Προσγείωση ελικοπτέρου στην παραλία Σαρακήνικο της Μήλου

Ok, δηλαδή μεθαύριο που θα είμαι Χαλκιδική, μπορεί να κατέβει κάποιος στο Γλαρόκαβο να στρώσει την πετσέτα του, έτσι, δίπλα στο ελικόπτερο βρε αδερφέ :eek:
Να βγει και καμιά ωραία selfie...
Το έχει κάνει στην Εύβοια γνωστός ιδιοκτήτης ΠΑΕ, εφοπλιστής και ραλίστας, που το πορτραίτο του δεσπόζει στο λιμάνι του Πειραιά, σε μέγεθος 6 ορόφων.

Οποιαδήποτε παράπονα να τα απευθύνετε στους τοπικούς βουλευτές σας - αν το επιτρέπει ο Νόμος μην περιμένετε οι άλλοι (και κυρίως αυτοί με τα πολλά λεφτά) να νοιαστούν για την ηρεμία σας ή για το τι είναι καγκουριά. Εδώ ακόμα και όταν ο Νόμος το απαγορεύει δεν νοιάζονται, απλά στην αεροπορία υπάρχει μια μικρή ελπίδα λόγω της φύσης του τομέα.

Last edited:
Έχω πολλά παραδείγματα από χειριστές ελικοπτέρων που έχουν κάνει πολύ χειρότερα αίσχη...

Καλύτερα να βάλουμε επίσημα heli pads σε όλα τα ωραία σημεία της Ελλάδας μας και να μην απασχολούμε τις Αρχές και τα ΜΜΕ με καταγγελίες και τρομακτικές περιγραφές....έχει σοδομισθεί το Αιγαίο από 50 πλευρές τα τελευταία 30 χρόνια κι εμείς ασχολούμαστε με το Robinson....το περιβαλλοντικο αποτύπωμα των Ε/Π ειναι ελάχιστο μπροστά στα ξενοδοχεία-τέρατα, στα super yachts και στα πλοία που διασχίζουν με 40 κόμβους το Αιγαίο....είμαι εναντίον αυτού του ελιτίστικου τουρισμού αλλά φαίνεται εκεί πάει το πράγμα...

Πάντως, τσακάλια εκεί στην ΑΠΑ. Έπεσαν από τα σύννεφα γιατί ανακάλυψαν νομικό κενό σε ένα πδ που ισχύει κάπου είκοσι χρόνια.