Recent content by Bladerunner

 1. Bladerunner

  Coronavirus και αεροπορία - Εξελίξεις και επιπτώσεις

  Επιστροφή MUC σήμερα απο SKG μετά το ρεπό μου και στη άφιξη κανένας έλεγχος, σαν τις παλιές καλές μερες! Επίσης δεν χρειάζεται PLF για Γερμανία απο Ελλάδα πλέον.
 2. Bladerunner

  Aegean's Airbus Α320 Family

  Τον λογο δύσκολο να τον ξέρουμε, πάντως οι πόρτες των σκελών μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν κατά βούληση στο έδαφος και ανεξάρτητα η μια απο την άλλη.
 3. Bladerunner

  Boeing 787

  Τα πάντα χάλασαν μετά το merge με την McDonnell...απο τότε αρχίσαν να κάνουν κουμάντο οι μανατζαραίοι και όχι οι Μηχανικοί..
 4. Bladerunner

  Aveng Θεσσαλονικη

  Η σχολή είναι εναρμονισμένη με το Part 147 και είναι full course 2ετες κανονικά. Οι καθηγητές είναι εν ενεργεία μηχανικοί οι περισσότεροι και οι άνθρωποι που την έφτιαξαν έχουν πολλά χρόνια παρουσία στον αεροπορικό χώρο(3D S.A. κλπ)
 5. Bladerunner

  Airbus A320N της Sky Express

  Και όχι μόνο! Απ'οτι πληροφορήθηκα, για Μηχανικούς, Β1 εννοείται, ο μισθός είναι 1400 ευρω... :roll:
 6. Bladerunner

  Airbus A320N της Sky Express

  Re: Στόλος της Sky Express Σε όποιον αρέσει να πετάει αμισθί καλύτερα να μείνει στο PPL!! Καταστρέφουν το επάγγελμα τους και τις όποιες ελπίδες της πλειοψηφίας που έχουν καταχρεωθεί και θέλουν δουλειά για να κάνουν απόσβεση! Η αρχή έγινε κάποτε με ''έχοντες'' να πληρώνουν τα type ratings...
 7. Bladerunner

  Ατυχήματα - συμβάντα της Turkish Airlines

  Δεν υπάρχει συρματασφάλιση εκεί! Οι nose wheels του 320, όπως και οι main, ασφαλίζουν με ένα μεγάλο custle nut το οποίο με την σειρά του ασφαλίζει με δυο bolt και custle nuts με κοπήλιες. Απο τις φωτογραφίες δεν φαίνεται ζημιά στους άξονες, οι τροχοί απλά έφυγαν απο την θέση τους, πραγματικά...
 8. Bladerunner

  Smartwings ( Σάμος - Πράγα ) -Συνέχιση πτήσης με έναν μόνο κινητήρα

  Όπως έλυσε το πρόβλημα και η Swiss στην Γροιλανδία! Και σίγουρα αντιμετώπισε πολύ δυσκολότερες συνθήκες. Ειδικά δε για τον τύπο του κινητήρα στο εν λόγω αεροπλάνο, άπλετη τεχνογνωσία,εργαλεία και εγκαταστάσεις στην Αθήνα!
 9. Bladerunner

  Τεχνικές Βάσεις στον ΑΙΑ

  Re: Στόλος ATR της Olympic Air επίσης το ''συντήρηση στη...Βουλγαρία'' ακούγεται σαν να έστειλε το αεροπλάνο η εταιρεία σε κάποια τριτοκοσμική χωρά! Στην Σόφια λειτουργεί MRO της Lufthansa Technik..
 10. Bladerunner

  Aegean's Airbus Α320 Family

  P&W....θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.... :roll:
 11. Bladerunner

  Διευκρινήσεις για την εκπαίδευση των τεχνικών

  Οχι δεν είναι απαραίτητο. Το θέμα είναι αν δεν έχεις κανενός είδους τεχνική εκπαίδευση ποιος θα σε προσλάβει ως βοηθό?
 12. Bladerunner

  Olympus Airways

  Σε ολα τα εγγραφα στην Αιγαιου που αφορουσαν τον στολο αναφεροταν σαν 320F, στο authorization μου επισης, οτι απαντηση ειχαμε απο τo Engineering της Airbus στα mails το ελεγαν ετσι.. δεν εχω προσβαση σε αυτα γιατι δεν δουλευω για την Αιγαιου πλεον, ειμαι TXL.. Τωρα αν καναν λαθος τι να σου πω...
 13. Bladerunner

  Olympus Airways

  Παιδιά, στην προκειμένη περίπτωση, το F σημαίνει Family.. το χρησιμοποιεί η ίδια η Airbus για να χαρακτηρίσει την ''οικογένεια'' Α320 (318-319-320-321)..
 14. Bladerunner

  Στόλος Ellinair

  πφφφ..κατω ειναι ακομα και τα δυο..
 15. Bladerunner

  Στόλος Ellinair

  Και το 37ρι είχε βλάβη στον Νο.1 κινητήρα, λογικά πρέπει να έχει φτιαχτεί γιατί το απόγευμα ήταν στις τελικές ρυθμίσεις..το ΕΜΜ λογικά πάλι, αύριο θα είναι έτοιμο..
Top