Recent content by somit

 1. S

  Στόλος ATR της Olympic Air

  Να το και το πρώτο 72άρι, ομορφούλι :)
 2. S

  Στόλος ATR της Olympic Air

  Παρατηρώ πως το radar dome και στα δύο καινούρια είναι άβαφο.. Μήπως είναι καινούρια άποψη του livery?
 3. S

  Coronavirus και Aegean - Εξελίξεις και επιπτώσεις

  Από πρόσφατη εμπειρία μου σε πτήση (από/ προς Ιταλία σε economy), για πρωινό στο πήγαινε είχαν στο κουτάκι μουσταλερυιά που δεν τρωγότανε και μπάρα δημητριακών, ενώ στην επιστροφή μεσημέρι είχαν ένα συμπαθέστατο σάντουιτς (με αλλαντικό ή εναλλακτικά vegeterian με χούμους) και μπαρα δημητριακών...
 4. S

  Coronavirus και αεροπορία - Εξελίξεις και επιπτώσεις

  Σε χθεσινή άφιξη μου από Ιταλία με aegean και ενώ παρκαραμε σε φυσούνα εντός σενγκεν (Β κατι..), μας βγαλανε απο τη σκάλα της φυσούνας και μας στοιβάζανε σε λεωφορεία σαν τις σαρδέλες... στον ελεγχο απλά κοιτούσαν αν έχεις plf χωρίς πολλά πολλά... Το πιστοποιητικό δεν μας το ζητήσαν πουθενά...
 5. S

  Στόλος ATR της Olympic Air

  Μα γιατί να αντικαταστήσει σχετικά καινούρια αεροπλάνα τι στιγμή που έχει ακόμα τα καλοδιατηρημένα μεν αλλά ελαφρώς χρέπια (Dash 8-100);
 6. S

  Airbus A320N της Sky Express

  Re: Στόλος της Sky Express Αν και δεν είναι του παρόντος και υποθέτω πως έχουν αρκετά σοβαρότερα προβλήματα να τους απασχολούν... αλλά ευκαιρία να κάνει κάτι με το άθλιο livery εφόσον παραλάβει επιπλέον αεροσκάφη!
 7. S

  Sky Express - Επιδόσεις

  Ας κάνει κάτι και με το livery στα αεροπλάνα της που είναι της αδιαφορίας και ολίγον του βρες τη διαφορά από το ένα αεροπλάνο στο άλλο. Εφόσον επενδύουν στην εταιρική τους ταυτότητα και το πάνε καλά (site, περιοδικό κλπ..), ας προσέξουν και τους χρωματισμούς των αεροπλάνων τους!
 8. S

  ATH/LGAV Athens TRAFFIC

  Πολυ ωραια η φωτογραφια!!!, γνωριζει κανεις γιατι εχει σταθμευσει το ενα στο intraschengen κομματι του terminal? Ειναι λογω capability του αεροδρομιου σε gates για τα A380?
 9. S

  Νέα πολιτική επιλογής θέσεων

  Ενιαία ήταν αλλά και στην προηγούμενη πτήση που αναφέρω, είχα πάλι ένα άτομο επιπλέον στην κράτηση μου και μας έδινε σε pre-assigned ή για αλλαγή μόνο τις standard!
 10. S

  Νέα πολιτική επιλογής θέσεων

  Τελικά αρχίζω να πιστεύω πως έχει γίνει τελείως ακαταλαβίστικο το συστηματάκι ή δουλεύει με κανέναν αλγόριθμο που δεν μπορούμε να τον αποκωδικοποιήσουμε..., κρίνοντας από αυτά που διαβάζω εδώ και την πρόσφατη εμπειρία μου που σας παραθέτω: Πετούσα από/ προς Εξωτερικό και στη δική μου κράτηση...
 11. S

  Νέα πολιτική επιλογής θέσεων

  Αγαπητοί, Να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή μου εμπειρία, Πετάω μεθαύριο με Α3 και με το που άνοιξε το πρωί το check-in (48 ώρες πριν), πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που μπήκαν.., διαθέσιμες να επιλέξω ήταν μονο οι standard δηλαδή από σειρά 14 έως πίσω (πετάω με Α320). Οι μπροστινές και οι...
 12. S

  Ryanair

  Τί? Εξυπηρετούνται με φυσούνες δλδ και εντός Σένγκεν και όλα ? Άμα ισχύει είναι εξυπνη κίνηση του Ελ Βελ, να δώσει και ζωή στο δορυφορικό!! Άλλα ούτε μία επίσημη ενημέρωση κάπου?
 13. S

  Τα χρώματα της Aegean (livery)

  Εδώ μία απόπειρα νέου χρωματισμού.. σε περίπτωση που επηρεαζόταν από την Olympic Air. Συμφωνώ και εγώ πως χρειάζεται αλλαγή, έστω και την ουρά να βάφανε μπλε θα έδινε... Δεν ξέρω πως θα φανεί το συνημμένο, ελπίζω να πάρει ιδέα κανένας που κατέχει κάτι παραπάνω από γραφιστική για να το βελτιώσει..!
 14. S

  LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα) Γνωρίζει κανείς γιατί στον δορυφορικό σταθμό κάποιες θέσεις (gates αεροσκαφών) είναι αποκλεισμένες και περιφραγμένες? Γίνονται κάποια έργα?
 15. S

  Olympic A300

  Αγαπητέ Skyhawk, Όντως υπήρχε παραγγελία στα τέλη του '80 για 3 Χ 767-200 καθώς και 3 Χ Α310-300 (συν κάποια options και στις δύο περιπτώσεις). Τα 767 μετετράπησαν σε 737-400 και τα Α310 σε Α300-600R. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω λόγω προϋπηρεσίας.
Top