεια απο το ΕΚΑΒ για αερομεταφορες ασθενων στην Αθηνα και μεταξυ των νησων... Tα Caravan μπορουν να κανουν τετοιες μεταφορες με μερικες μετατροπες εκτος και αν μιλαμε για ολικη μετατροπη αποκλειστικα σε αεροπλανο-ασθενοφορο... Αρα σε αναμονη..
 
Κι εγώ ψηνόμουν να κάνω κάποια sectors αλλά μετά είδα τις τιμές και μου έφυγε η ορεξη!
 
Τι έγινε τελικά? Άντεξε η εταιρεία τον χειμώνα? Δεν βλεπω καμία σχατική ενημέρωση εκ των έσω. Ετοιμάζονται για το καλοκαίρι?
Γνωρίζει κανείς την εταιρική δραστηριότητα?
 
Top