nick7488
First-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AMX
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDF
Αν προχωρήσει αυτό το deal θα γελάσει και το τελευταίο παρδαλό κατσίκι στην Τουρκία. Προσωπικά έχω ετοιμάσει popcorn και άλλα snacks και ετοιμάζομαι να παρακολουθήσω σαπουνόπερα Latina
Δεσμεύομαι για υπεύθυνη απόλαυση

Από την άλλη να δώσει η TK χρήματα για να αποκτήσει ένα minority stake και να έχει τους Hidalco να πουλάνε τρέλα δεν μου κάνει πολύ επιχειρηματικά συνετό. (Βλέπε Etihad partners - αυτό πήγε πολύ καλά )
Majority stake δεν μπορούν να έχουν αλλά μπορούν να βάλουν φίλους γνωστούς κλπ.

Δεσμεύομαι για υπεύθυνη απόλαυση

Post automatically merged:
Στον οποίο άξονα συμμετέχουν με την SunExpressΠερίεργη κίνηση από τους γείτονες που δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια (θέλουν να σπάσουν τον "άξονα" του LH group). Ό,τι και να συμβεί στην Air Europa, βελτίωση θα είναι βέβαια.

Post automatically merged:
Ok, αν μπορέσει να κάνει refinance τα δάνεια της και να αποπληρώσει το κράτος ουσιαστικά δεν έχει ανάγκη τον Τούρκο.Το valuation (που κανείς δεν συμφωνεί τόσο ψηλά) ήταν 1 δις, η Turkish θελει το 25% που σημαίνει ~250 εκατομμύρια όταν οι γερμανοί πρόσφεραν 300 εκ. (αρχικά).... νομίζω θα τα "βρούνε" πάνω κάτω στα 200-250 και μαζί με καινούριο δανεισμό από τράπεζες θα το τολμήσουν οι γείτονες και θα κλείσει το deal...
Από την άλλη να δώσει η TK χρήματα για να αποκτήσει ένα minority stake και να έχει τους Hidalco να πουλάνε τρέλα δεν μου κάνει πολύ επιχειρηματικά συνετό. (Βλέπε Etihad partners - αυτό πήγε πολύ καλά )
Majority stake δεν μπορούν να έχουν αλλά μπορούν να βάλουν φίλους γνωστούς κλπ.

Last edited: