11η Σεπτεμβρίου 2001

• Thread starter Thread starter billos_340
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

billos_340

Business-Class-Member
Περιοχή
Μαρκόπουλο Αττικής
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Σαν σήμερα κλείνουμε 9 χρόνια από το τραγικό αυτό ατύχημα για τα αεροπορικά δεδομένα και όχι μόνο..Ανοιξα αυτό το θέμα για να μιλίσουμε,ή να ρωτήσουμε κάτι σχετικά με αυτό το γεγονός.
Να παραθέσω τις δικές μου ερωτήσεις:Ποιά και πόσα αεροπλάνα ενεπλάκισαν στο ατύχημα(τύποι,νηολόγια,εταιρίες..) ?

American Airlines 11 N334AA B767 (στο Βόρειο ουρανοξύστη)
American Airlines 77 N644AA B757 (στο Πεντάγωνο)
United Airlines 175 N612UA B767 (στο Νότιο Ουρανοξύστη)
United Airlines 93 N591UA B757 (κατέπεσε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Πενσυλβανία)

πάντως, βάσει κάποιων ντοκυμαντερ που εχω δει, (ξέρω είναι πολύ θεωρία συνομωσίας), ούτε στο πεντάγωνο, ούτε στην πενσυλβάνια έπεσαν αεροσκάφη. Σε ότι φωτογραφίες και βίντεο έχουν κυκλοφορήσει για τις δύο αυτές συντριβές φαίνεται μόνο έκρηξη ή φωτία χωρίς ίχνος αεροπλάνου ή τμημάτων του. :roll:

Κοίταξε...για την πτήση 93 που είδα χτές ντοκιμαντέρ στο Σκάι σίγουρα έπεσε.Δεν μπορεί 2 αεροπλάνα με κόσμο μέσα να εξαφανίστηκαν.Τώρα για το πεντάγωνο,δεν νομίζω να είχαν όρεξη να ανατινάζουν με βόμβες τμήματα σκοτώνοντας και ανθρώπους απο μέσα γιατί σκοτώθηκαν και κάποιοι αν δεν κανω λάθος και στο πεντάγωνο.

Το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα που έχει γίνει..
Πολλές απορίες..
Εν τέλει, στα αεροσκάφη έγιναν αεροπειρατίες, και τα καθοδήγησαν στους πύργους, οι ''ταλιμπάν''???
Πώς εκπαιδεύτικαν? Που?

Μα γνωρίζουμε ότι οι πιλότοι παρακολουθούσαν μαθήματα σε Αμερικανικές σχολές, δεν υπάρχουν και πολλές απορίες πλέον, όλα έχουν απαντηθεί, εκτός βέβαια απο τις θεωρίες συνομοαίας :D

Υπάρχουν μερικές απορίες ακόμη:
1) Πόσες μέρες πρίν είχαν ασφαλιστεί οι Πύργοι και για πόσα λεφτά.
2) Εάν υπήρχαν εργαζόμενοι που είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στη δουλειά τους στους Πύργους (γνωστός μου Ελληνας ειδοποιήθηκε από πακιστανό γειτονά του και δεν πήγε στη δουλειά του στους Πύργους -οχι οτι τον άκουσε αλλά απλώς συνέβη να μην πάει).
3) Ποιά είναι η οικονομική κατάσταση των οικογενειών των δραστών σήμερα.

Ειδικά η πρώτη και η τρίτη ερώτηση δεν έχει κι ούτε πρόκειται να απαντηθεί ποτέ κι όποιος δημοσογράφος το πολυψάχνει περιέργως εξατμίζεται!

Ελπίζω να μην είμαι off topic...

Θα μου φαινόταν αφελές αν οι πύργοι δεν ήταν ασφαλισμένοι από όταν άνοιξαν, ήταν τεράστια περιουσία. Ειδικά στην Αμερική..Τώρα για το αν ήξεραν από πριν κάποιοι, είναι γνωστό ότι η πληροφορία είχε επιβεβαιωθεί στις υπηρεσίες των ΗΠΑ από πριν. Το γιατί αξιολογήθηκε λάθος είναι κάτι που φαντάζομαι ότι ψάχνουν.

Χωρίς να το ψάξουμε, και σκεπτόμενοι λογικά... οι δράστες θυσιάστηκαν, αλλά σίγουρα όχι με το αζημίωτο..

Δείτε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=itYxUCQMbmo

χωρίς να σημαινει οτι το 100% είναι αλήθεια :evil: σε βάζει σε σκέψεις για το κατα πόσο μπορεί να ήταν στημένη η όλη ιστορία (όπως to Pearl harbor που δέν απεφευχθη επίτηδες για να αλλάξει η αποψή της κοινής γνωμης στις ΗΠΑ απο κατά σε υπέρ της συμμετοχής στον Β'Π.Π.).
Εξηγούνται και κάποια "μυστήρια" για το πεντάγωνο και την Πενσυλβάνια.