Νεο Website Aegean Airlines

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Υπάρχει σχετικό πεδίο στο προφίλ του λογαριασμού σου.
 
Ναι αλλά σε κράτηση όπου δεν είναι όλοι miles and bonus μέλη, τι κάνεις?
 
Μόλις τώρα αναβαθμισε η Aegean το συστημα κρατησεων της.
Λεπτομέρειες περισσότερες δεν ξέρω,σίγουρα θα ξέρουν αλλά μέλη απλώς εγώ όφειλα να ενημερώσω για την αλλαγή.
 
Υπάρχει κάποιο θέμα με την online αλλαγή πτήσης; Εδώ και μερικές ημέρες προσπαθώ να αλλάξω την πτήση μου, αλλά μου εμφανίζεται το μήνυμα πως δεν βρέθηκαν πτήσεις για το δρομολόγιο που επέλεξα, πράγμα αδύνατον, καθώς οι πτήσεις μου πραγματοποιούνται κάθε μέρα.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον ναύλο του εισιτηρίου. Όταν ένα εισιτήριο με μετεπιβίβαση εκδοθεί σε low fare μπορεί να αλλαχθεί σε high fare και το αντίθετο; Δηλαδή ένα εισιτήριο σε KLNOBAGC μπορεί να αλλάξει σε KHNOBAGC;
 
Νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις και τα φθηνά εισιτήρια, εφόσον μένεις στην ίδια οικογένεια (δηλ. light), και εκτός από το τέλος αλλαγής πληρώνεις και τη διαφορά ναύλου.

Κι εγώ είχα πρόβλημα με την ιστοσελίδα. Ήθελα να αλλάξω μια κράτηση (εισιτήριο flex), αλλά συνέχεια μου έβαλε μήνυμα Server error 500, δηλ. δεν μπορούσα ούτε καν να πάω μέσα στη κράτηση. Τελικά στο hotline μου έκαναν τη αλλαγή δωρεάν– με τη τρίτη προσπάθεια (στις πρώτες δύο ήθελαν τα 20 Ευρώ τέλος εξυπηρέτησης). Μάλλον κατάλαβαν ότι όντως είχε πρόβλημα.
 
Από το πρωί η πρόσβαση στη σελίδα της Aegean είναι αδύνατη, τουλάχιστον για εμένα. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
 
Μάλλον επειδή μαε έστειλαν τα email οτι έχει φορτωθεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα και πέσαμε όλοι μαζί να κλείσουμε εισιτήρια... :banana:
 
Μαζί με την ανανέωση της σελίδας της η Αιγαίου μήπως επανέφερε πάλι το 20ρικο από τα 27,που ήταν την περίοδο των χριστουγέννων του καλοκαιριού κτλ; τουλάχιστον αυτό παρατήρησα σε κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες του Ιουλίου που κοιτουσα εχθές.
 
Στο site της εταιρίας προστέθηκε και η ρουμάνικη γλώσσα εδώ και καιρό...( δεν το είχα πάρει πρέφα) αλλά από χθες και το mobile έχει τα ρουμάνικα
 
Last edited:
Αυτό το χάλι με την σελίδα της εταιρείας θα συνεχιστεί για πολύ; Εδώ και μέρες αργοσέρνεται, δεν μπορείς να κάνεις κλικ αν δεν περιμένεις αρκετά και στο τέλος σου βγάζει αυτό.

1675727446963.png
 
Top