Σχόλια για Α3

Ίσως φαίνεται παράξενο σε μερικούς, αλλά τα παλιότερα χρόνια που η αερομεταφορά ήταν προνόμιο των λίγων, δε θα ήταν παράξενο ή παράλογο να ζητηθεί κάτι τέτοιο. Τα slots και ο συνωστιμός στους αιθέρες και επί εδάφους προέκυψαν από την ίσως λίγο πρόωρη και ανεξέλεγκτη απελευθέρωση της αεροπορικής αγοράς. Έτσι, σε ένα αεροδρόμιο που αρχικά εξυπηρετούσε ας πούμε 10.000 επιβάτες το χρόνο (περίπου 27 επιβάτες την ημέρα κατά μέσο όρο) θα υπήρχε η χωρητικότητα και ελαστικότητα να προσαρμοστούν σε έκτακτες ανάγκες και να καθυστερήσουν την αναχώρηση. Υπήρχε κάτι πιο προσωπικό τότε στις πτήσεις, όπως σήμερα με ιδιωτικό αεροσκάφος. Σήμερα βέβαια, λόγω πολυκοσμίας και ζητημάτων ασφάλειας, αυτό φαντάζει αδύνατο, τουλάχιστον στις εμπορικές επιβατικές πτήσεις που γνωρίζουμε.
 
Νομίζω πως δεν γίνεται να βάλουν παραπάνω κανόνες οι αεροπορικες. Ο κόσμος του ΚΤΕΛ ταξιδεύει και αεροπορικώς οπότε δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Και κάποια ΚΤΕΛ είναι αξιοπρεπεστατα και πάντα φεύγουν στην ώρα τους.
Και δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα διότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Θα αργούν πάντα. Το θεμα ειναι πόσο αυστηροί είναι οι κανόνες.
Πιστεύω πως υπάρχει μία κουλτούρα του συνταξιδιωτη που σέβεται τους υπόλοιπους με ότι μέσο και αν ταξιδεύει.
Υπαρχουν μεγαλες διαφορες ομως! Στο ΚΤΕΛ ουτε check in εχει,ουτε screening και ψαξιμο ουτε μπαινεις σε αλλο λεωφορειο για να πας σε αυτο που φευγεις. Αρα ο κανονας πρεπει να ειναι με ευδιακριτα γραμματα 2 ωρες πριν πεταξεις. Αν μου ερθεις στα 45 λεπτα και υπαρχει ολη αυτη η διαδικασια τοτε αν δεν πεταξεις μην γκρινιαζεις και βριζεις καποιους ανθρωπους επειδη εισαι εσυ αποκλειστικα υπευθυνος και θεωρεις οτι εισαι πχ στην Καρπαθο που οι αποστασεις ειναι το πολυ στα 100 μετρα ενω στο Ελ.Βενιζελος χιλιομετρα! Βασικα ο κοσμος του ΚΤΕΛ θεωρει οτι το προιον ειναι ιδιο και εχει την ιδια ακριβως εντυπωση οτι θα βρει και στο αεροδρομιο.Αμ δε... Και οι ιστοριες παμπολλες πχ καποια στιγμη σε τσεκ ιν με πηραν τηλεφωνο να καθυστερησω πτηση γιατι ειχαν κολλησει στην Βουλιαγμενης και αυτος ηταν επιχειρηματιας... Αμ δε τους λεω...Μα ειναι ο ταδε...(πηγαινε Αλβανια τοτε για μπιζνες,ναι μην γελατε επεσε χρημα εκει μετα την καταρευση των πυραμιδων).Τελικα εμεινε πισω...
 
Αναβάθμιση των υπηρεσιών IFE της Aegean με ζωντανή μουσική παρακαλώ. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και στο έδαφος και συμμετέχει το πλήρωμα. :mrgreen:

 
Εγώ ξέρω ότι 3 ώρες και 20 λεπτά για Αιντχοφεν, μήτε ίντερνετ μήτε ινφλαϊτ είχαμε. Άλλη πίκρα σήμερα που γυρνάω με το dgi..... Είναι μ@λ@κες εκεί στον προγραμματισμό?
 
Top